Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от INCUBUS »

Честита ви Баба Марта-след като е баба,не ви трябват девойки :lol:
За П.И. -никъде в Европа не пишат на японски.Термините от джу-джуцото и джудото се пишат навсякъде по най-различен начин на транскрипцията.Да не се мъча сега да си спомням,по колко начина съм виждал написана другата победа -вадзаари /май тва беше "по точки".
В крайна сметка няма значение,щото се вижда каква победа постигат в момента-точно в посока на прогнозите на колегата Vid .И за това няма да са виновни турците и циганите -достатъчна е управленската дейност на възпитаниците на "Ипон" и на ВИФ,която ако продължи още два мандата,както си правят сметката,наистина рязко ще бъде съкратено българското население,а в нашите крайни райони -изобщо цялото население.
Не съм съгласен обаче с виждането,че няма преход,а има само падане към дъното.Отдавна лазим по дъното,в посоката,в която си мислим,че ще се изпълзи на чисто и светло.Друг е проблема,че накрая ще изпълзят само глухи,слепи и с дебела броня влечуги,които с гордост ще разклащат опашки в единен ритъм "Булгар,булгар".. Когато това се случи,никой няма да помни,че е имало Европейски съюз,тогава канцлер на Германия ще е Курт-Мемет фон Ибрахимоглу,а американският президент ще се именува Цуй Ли Пън.
За излизане от минорната тема,горещо препоръчвам говеждата пастърма на фирма "Мусан"-направо не усетих,как под формата на лекинко мезе :lol: усвоих две търкалета,а намаляването на запаса от тандема питиета, констатирам с тъжна радост.Духовно съм пречистен -в службата ми навързаха толкоз много червено-бели конци и финтифлюшки,че болестите ми и ядовете отидоха нейде в кучи гъз.Да сте живи и здрави,умереното пиене води до дълголетие :drinkers:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Все едно гледам началните кадри на "Спасяването на редник Райън"!...

А иначе реално сцената е към средата на третата четвъртина от филма 300 само къде Джерард Бътлър никогиш не е слагал мартеница на меча си докато играе цар Леонид :D

Ице , те може да не пишат ама като се произнася думата с едно или две Пта има различно значение на две съвсем различни словосъчетания :wink: Мани друго ами къде го умеша това джу-джуцо при положение че терминологията на нашият си ИПОН е внесена от Унгария благодарение на Шито Риото , като допълнение на усвоеното преди това Джудо у нас . Оттам на там е ред да се оплача че аз пък усвоих последните няколко резенчета от домашно приготвената ми от мама сланинка , маринована и оваляна в пиперец и сега ми е скръбно :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:......... Оттам на там е ред да се оплача че аз пък усвоих последните няколко резенчета от домашно приготвената ми от мама сланинка , маринована и оваляна в пиперец и сега ми е скръбно :?
Абе , мое да ти пратим по Еконта , ма е беличка с праз :wink:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Какви Дунавски бели мренки е качил нереализирания Лидер?:) А?:)
Манекенски облик имали? Ах - колко е кисело гроздето?:)

Бач Георге - не случайно преди доста свои постове оставих авторството на темата на всички. И въпреки това идея за лидерство се появи - неизбежно беше:)
Та дори и да е било на майтап - развитието на всяка една идея неизбежно преминава и през това - (под някаква форма):)

Колко по ценно е да се наслажаваме на живота си, да се радваме на нещата, които ни носят незабравими преживявания.
Та дори и цтц-то:) И той привнесе доста солен вкус на темата.

Представям си от време на време Нинастефанина - как се отмята назад на стола и ни се смее - като майка на децата си:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
tct

Мнение от tct »

Митев написа:
Павел Иванов написа:......... Оттам на там е ред да се оплача че аз пък усвоих последните няколко резенчета от домашно приготвената ми от мама сланинка , маринована и оваляна в пиперец и сега ми е скръбно :?
Абе , мое да ти пратим по Еконта , ма е беличка с праз :wink:
БРАТ Митев,ето и беличка и дебеличка,ама без праС...... :wink:
12858_4.gif
Тая е безсолна :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ippon (Japanese: 一本) literally "one full point", it is the highest score a fighter can achieve in a Japanese martial arts ippon-wazari contest, usually judo, karate or jujutsu.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Годзи , не приемай буквално всичко що е написано в уикипедията . По некога там пишат невероятни глюпости :wink:

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

А-а, не !
Поста на Сандокан ме разби, повече от оня за цар Леонид.
Махни го този целулит, бе колега, изтрий или го замени с нещо естетско.
Вечер е !
Лягам си, за да съм бодър утре на риболова, а твоята "девойка" ще ми докара кошмари цяла нощ !!!
Бих отбелязал, че доминиканката с рекордните цици изглеждаше значително по-добре :mrgreen: !
Въпреки, че и тогава реагирах малко бурно!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Може би през средновековието естетическото чувство на хората е било подобно на "мятащите се стрии"?:)
Сега обаче е доста по-различно - анемични кльощарани с половин килограм силикон на устните:)

Това, някак си по ми пълни сърцето:)
Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

...'баси...не съм ходил за риба от половин година!!!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:А-а, не !
Поста на Сандокан ме разби, повече от оня за цар Леонид.
Махни го този целулит, бе колега, изтрий или го замени с нещо естетско.
Вечер е !
Лягам си, за да съм бодър утре на риболова, а твоята "девойка" ще ми докара кошмари цяла нощ !!!
Бих отбелязал, че доминиканката с рекордните цици изглеждаше значително по-добре :mrgreen: !
Въпреки, че и тогава реагирах малко бурно!
Ами наслука и да изгониме кошмарите
0_4e1b0_2d7a38ba_XL.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

tct написа: Ами наслука и да изгониме кошмарите
Е на те тая вече , мога и аз да се наредя :oops: :oops: :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Въртите,сучете и все ей туй -картинки. :( Такава стока с всякакви форми винаги съм предпочитал натюр про -при фул контакт, както се казва от ЧИТАтелите на бойните изкуства :lol:
П.И. - с унищоженото последно мезенце пичелиш завинаги :!: В понеделник вечер ще участвам пак в една "теоретико-практическа конференция"в любимото ми заведение,където повечето от почетните членове, обожават приготвената по различен начин сланинка като за основно мезе.Вероятно пак ще има два вида,допълнително се поръчват препечени филийки и под надзора на 70 годишен лекар,се борим с вредните мазнини,като ги унищожаваме напълно :shock: :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Камък,
Тази снимка може би е от миналата година, а на тазгодишния Йорданов ден имаше и едно момче на 12-13 години наред с мъжете. Репортажа бе по БТВ и така се впечатлих, че пуснах тема в "подледния".
Решил съм, догодина да се разходя до Калофер на 06.01., че да го видя този ритуал с очите си!
Всеки път като ги покажат по ТВ ме поразява това, че хората газят в реката бавно, спокойно, с увереност в коравостта си и се чувстват добре.

Девойката с лилиите е чудесна, ще заспя с мисъл за летен риболов в тропически реки обрасли с лилии.

А пък GODzillata какво се оплаква, като ходи само на ски и спа :D .
За сега със ски за риба е ходил само Диканаров, беше го написал някъде в подледните теми :D !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

INCUBUS написа:...натюр про -при фул контакт,...
Айде за последно щот инак язък ми за капацитетстването до тука , па после щи разкажа мойта майка какъв заместител на сланинката ми хариза :D
Та значи тъй . И двамата с Годзи бяхте на прав път до некъде , точно до крастовището значи . При неговият цитат от укипедията просто каратето като спорт беше поставено под един знаменател а тая бира я нема . Значи що тъй ? Та и ти и Бойко сте прави в случаят :lol: Ся като погледнем тъй нареченото карате е разделено на меко , безконтактно такова и друго , твърдо , фул контактно . За по-лесно шотокан срещу киокошин . Та тъй , при шотакана няма как да се постигне чиста победа с нокаут при положение че такава не се предвижда . Предвижда се натрупване от половинки точки , фазарей , до постигане на пълната точка иппон . При киокошина , демек кога си играеме фул контакт , постигането на нокаут , туш или тъй нареченият ипон , чиста победа , не е рядкост . Та тва беше . Една дума с две значения благодарение на Пто :D
Да се върна на съществената част :D
Значи рибица накисната и сварена в сок от кисело зеле и после замразена във фризера + спържа е много добър заместител на сланинката . Ся съм си наточил една грапичка от три литра червено винце от мавруд и дегустирам новите придобивки придружени с препечен хляб. Определено ги бива :D

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”