Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- prokop4o
- ще става разбирач
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
часа и мястото на срещата като обичайно ли са?
пишете и за мен 2 места.
и бат Калине да донесеш някое материалче да видим какво ще прилича билборда!
пишете и за мен 2 места.
и бат Калине да донесеш някое материалче да видим какво ще прилича билборда!
Иване, за къде две места, бре?prokop4o написа:часа и мястото на срещата като обичайно ли са?
пишете и за мен 2 места.

-
- научил се да хвърля
Краси, не се бъзикай.
Защо местата да не са за Смолян????
Приемаме колеги от различни места.

Защо местата да не са за Смолян????
Приемаме колеги от различни места.
Коце, явно не ме познавашkoce sm написа:Краси, не се бъзикай.

- Don4o_62
- учете се от него
Красьо,той Ванко говори за металурга,не вдяна ли 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Те на Краси реотаните по време на забраната бавно загряватКрасьо,той Ванко говори за металурга,не вдяна ли

Сега ако го питаш за Металурга ще кажи "чак сега разбрах"

Краси ти по-принцип състезание не пропускаш

Или си на Джинджифилова вече

Бат Дончо , какъв металург те гони пак не знамDon4o_62 написа:Красьо,той Ванко говори за металурга,не вдяна ли

-
- научил се да хвърля
Здравейте момчета,
Състезанието е в процес на организация. Още не сме събрали кинтите от спонсорите.
Идеята ми е да го направя през м. юни. Тогава на полето ще е топло, а при нас в балкана прохладно и приятно. Надявам се освен състезание да изкараме приятно, но както казах всичко зависи от спонсорите.
В този ред на мисли за приятното изкарване имам една идейка. Като гледам как вървят нещата май-май Краси няма желание да посети Родопите. Надявам се да не съм го обидил с нещо. Тъй като знам, че купона без него не върви смятам да го ангажирам още от сега за съдия на състезанието и то не какъв, а главен.
ПП Краси не си помисляй да откажеш. Сега е момента да им го върнеш на всички дето те тормозят
. Не знам как е тази година с каръка, но ако продължава все така надявам се като дойдеш да не им помагат на колегите от Асеновградската група нито ярмите нито фуражите.

Поздрави на всички!!!
Състезанието е в процес на организация. Още не сме събрали кинтите от спонсорите.

Идеята ми е да го направя през м. юни. Тогава на полето ще е топло, а при нас в балкана прохладно и приятно. Надявам се освен състезание да изкараме приятно, но както казах всичко зависи от спонсорите.
В този ред на мисли за приятното изкарване имам една идейка. Като гледам как вървят нещата май-май Краси няма желание да посети Родопите. Надявам се да не съм го обидил с нещо. Тъй като знам, че купона без него не върви смятам да го ангажирам още от сега за съдия на състезанието и то не какъв, а главен.
ПП Краси не си помисляй да откажеш. Сега е момента да им го върнеш на всички дето те тормозят

Поздрави на всички!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е това беше удар под кръста чесно Краси съдия
Канете го, канете го ,ако искате цяла година да гоните Михаля из шубраците Родопски

Канете го, канете го ,ако искате цяла година да гоните Михаля из шубраците Родопски

-
- сериозен играч
Айде да направим някъде нещо,например някое зарибяване.Миналия ден бях на Леново и за няколко часа настъргах 5-6 кила каракуда,която пуснах на басейна на Изтока.
Коце , никъде не съм казвал ,че няма да дойда
. Ако стана съдия значи , че на двамата майстори найстина няма кой дса ги бие
. А пък като си помисля насериозно , защо пък да не. Няма да мъкна въдици, платформи ит.н. И всеки ще гледа да ме вземе в неговия автомобил , че иначе
.Хем ще помогна с дегустацията на напитки и мезета докато някой се мъчат
. Коце, ПРИЕМАМ
. Само го съгласувай с всички от Смолянската група после да няма сърдити.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Участвам !HAZART написа:Айде да направим някъде нещо,например някое зарибяване.Миналия ден бях на Леново и за няколко часа настъргах 5-6 кила каракуда,която пуснах на басейна на Изтока.
Но нека е в почивен ден или петък

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- научил се да хвърля
Аз също участвам, но ако е в почивен ден.bat_boiko_nikolov написа:Участвам !HAZART написа:Айде да направим някъде нещо,например някое зарибяване.Миналия ден бях на Леново и за няколко часа настъргах 5-6 кила каракуда,която пуснах на басейна на Изтока.
Но нека е в почивен ден или петък
За благородна кауза винаги готов.
-
- научил се да хвърля
Готово. Готви се за главен съдия.Красимир Кюрпеков написа:Коце , никъде не съм казвал ,че няма да дойда. Ако стана съдия значи , че на двамата майстори найстина няма кой дса ги бие
. А пък като си помисля насериозно , защо пък да не. Няма да мъкна въдици, платформи ит.н. И всеки ще гледа да ме вземе в неговия автомобил , че иначе
.Хем ще помогна с дегустацията на напитки и мезета докато някой се мъчат
. Коце, ПРИЕМАМ
. Само го съгласувай с всички от Смолянската група после да няма сърдити.
Сърдити няма да има. Важно е купона да стане. Лично за нас не е важно кой ще е на първо или последно място. Важно е да се съберем повече хора и да прекараме приятно.
Лично аз не съм се занимавал със състезания, така че ще ми бъдеш от полза. С твоето участие ще гарантираме и корекност към състезателите от други райони от страната

Момчета,
честно ви казвам по някога просто завиждам на Асен и Бат Бойко... или им се радвам.
Джиткат насам -натам.Правят си кефа, има риба - няма риба, опознават родните гьолове, капотиратсе, дават инфо, хапване-пийване, природни бедствия (или братлето Краси
), организират благотворителни акции (Бачо Хазарта)..........
Правя им евала защото е приятно да го четеш на удобно, топло у дома а предполагам че това е време,пари,разправии с семейството....
Момчета когато успея да дойда на следващата среща или общт риболов, обещтавам едно Джак Даниелсче.
А аз със мойте жалки набези по водната шир няма с какво да се похваля.
Едно изключение .
Пикник на красиво място и турнир

за съжеление аз не можех да участвам.(частно парти)
но после позволиха и на нас "любителите" да се порадваме на добичетата
и така

Добра организация
Надявам се другата година пак да има
честно ви казвам по някога просто завиждам на Асен и Бат Бойко... или им се радвам.
Джиткат насам -натам.Правят си кефа, има риба - няма риба, опознават родните гьолове, капотиратсе, дават инфо, хапване-пийване, природни бедствия (или братлето Краси

Правя им евала защото е приятно да го четеш на удобно, топло у дома а предполагам че това е време,пари,разправии с семейството....
Момчета когато успея да дойда на следващата среща или общт риболов, обещтавам едно Джак Даниелсче.
А аз със мойте жалки набези по водната шир няма с какво да се похваля.
Едно изключение .
Пикник на красиво място и турнир

за съжеление аз не можех да участвам.(частно парти)
но после позволиха и на нас "любителите" да се порадваме на добичетата
и така

Добра организация
Надявам се другата година пак да има