Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- aleks_gt
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
CERRUTI е правл 

Не зная дали всеки така може, но колегата Жоро-multi_maks не лъже. Истината казва. Потвърдено е и други. Имам предвид от собствениците и охраната на водоема. Зная и точно на кое място беше, защото и аз бях там.
Преди малко се прибирам от Храбърско фанахме 4 шаранчета около килограм 1-то беше малко та го върнахме обартно. МНОГО слънчевки недава да сложиш бял водоема е на доста приятно място за излет с приятели е доволно. Лошото е че много мътна водата
аааа и забравих видяхме и как 2-3 шарана г/д по 4-5кг доволно си скачаха пред нас.

-
- научил се да хвърля
Някой има ли прясно инфо за Огняново?Ще съм му много благодарен.

-
- новобранец
Здравейте на всички.Дали случайно някой има информация какво се случва със "Санчо панса" до Негован.Имаше писано,че ще бъде арендован.Мерси на всички предварително и на кука.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
до колкото знам е взед под арендаkokoto34 написа:Здравейте на всички.Дали случайно някой има информация какво се случва със "Санчо панса" до Негован.Имаше писано,че ще бъде арендован.Мерси на всички предварително и на кука.
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
не съм сигурен въпроса ми дали е за тука но все пак ще попитам:къде в София мога да намеря рибки за стръв(може и мъртви защото ще ги използвам за драшкович)
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
добра вечер колеги никои ли не ходи за риба вече
или незнам какво става тез Софиянци големи домошари ще доидем
или маи гледаме някои да не ни излови рибата е аз чат пат ходя и открих сезона на зъбатките
http://www.album.bg/lyusien/images/27255479/

- jasonsmith
- разбира нещата
епа добре е, и не се обаждаш, а аз ходя да ме духа вятъра на искъра. И за да не е спам- тръгнала е платичката по целия язовир.ben_lyusien написа:добра вечер колеги никои ли не ходи за риба вечеили незнам какво става тез Софиянци големи домошари ще доидем
или маи гледаме някои да не ни излови рибата е аз чат пат ходя и открих сезона на зъбатките
http://www.album.bg/lyusien/images/27255479/
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Добре си го открил.ben_lyusien написа:... аз чат пат ходя и открих сезона на зъбатките ...
Три щуки в един ден не съм хващал от поне три години

А за тази нямам и сефте, затова "Наслука" и на теб и на всички!
И на мен също

здравеите колеги как е полужението на пожарево трагнал ли е шарко
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата седмица не беше тръгнал, от тогава не съм ходил.vasi_1977 написа:здравеите колеги как е полужението на пожарево трагнал ли е шарко
В събота ходих на Панчарево, на платеното. Лови се пъстърва, шаран и каракуда. Пъстървите са доста едри, по 400 грама и нагоре. Пет бройки излязоха 2,200 кг. Шараните бяха активни преди обяд. Направили са нов мост, с метални крака, двойно по-широк от стария, с нова и здрава мрежа под него. От едната страна на мрежата са шараните и пъстървите, от другата страна е щуката и дребната каракуда. Каракудата се лови безплатно до един килограм.
През зимата са копали с машини и са разширили гьола почти двойно, но не са увеличили дълбочината. Преди беше дълбоко 1,5 метра, а сега е станало един метър. Пак са разрешили спининга, пъстървите доволно взимаха на воблери, но щуката не беше активна. Каракудите са шамарчета по 10-15 сантиметра и са гол след гол. Направили са къща за патките във водата, и ги пускат от двете страни на моста. Има яко породи патки, йордечки, грамадни бели гъски, декоративни кокошки, фазани, пауни, кози, кучета и секва друга гад.

Приятен паткарник за разходки с жени и деца, особено при лошо време, когато няма много хора, само дълбочината да беше по-голяма.
нямам живарник
Колега а шарковците на какво се предадоха, дъно (плувка), стръв. Щото и аз го харесвам доста този водоем но не съм му правил сефтето за тази година. Иначе миналата имах доста успешни излети там с подобни резултати на твойте само че вървеше и каракуда.Sc00by написа:Преди малко се прибирам от Храбърско фанахме 4 шаранчета около килограм 1-то беше малко та го върнахме обартно. МНОГО слънчевки недава да сложиш бял водоема е на доста приятно място за излет с приятели е доволно. Лошото е че много мътна водатааааа и забравих видяхме и как 2-3 шарана г/д по 4-5кг доволно си скачаха пред нас.
Имахме попадение както на плувка така и на дъно със бяло червейче, на царевица не пипна но адски много слънчаци има. Каракуда според арендатора имало МНОГО но ние фанахме само 2 и то имахме слънчевки по големи от тия две каракуди
. Дугата седмица пак ще пробваме