Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Хмъ..., моят е само оният на снимката, ама ще напрвя сербез... :lol: :lol:

Шмель...поздрав: :mrgreen: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

toci23 написа:Ехеее Ицее,много хубави дръвчета ве :lol: земи ми прати едно и на мен :wink: да си направя един хубав кльонк :lol: че мойте само вдигат сомове-без да се хващат :lol: :drinkers:
вече се умува за кльон дето да ги вади на брега,сами да си излизат,че това с дигането,който още може де :lol: и свалянето, при мъжете го има и не е интересно :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:

Въпроса вече е, дали е бил той , а не дали е търмъчил. :wink:
Не е той бе :mrgreen: леля му е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

toci23 написа:Колега,недей да пишеш глупости -като на малоумни,точно и ясно се вижда кога хваща сомчето-и кога вижда толупите отгоре на повърхността-и взима готовия търмък чакащ напрвен за тази цел.Много косачи съм виждал,не ми говори за движенията-и тем подобни глупости,просто не ми се обсъждат простотиите които правите по язовирите.Просто не се излагай,да защитаваш бракониери,в противен случай ..........знаеш....и ти си такъв.
Ако аз съм бракониер,то ти си токаджия...то ти заложено в името....Тоци. :wink: :idea:
Защо говориш в множествено число бе човек.Как така ми меташ храчки,без да съм направил нищо и без да ме познаваш.Кога аз съм пускал сомове,ти си правил брррр с устата.
Знаеш ли колко зарибявания имам и колко хиляди риби съм пуснал,та пишеш глупости.
Айде понеже си много отворен,аз ще пускам клипове със пуснати сомове и отделно със зарибявания и ти ще правиш същото.
Баси и хората,баси и лошотията.Говори за този,който си видял да прави нещо.Не ме включвай в общия куп.....щото веднага ти показах,дали е хубаво,ако го правя същото.
Последно промяна от Emo-83 на Сря Апр 30, 2014 6:10 am, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

аксел написа:......... ами,нищо ново,Върхара,показва "майсторлък",как се вади амур на кльонк..........Емо,ми той закача риба с тези "с/р/тра/м/нни" движения на повърхността,кво дъно те гони........и моля те/ти все пак си ми кумир/,не казвай ,че е видял сом на сонара,смешно е,просто кажи че е видял отражение на риба.
Аксел,защото мислиш,че защитавам Върхара.Нищо не ми пречи да му звънна и да го попитам.Но толкова ми е писнало от интриги и разправии,че и това не ми се прави.Всеки си има трески за дялане и който,каквото сам си направи никой не може да му направи.Щом ви е кеф да плюете по него правете го.Аз написах това,което видях от този клип,без да твърдя,че съм прав.
А за сонара,какво да ти кажа......различавам сомовете от другите риби.Върхара не зная какво е видял и какво е правил.Кльонка му е доста далечен и неясен риболов,но си е негово право да прави предавания и квото е решил.Искам да го видя как е на свободен водоем.Защото Теца,Меца,Ясна Поляна,По и Ебро не са критерий за майсторлък.
Той и създателя на Камилската долина е далече от сома,ама пише 100 страници за норматив,чак знае всичко с точност,без да познава хората лично.
Ще пиша в темата му,до като не си коригира подписа.....останалото е Лъжа.Краси112,Росен-Славе105,Милко Георгиев102,Митко Нафтата-Краси100,Жоро-Бисер92,Гълъба92.. :idea:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Emo-83 написа:Щом ви е кеф да плюете по него правете го.
Ми ,,извинявам,, се :mrgreen: но освен да почнем да пляскаме и възхваляваме БРАКОНИЕРИТЕ и то по точно човека дето снима филми през ден ....тва ли искаш да ми кажеш???? :roll:
Ти сам го написа ,,сам човек каквото си направи никой немож го направи,,....ми сега да си сърба попарата тоя кавал :finga:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Emo-83 написа: Ако аз съм бракониер,то ти си токаджия...то ти заложено в името....Тоци. :wink: :idea:
Защо говориш в множествено число бе човек.Как така ми меташ храчки,без да съм направил нищо и без да ме познаваш.Кога аз съм пускал сомове,ти си правил брррр с устата.
Знаеш ли колко зарибявания имам и колко хиляди риби съм пуснал,та пишеш глупости.
Айде понеже си много отворен,аз ще пускам клипове със пуснати сомове и отделно със зарибявания и ти ще правиш същото.
Баси и хората,баси и лошотията.Говори за този,който си видял да прави нещо.Не ме включвай в общия куп.....щото веднага ти показах,дали е хубаво,ако го правя същото.
Ти явно четеш избирателно :lol: сега разбирам защо всичките ти приятели те наричат ,,фурнаджийска лопата,, къде съм те плюл и храчил ???????????? Казвам ти да не ни правиш на малоумни,тоз на клипа коси-и ти много добре го виждаш,къде съм споменал Краси Върхара ????? казвам че който и да е -е БРАКОНИЕР и също тоя дето се опитва да го защитава.За риболова ,изобщо не си мери пишката с мен-защото до сега сме практикували съвсем различен риболов,А в моя риболов бъди сигурен че имам риби в пъти повече от твоите,а самите риболови-излети- моите са в десетки пъти повече от твоите.Гледал съм ти всички клипове(бях ти фен)-които имаш,там се вижда колко хващаш ти и колко снимаш на хората рибите.Прав си в едно-не се познаваме,така че те помолих да не пишеш за мен и след моите постове.Нямам нищо против да си въртиш търговийката и да си ловиш рибите ,но не ни прави на ,,малоумни и бавно развиващи се,, А ,и не се обиждай на всичко написано-не се отнася всичко за теб-отдавна не си център на внимание.Успех на всички :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Emo-83 написа: Ще пиша в темата му,до като не си коригира подписа.....останалото е Лъжа.Краси112,.................................,Гълъба92.. :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ти единствен тука пишеш без пари, така че не ти се сърдя. :lol:
На Троли му спрях заплатата и просто спря... :lol: .
Деси бе....., че ми стана скучно... :lol: :lol:

