Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
само моя ли боледува бре - са пак е болен...
дали е от това - гледам че кашля?Reo написа:Ми много поркаш ракийка
некакъв лек?
gogoltd написа:дали е от това - гледам че кашля?Reo написа:Ми много поркаш ракийка
некакъв лек?
няма лек брато трябва да чакаш поне 1 игрална седмица така мисля за да се оправи
лорд_алех тая клевалък къде си я дал мисля че е стара на 83-или 85 страница има по нова май пише финал клевалка PP2
братле - май ти беше по-лесно да изтеглиш двете и да провериш сам, коя ти е хеобходима.......gaga1 написа:лорд_алех тая клевалък къде си я дал мисля че е стара на 83-или 85 страница има по нова май пише финал клевалка PP2
не съм теглил втората, но съм сигурен, че е съшата която ти е дал лорд алекс
шо пълните форумите с л..на ????
-
- разбира нещата
От това е... спри да му даваш пиене за 3-4 игрални дни и ще се оправи,мисля имаше някакъв лек дето се вареше отвара от уха,но не съм сигурен какво точно тряя да се прави.gogoltd написа:дали е от това - гледам че кашля?Reo написа:Ми много поркаш ракийка
некакъв лек?

аха - предния път май толкова му требвашеgaga1 написа:gogoltd написа:дали е от това - гледам че кашля?Reo написа:Ми много поркаш ракийка
некакъв лек?
няма лек брато трябва да чакаш поне 1 игрална седмица така мисля за да се оправи
брех да се невиди и ментеливия алкохол

обаче крокодилче на плувка и като го извадиш пиян.... 70-80к опит дава ако е по-живичко
немам котленка....versace написа:Правете си чорба бе хора , тва е цаката
то и кибрит трее търса - и съчки

сега ще си сваря чорбица и ще вида
Във версия 2.0.0.54 като се правеше чорба от повечето риби взимаше от кармата. Знам със сигурност че от щуката не взима. Проверете го това на версия 2.2 и пишете да го зная всички!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
сварих си чорбичка - обаче тоя моя не ще да яде - иска да пие простака - дали да му дам да се налочи или по-зле ще станат нещата - иначе го водя на ресторант - там се държи прилично (яде си квото му поръчам)versace написа:Аз нямам проблем с кармата правя си чорбички и си перкам така ...
-
- вече хвърля и на тежко
Точно така, храни го в ресторанта и никакво пиене.Давай му чорбичка да яде.Ще се оправи бързо.

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."