Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

Анджък де,нъли туй казвам,то може ма няма да е щот е гладен ами щото си го изнервил с досадния си фофлер :wink: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:Анджък де,нъли туй казвам,то може ма няма да е щот е гладен ами щото си го изнервил с досадния си фофлер :wink: :lol: :lol: :lol:
Според мен не може Васе,колкото и да си го ядосал :lol: :lol: :lol: най много да ти са изсере на чоФката на фофлера :lol: :D Според мен де....
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Цъ,ша удари ма въпроса е защо ша удари на фт вместо на рх :roll: примерно :wink: Или ако си го видял и бръмчиш от горе му два часа,що та взема след кат си сменил цвета?
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Един пример от таз година ЗАЩО на Мартин всичките му риби са на 6-8мт а пък мойте до 4и?????Неговите са и по Иедри!ЗАЩО???? :roll: :roll: Посред лято :wink:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Ам я си кажи тука и мнението ти за тракащите воблери и нетракащите :lol: че спорим яко с един наш общ приятел :D
Факт е,че и двата типа ловят!При мен тракащите са по-напред с материала! :wink: Запознах се с един кадърен тролингист и той ми сподели интересна хипотеза по тоя въпрос за която не съм се сетил! :roll: Свързва го с налягането,при ниско дава единия вид,а при високо другия!До колко е вярно,трябва тепърва да проверявам с риби! :wink: Но обяснението ми се стори доста оригинално! :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...Ма той се отнесе малко несериозно към толкова важна подробност...:
Напротив, отговорих ти компетентно, по начина, по който го правиш и ти. Така са ме научили големите майстори. Както ти самия каза - промит мозък. Робин Шарма е прав- аз съм твоето огледало. От моя отговор БИ трябвало да ти светне.
Знам и защо воблерите се лакират, макар тролинга да не ме вълнува. Но ще си трая, за да не ти вземам рецитацията.
Към Тоци: Както обичам да казвам на жаргон, просто лакирай скапаните воблери. С яхтен лак от 80лв. И виж какъв е ефекта.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Скъпи ми,Диманчо я сега ми обясни по средата на Жребеца,по средата на Септември за какво пазене на хайвера става на въпрос,като 30кила сом ми взима виблер 7-8санта,а на 9см. Тролчо хваща 6-ка соме? :shock: :twisted: Обяснението ти не е прието,оди се снимай с рибите на "Най,нзай"! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Към Тоци: Както обичам да казвам на жаргон, просто лакирай скапаните воблери. С яхтен лак от 80лв. И виж какъв е ефекта.
Да,де!Амче то има два вида лак,матов и лъскав! :mrgreen: А ся де,от кой да вземе за Бияча? :roll: :rolleyes: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа: Към Тоци: Както обичам да казвам на жаргон, просто лакирай скапаните воблери. С яхтен лак от 80лв. И виж какъв е ефекта.
Дими,риболова с воблери е изкуство.....а направата на ловящи воблери е религия........воблерите не се лакират бре,а се смолират с една смола която се прави в щатите и само от там може да се закупи. Ся разбирам-че ти наистина хабер си нямаш от тролинг,и само кльонкаш.Така и си трева -само едната дисциплина,тролинга е в пъти по сложен от кльонка-вервай ми :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа: Дими,риболова с воблери е изкуство.....Ся разбирам-че ти наистина хабер си нямаш от тролинг,и само кльонкаш.:
Кът ни ще с добро дъ стани тролингист,че го праиме насила,то се е видело! :mrgreen: Само го срещнем,връзвам го на носа у лодката тъ дъ се види у риби и изобщо не ми дреме дъл ще реве и подсмърча за кльонка! :finga: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Значи отново не съм в свои води. За да остана ще трябва зорлем да разбирам и от воблери. Неща! Не познавате ли някой кльонкаджия, ей тъй, да си говорим за сом. И да е нормален. :lol: Знам, че е трудно, но ако срещнете такъв.....Защото риболова на кльонк е изкуство, което не всеки усвоява.
Последно промяна от Diman на Нед Дек 17, 2017 5:30 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Значи отново не съм в свои води. За да остана ще трябва зорлем да разбирам и от воблери. Неща! Не познавате ли някой кльонкаджия, ей тъй, да си говорим за сом. И да е нормален. :lol: Знам, че е трудно, но ако срещнете такъв.....
Ринго е твоя човек,а иначе винаги можеш да отидеш при Калинукс или Краси,да ти наритат канчето,че си непослушко и не им се връзваш на манджите! 8) :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

И с Краси и с Калинукс сме се виждали, знаеме се, хубави момчета са. На мен лично ми допадат, като хора. Особено Калинукс, от него съм научил много неща, защото пишеше ясно и разбираемо, като за начинаещи (аз си бях такъв). Та какво за тях? Да, усеща се някакво превъзнасяне, може би са притеснителни повече. За тях риболова е престиж, а за мен....просто тръпка. Аз с никого не се състезавам и нямам какво да крия. Ето ги....200 сома по 2м. Ела и ги хвани. Ще се радвам заедно с теб, а няма да завиждам.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Diman написа:Значи отново не съм в свои води. За да остана ще трябва зорлем да разбирам и от воблери. Неща! Не познавате ли някой кльонкаджия, ей тъй, да си говорим за сом. И да е нормален. :lol: Знам, че е трудно, но ако срещнете такъв.....Защото риболова на кльонк е изкуство, което не всеки усвоява.
Дими,не ме разбра правилно бре човек :D аз също ще кльонкам до кат мърдам,но всяка двете дисциплини си има време.Колко години бухах с месеци преди откриването за една две врътовръзки,вече не искам такива бре.Няма значение големия с който ще се снимам на какво съм го хванал :wink: Но ако правиш както правя аз -ще се видиш у риби,просто като почне да чатка човек се случват нещата.И за последен път казвам това което ти отричаш-който троли за сом през нощта кльонка ,или който действа и в двете дисциплини-е пъти по подготвен с инфо за кльонка,и резултата не закъснява.Имах възможността да държа до лодката две риби около и над два метра,и с двете нямам снимка-познай защо,защото и при двете не бях подготвен.Ся ги търся същите,намирам ги-ама само ми се подиграват...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”