След Украйна идва ред и на Молдова....Много познавам... :wink:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Риба къде си бе...., Я ни разкажи отново приказката за:
Кантара, Сома и Гредата........ :lol: ...........Ей къде е тая златна каския да я купя... :lol: , щото моята е от желязно дърво.... :lol:
В София така ги мерят ся...гяволи.... :wink:
ribata402 написа:
"-Роска до колкото твойта 105ца..Имаше една греда с която сте измерили рибата,но тя си е останала като цялостни килограми ,без да се изкара теглото на гредата.и е тежала около 10на килограма...Знам ,че ти се искаше да е повече от 112кг..но и твоита риба заслужава аплодисменти..Без гредата е около 95кг...Което е пак генералски пагони...Щом аз сам го разбрал,значи го знаят и още хора на 100% и е вярно..."
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Bokata77 написа:
yco написа:

Въпроса вече е, дали е бил той , а не дали е търмъчил. :wink:
Не е той бе :mrgreen: леля му е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Бока, я ми кажи на кои риболовни фирми е рекламно лице този чиляк, за да не си купувам нищо от тях... :lol: ..., че и него нито съм го чувал, нито съм го виждал, че и филми правил....брей.. :lol: ....с тия чупки и сецвания в кръста ще вземе да бие и Фред Астер.... :lol:

Танц с канджа от Фред Астер.. :wink: :lol:

Последно промяна от yco на Сря Апр 30, 2014 10:47 am, променено общо 1 път.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа: Шмель...поздрав: :mrgreen: :lol:
Тоци да не се обиди бе.. :lol: , беше за бръмбара, дето ти изяде кльонка.... :lol:

Това е една от малкото руски рими, които ми харесват ...Мохнатый шмель - на душистый хмель - Мъхнат бръмбар кацнал на ароматен хмел.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=O7lYXuJMwYo" onclick="window.open(this.href);return false;

Любак, това можеш ли го.... :wink: :D :lol:

Последно промяна от yco на Сря Апр 30, 2014 10:48 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:
Тоци да не се обиди бе.. :lol: , беше за бръмбара, дето ти изяде кльонка.... :lol:
:lol: Нали знаеш че не съм от хората дето се обиждат лесно :lol: той кльонка даже стана кадемлийски :wink:
А ти си голям тарикат а,като си варил дръвчетата във вино :lol: кат ти свърши пиячката а ти се гълта :lol: изстискваш кльонка и си утоляваш жаждата у уфимката :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Като сварих ракията от вино и ги пуснах в шербетя и затворих гюма до сутринта да се напарят и да им излезе кирта... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, направи един изпъкнал продълговата пета, като този ама завърти филца на "бомбето" да е от предната страна, така е "костта" при сепиите, че мен ме мързи... :lol: ., пък може и да не стане..... :lol: :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Забравих да се похваля..., намерих една ръкавица, която ми е подариха заедно с резачката от "щил" преди време, ама професионално направена.. :lol: ., отгоре кевлар - отдолу ест. кожа, откакто я сложих на дюшека тая година и не кълве ич... :lol:
....ама кука влиза в нея по табеть.... :lol: .., че 'ква и е файдата от кевлара не знам... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”