Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега, не си губи времето там няма риба.Миналата година таксата беше 15лв., сега е 10лв.Предната седмица минах през него и разговарях с пазача.Каза,че след като е прелял са ходили на разузнаване надолу по дерето, чак до шосето и са намерили само няколко таранки.
здравейте, дайте идея за язовир около варна, на който има (поне малко) риба ...
Колега има и язовири с риба но времето е студено все още за шарана.Чета мнения че никаде нямало риба и никой не зарибявал имам познат който взе един гьол зариби го доста добре и самия той е в паника че все още не кълве шарана.Така че трябва малко търпение да се постоплиlektora написа:здравейте, дайте идея за язовир около варна, на който има (поне малко) риба ...
Къде се намира по точно язовира до град Генерал Тошево ? И каква риба има и каква е таксата ! Някой знае ли за Левски ? дали е отворен

е ще почакаме ... ама пусти мерак
на николаевка/засмяно какви са отзивите ? някой ходил ли е скоро ?
на николаевка/засмяно какви са отзивите ? някой ходил ли е скоро ?
томи, а ти за кой гьол говориш ... къде се намира ?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ТОМИ написа:Колега има и язовири с риба но времето е студено все още за шарана.Чета мнения че никаде нямало риба и никой не зарибявал имам познат който взе един гьол зариби го доста добре и самия той е в паника че все още не кълве шарана.Така че трябва малко търпение да се постоплиlektora написа:здравейте, дайте идея за язовир около варна, на който има (поне малко) риба ...
Колега би ли споделил за кой водоем приказваш и какви са условията там.
И аз приключих отдавна с платените гьолове.Ходя само на Елешница и на Цонево.И разбира се на морето. 

А какво е положението с Елешница,преди година не ми позволиха да ловя там.На въпрос в ИАРА ми казаха,че язовира е арендован и наемателят не позволява любителски риболов.
-
- ще става разбирач
И аз съм на това мнениеpluv4o написа:И аз приключих отдавна с платените гьолове.Ходя само на Елешница и на Цонево.И разбира се на морето.

Болки в ръката ми от хвърляне ...

Много сме на тази позиция.nikolco написа:И аз съм на това мнениеpluv4o написа:И аз приключих отдавна с платените гьолове.Ходя само на Елешница и на Цонево.И разбира се на морето.няма да ставам спонсор на алчни тарикати

Но пък за такова безочие и алчност като по варненските арендовани гьолове не съм чувал другаде.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
поредна греда този път на венелин пффффффф направо ми писна с тея локви гнусни
напрао вече незнам каде да ходя 

-
- ще става разбирач
Колеги дайте да обърнем поглед малко на юг за разнообразие. Кажете ми какво знаете за язовирите Юнец, Долни Чифлик и Пчелник. Колкото и да е стара инфоормацията, колкото и далечен да е източника. Смятам да се разходя нататък, но ако имате прясно инфо, можете да ми спестите напразно разхождане. Бензина не е като да е без пари 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Kalmat така и нищо не написа за онзи водоем за който пита толкова много но явно е било и там дърво като чета думите ти.kalmat написа:поредна греда този път на венелин пффффффф направо ми писна с тея локви гнуснинапрао вече незнам каде да ходя
-
- новобранец
В понеделник ходих на Аврен .Два удара --две шаранчета около кило и много таранка, това е.Пътя е кофти.