Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
имах предвид другите дето са с глави на ува дали няма да работят за чернокоп
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
видях че доста колеги са ги разгледа ли но никой не дава някаква идея за магазин за материали.Обиколих доста магазини във Варна но капо
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Ами някои казват че са доволни.
Аз лично не ги ползвам,не ми вдъхват доверие нещо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Идеята ми е от едните да взема главите а отдругите косата
понеже сам си връзвам чепарета и съм доволен от улова миналия сезон пък да видим какво ще стане принципа проба грешка

- borkok
- научил се да хвърля
Колеги този флорокарбон става ли за чепарета ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз ползвам такъв само че за бидеми,а за майка ползвам пак на Дуел само, че един по различен,с повишена здравина на възел.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Зарганолог
Да наистина правят този проблем,и за това и аз бързо спрях да ги слагам,но така и не разбрах дали превличат рибата повече въпреки проблемите които създават.dobria1 написа:не че искам да споря с някого но по въпроса с манистата,минал съм и през това и мога да кажа че с тези мънисти се оплитат бидемите по лесно нищо повече иначе има доста цветове в арабския магазин но .........
Зарганолог
- borkok
- научил се да хвърля
[quote="Mi7chell"]Аз ползвам такъв само че за бидеми,а за майка ползвам пак на Дуел само, че един по различен,с повишена здравина на възел.[/quotо
Ще трябва да си го купя.

- КИРО
- Обратна връзка:
Ами то всеки работи на този принцип.tiho_roev написа:Идеята ми е от едните да взема главите а отдругите косатапонеже сам си връзвам чепарета и съм доволен от улова миналия сезон пък да видим какво ще стане принципа проба грешка
Всяко чепаре хваща,ама някои хващат повече.
Нали това търсим де ?

Става,работи си спокойно с него.borkok написа:Колеги този флорокарбон става ли за чепарета ?
и аз разглеждах признавам си,да споделя това което знам за тези (рибки)работят и то доста добре (щом колегата ми искаше да му правя) и не му трябва нито коса нито ламе, тук в Варна и аз не съм ги виждал но ги видях в Бургас (краставицата) но кой точно магазин от многото.tiho_roev написа:видях че доста колеги са ги разгледа ли но никой не дава някаква идея за магазин за материали.Обиколих доста магазини във Варна но капо
нищо не ти коства да си ги направиш сам трябва ти само ножица и перманентен маркер(за очичките)и ето от тези

а по въпроса с мънистата :
ако искате да има нещо което да натоварва бидема и да променя играта на куката слагайте (моето мнение е че е неправилно да се натоварва) по добре ползвайте познатите ни силиконови стопери,поне ги има в различни размери
за тези става дума

http://dobria1.snimka.bg/fishing/chepar ... 8.16944235
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
Нямах време да изчета абсолютно цялата тема, но искам да споделя нещо. Лятото гледах един риболовен филм по ХОБИ ТВ, където ловиха сафрид на Калиакра. Бяха едни момчета от Варна (Go fishing май) и те обясняваха какви са им чепаретата. Единия каза, че за едно бяло чепаре се ползва някаква кожа от риба и на тях не налитали дракони. Ако някой се е опитвал да скалъпи такъв шедьовър да не се скътава а да сподели опит

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Аз ги пробвах тези с рибята кожа от Go Fish зелени и бели.
Наистина доста дракони хващат.
Сардини и сафрид също налитаха на тях.
Грацата която преобладаваше миналата година вървеше по слабо на тези в сравнение с класическо чепаре.
На червени, черни и другите цвето нямах успех, но и не съм упорствал много.
Наистина доста дракони хващат.
Сардини и сафрид също налитаха на тях.
Грацата която преобладаваше миналата година вървеше по слабо на тези в сравнение с класическо чепаре.
На червени, черни и другите цвето нямах успех, но и не съм упорствал много.
- КИРО
- Обратна връзка:
Това чепаре ( с бяла коса е ),добре дърпаше сафрида.

Дракон нямах на него,скоро го хвърлих,че беше ръждясало вече.
Но на тези налиташе,и не само дракон,
но и лихнуса често беше на куката.
И грацата много го харесваше.

Иначе е за чернокопа,само дето много слабо беше
в морето тази година.( около Варна де )

Дракон нямах на него,скоро го хвърлих,че беше ръждясало вече.
Но на тези налиташе,и не само дракон,
но и лихнуса често беше на куката.
И грацата много го харесваше.

Иначе е за чернокопа,само дето много слабо беше
в морето тази година.( около Варна де )
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
колега има един турски сайт http://www.avmarketi.com там има доста неща .На калиакра миналия сезон хващах с едни чепарета дето ми ги донесе от турция един приятел и мисля че става въпрос за mustad rigs t83 t60 но ги няма по нашите магазини .Имам ги във къщи но нещо със снимките немога да се оправя стават както за сафрид така и за чернокоп ако някой има идея за магазин във Варна нека пише.В сайта на http://www.mustad.no можеш да си харесаш доста неща .