Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
С перушини се снабдявам от ловджиите.
За успешното за мен съм писал вече.
С малко перушина и две ламенца.
И бърнето си даваше добре,и юрдека също.
Лошото ми е,че ми са много дребни перушините от бърне,
дано ловджиите имат късмет тази година.
За успешното за мен съм писал вече.
С малко перушина и две ламенца.
И бърнето си даваше добре,и юрдека също.
Лошото ми е,че ми са много дребни перушините от бърне,
дано ловджиите имат късмет тази година.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Трябва да се измислят нови работи.Аз имам някои идеи обаче не съм се наканил да вързвам още...намерих и инякои интересни материали
.

Зарганолог
[ На бидема съм сложил също и едно силиконово зелено мънисто, но много дракон налита на зеленото.
Пробвай с прозрачно мънисто сам ще се увериш в разликата .Тая година дори и да се опоскаше чепарето на гола кука с мънисто си налиташе сафрида(когато го имаше де то по нашия край не можахме се оттървем от граца)нарочно съм си правил експерименти.Поздрави и наздраве на иманниците и на тия дет им е дошло времето

Пробвай с прозрачно мънисто сам ще се увериш в разликата .Тая година дори и да се опоскаше чепарето на гола кука с мънисто си налиташе сафрида(когато го имаше де то по нашия край не можахме се оттървем от граца)нарочно съм си правил експерименти.Поздрави и наздраве на иманниците и на тия дет им е дошло времето

- borkok
- научил се да хвърля
От 2 години работя само с оранжево чепаре.Работят добре както от брега и още по-добре от лодка.Сафрид сардина а и чернокоп ловят 

-
- научил се да хвърля
Колега би ли пояснил каква големина е това прозрачно мънисто и за каква големина куки са и каква форма е мънистото ....roko-koko написа:[ На бидема съм сложил също и едно силиконово зелено мънисто, но много дракон налита на зеленото.
Пробвай с прозрачно мънисто сам ще се увериш в разликата .Тая година дори и да се опоскаше чепарето на гола кука с мънисто си налиташе сафрида(когато го имаше де то по нашия край не можахме се оттървем от граца)нарочно съм си правил експерименти.Поздрави и наздраве на иманниците и на тия дет им е дошло времето![]()
Добро утро колеги,ами как да ти обясня колега колко е голямо ,катооо ...по-малко от грахово зърно или като на грацата окото е по-точното обяснение и ако може да е с такъв цвят млечно синкаво прозрачно си е направо точното попадение .Малко по голямо от нулата 0
.Лек ден на всички , а на именниците ,честито и най-добри пожелания

А бе всички сме майстори, но само да вметна че от чепаре до чепаре има разлика.
Какво имам в предвид : -
За какъв риболов говорим, от лодка или на клатене на дългите сопи от брега.
Има разлика м/у двата вида чепарета.
Така че като си купуваш от магазина, в 99 % от случаите са за риболов от лодка.
Какво имам в предвид : -
За какъв риболов говорим, от лодка или на клатене на дългите сопи от брега.
Има разлика м/у двата вида чепарета.
Така че като си купуваш от магазина, в 99 % от случаите са за риболов от лодка.
Към края на сезона и аз експериментирах с тези малки силиконови перлички-зелени, около 2мм, флуоресцентни. Направих чепарета за сафрид с перушина от юрдек и на 3 от куките сложих от тях. Последните риби, които улових си бяха откровени граци, но ми направи впечатление, че 70-80% от рибките налитаха на куките с мънисто. А иначе си чепарувам от брега.
Привет! Здравейте на всички, радвам се че има такъв форум, .!!По темата за чепаретата, имах много лош ден септември края, скъсах 6 чепарета.а имаше и чернокоп и сафрид, бях купувал преди години цветни куки червени и яркожълти,направих набързо едно и го пробвах на клатене, еми, рабоитеше много добре!!! А за чернокоп и карагьоз ползвам чепаре от щъркел, така ме учи Бай Добри от Бургас ,:)наистина работи без забеллежки.
между другото, оправям си такъмите за кая, дали някой има инфо за морска гара. дали бута попа?:) офф за Варна става въпрос,.
между другото, оправям си такъмите за кая, дали някой има инфо за морска гара. дали бута попа?:) офф за Варна става въпрос,.

Добре дошъл във форума колега!
Виж тази
ТЕМА и въпроса за каята го отнеси там, за да не става мазало тук
.
Виж тази

не че искам да споря с някого но по въпроса с манистата,минал съм и през това и мога да кажа че с тези мънисти се оплитат бидемите по лесно нищо повече иначе има доста цветове в арабския магазин но .........
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За много години на всички съфорумци много здраве щастие и късмет през новия риболовен сезон сомо много и едро
. Да си дойдем на раздумката някой можели да ми каже от къде да си купя материали за тези чепарета[[imghttp://tihomir66.snimka.bg/sea/chepareta.562222.21997487[/img]

Снимките на колегата
http://tihomir66.snimka.bg/sea/cheparet ... 2.21997487

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря за корекцията колега ако знаеш колко ме измъчи ще 

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

За тези ли питаш Тихомире?
Не съм виждал такива до сега,може би за зарган ще са добри,ноооо......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА