Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Няма какво да си чешем езиците.Язовира според мен не става за аренда.Ти като не можеш да приемеш наведнъж 7-8 бивака, какво правиш.Има изградени 2-3 места по левия бряг и това е.На десния има една полянка, дето става за лагер, и едно мааааалко по равно място до стената.Стръмно е по брега, и не е удобно.Дърветата са току до водата-ако нямаш радио лодка какво правиш.Плюс това е доста дълбок язовир, влизал съм с лодка и сонар и дълбочината на десния бряг, на 10 метра навътре беше 12 метра.Да за хищник е идеално, но идеята на Немеца, е била не толкова към нашио риболовец.Той искаше да кара клиенти от Италия, и Германия, където също имал подобни водоеми взети под аренда.
Проблема ни на нас е един единствен-парата
Проблема ни на нас е един единствен-парата
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Места за лагери се правят Тонка това да е проблема ! Въпроса е дали ви се занимава изобщо ! А защо не и да намерите подходящия човек за тази цел да го вземе и да го направи както трябва ! Всички разрешителни може да бъдат издадени , ако го вземете на равни начела с общината
Пример - ез.Загорка 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Това 500 на месец много ми се видя , имах приятел до миналата година държеше водоем и цената за година беше 800лв. Друг е въпроса , че всяка година можеш да кандидатстваш за субсиди доо 10 000 - 15 000 лв , за отглеждане на риба . Има всякакви изгизъци стига да имаш време и мерак 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Честно казано Заре, не ми се занимава.Единия от арендаторите на Даскалово, миналата година банката му взе къщата.Това според мен е за човек с излишни финансови средства, който не го бъркат да затвори да речем 50-60 бинки/минимум/.Тука вече говорим за дългосрочна инвестиция+ договор за мин 20 години.Там е перфектно за едно понтонче, с 10-на маси, и садки към тях.Гледката е страхотна.

Не обърайте внимание на притурката към фотото

Не обърайте внимание на притурката към фотото

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Тоя язовир съм го отписал аз вече....и няма смисъл да го обсъждаме,както съм отписал и цялата ни държава,като гледам таз вечешните горещи събития.Нема оправия тука,затова и нищо читаво от чужбина не се задържа тук...пробваха се и немци....и англичани и гърци...и турци дори...не става.Държавата ни е разграден двор ,разяден от корупция ,лобиране и комисионерство.Затова ...който е по млад,не само да пазарува от английски и немски сайтове,а да си събере в едно калъфче..шаранските такъми...стойчицата,бъзбаровете,бъдгип-овете и..зумерите...и дим да го няма към цивилизования свет!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
Преди много, многооооо години,като го знаех само аз и тоя дето ми го казаАнтон Тонев написа:Гледката е страхотна.
![]()

Никой от Асеновг. не го знаеше,но закарах един оня друг и айдееее,дойдоха и мрежарите и край.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера не бях на работа,не ме свърташе и си викам"работен ден е-горе няма да има хора" към 13:00 отидох на плажа,а там баси панаира. Не мисли какво е в почивните дни. Минах покрай всички,когато свършиха ,минах още 20м и помятах. Резултата беше от 13.00 до 15.00 когато заваля 2,5кг едра уклейка. Такова кълване аз не съм виждал от години. Само искаше постоянно(през 5мин) подхранване по съвсем малко захранка(взех оная румънската от Дидо) Защото рибата беше на 1-1,20м от повърхноста и няма как да задържиш там храната. На по доляма дълбочина излизаше червеноперка. Ако някой замисля нещо за там за почивните дни, трябва да тръгне преди 7.00 ако иска да има място.
Там от петък,събота и неделя има колеги с преспиване!
Пътуват от по 200-300 километра за да си уловят уклей (чаушан)!

Пътуват от по 200-300 километра за да си уловят уклей (чаушан)!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нещо темата замря. Някой,някъде утре ?
- pacho109
- сериозен играч
Утре сме на плажа на Енчец с братчеда 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
На плажа в тая кал-НИКЪВ ПЪТ.....pacho109 написа:Утре сме на плажа на Енчец с братчеда

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Енчец е ясно. Ако някой ходи на Ст.Кладенец моля да сподели.
- Don4o_62
- учете се от него
Дали дава уклей на Енчец или на Главатарци,че нещо ми се е приял 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
Има,ама трябва да си хване мястоDon4o_62 написа:Дали дава уклей на Енчец или на Главатарци,че нещо ми се е приял

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/