Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Какво значи кофти колега? Просто е лош с дупки или черен с дълбоки коловози? Проходимо ли е с обикновенна кола, има ли опастност от затъване... Ще съм ти благодарен и ако опишеш накратко как се стига да язовира от селото?evroto1972 написа:В понеделник ходих на Аврен .Два удара --две шаранчета около кило и много таранка, това е.Пътя е кофти.
Колеги николаевка остава ли със сигурност разрешена през забраната 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Остава колега.Там "ври от риба" и трябва да се разреди малко за да не я гепи червенката като на яз.Брестак.Договора за аренда на Сашо е изтекъл но едно цигане събира по 10лв. като записва името на "балъка" посетил язовира и номера на колата в един тефтер.
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Добре дошъл и тук Тошеtoci23 написа:Колеги николаевка остава ли със сигурност разрешена през забраната

-
- новобранец
До Аврен е добре. След изхода от селото, веднага вдясно има черен път. Та този път е кофти. Има дълбоки коловози и на места доста големи локви. Ние ходихме с джип и минахме. От асфалта горе се вижда язовира долу в ниското. Има и бунгала на него. Възможно е да се кара отстрани по тревата ,но тези локви ми се сториха опасни за обикновена кола. Отделно трябва човек да е сигурен ,че поне 80 процента няма да вали. Ние отидохме сутринта и към 14 часа заваля. Имах информация ,че 5-6 дни преди моето ходене са извадели шаран около 5 кила, и то на червей.Минаваш Здравец, след това Аврен, и като излезнеш от селото, пътя е в дясно---черен. Ще видиш два гьола. Този с бунгалата е въпросният гьол. Кеша е 10 лева. Всяка година ходя там, и не мога да се оплача. Макар ,че оня ден не беше много активна рибата. Явно е още хладно.fastman написа:Какво значи кофти колега? Просто е лош с дупки или черен с дълбоки коловози? Проходимо ли е с обикновенна кола, има ли опастност от затъване... Ще съм ти благодарен и ако опишеш накратко как се стига да язовира от селото?evroto1972 написа:В понеделник ходих на Аврен .Два удара --две шаранчета около кило и много таранка, това е.Пътя е кофти.
evroto1972 Благодаря от името на всички съфорумци за точния и подробен отговор:)
За съжаление обаче, това означава, че за мен тоя язовир е недостъпен:(
Наслука на всички!
За съжаление обаче, това означава, че за мен тоя язовир е недостъпен:(
Наслука на всички!
Хубаво де, ама съгласно заповедта на министъра единствения разрешен водоем през периода на забраната е Засмяно.В крайна сметка мога ли да ловя на Добротич спокойно?Ако пристигнат другарите от ИАРА ще ми напишат ли актче?tech-house написа:Добротич отваря на 1 май такса 20 лв.Информацията е достоверна приказвал съм лично със собственика.Какво стана със Левски,Блъсково,Манастир,и Брестак големия.На брестак дочух че излизали малки шаранчета
- svetlio86
- ще става разбирач
Забранени са само държавните язовири, тея който са частни може да си посещаваш спокойно!!!! Нали все пак за това са частни 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Точно така.Интересно ще е да се посети Добротич.Колегата който пита за Добротич ако ще ходиш там на 1май би ли споделил след това какво излиза.От Собственика знам че има амурчета и шаранчета около 2,3,4 килогра.Това са неговите риби а от предния собственик е имало извадени амури по 9 кг.Затова ако ходиш сподели и с нас какво се е случило.Един съвет рибата там е на царевица топчетата почти не вървят там,пробвай все пак може и в тях да се крие ключът към успеха.И аз смятах да посещавам Добротич на 1 май но май ще ходя на Кастелsvetlio86 написа:Забранени са само държавните язовири, тея който са частни може да си посещаваш спокойно!!!! Нали все пак за това са частни

Колега аз съм от Добротич и не си спомням накога там да са хващани амури.язовира до преди година се стопанисваше от ловното във Вълчи дол.От една година го взе един местен арендатор и май е пускал някакви шаранчета но за една година да са станали по 0.6.За шарани по 3 и 4 кила точно там можем да говорим след 3 - 4 години.самото язовирче е около 20 декара и когато ловното го оставиха хвърляха доста осърдно грипове и седки като извадиха няколко шарана и много жабиtech-house написа:Точно така.Интересно ще е да се посети Добротич.Колегата който пита за Добротич ако ще ходиш там на 1май би ли споделил след това какво излиза.От Собственика знам че има амурчета и шаранчета около 2,3,4 килогра.Това са неговите риби а от предния собственик е имало извадени амури по 9 кг.Затова ако ходиш сподели и с нас какво се е случило.Един съвет рибата там е на царевица топчетата почти не вървят там,пробвай все пак може и в тях да се крие ключът към успеха.И аз смятах да посещавам Добротич на 1 май но май ще ходя на Кастелsvetlio86 написа:Забранени са само държавните язовири, тея който са частни може да си посещаваш спокойно!!!! Нали все пак за това са частни![]()
![]()
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Мн добре ми е познат язовира.Относно собственика е едно младо момче от Добротич казва се Добри.Лично преди 3 седмици ходих там и приказвах с него как ще са условията какви риби има.Отговорът му беше аз съм зарибил със 0,700гр шаранчета и амури.Също така от ловно рибарското дружество са останали амури.До колкото викаш че няма амури там грешиш,има но са мн малко.Лично там имам изваден амур преди 5 години с тегло от 4,000кг,но настина са мн малко този вид риби там.Таксата ще е 20лв
ала бала ми се струва тая схема , но знае ли човек
-
- новобранец
na parvi mai.......
Пиши на български
slivnalia
Пиши на български
slivnalia
Това с Добротич ми се стува пълна пирамида! 20лв+рибата отделно, а и аз дочух, че я хранят постоянно. Може и да има риба ама ще е много трудна, а и малко скъпичко ще дойде
А за Доброплодно някои скоро да е ходил? Шарана дали се е раздвижил?

Koлега todorakis, в този форум се пише на кирилица.Преди да пишеш прочети правилата. Форумът е създаден да си помагаме, а не да се мъчим да четем на "арабски". Колеги като давате инфо за някой язовир нека бъде конкретно и пълно.Например:"Такса на Добротич 20лв".Какво включва? Колко броя въдици,разрешен ли е нощният риболов,заплаща ли се допълнително рибата и т.н.