Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Don4o_62 »

Христакис,кво стана сега,разсърди Емко :D а толко неща можеше да научиш от него :wink: все пак е един от най старите кльонкажий и е в час, ако не на практика поне на теория
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Don4o_62 написа:Христакис,кво стана сега,разсърди Емко :D а толко неща можеше да научиш от него :wink: все пак е един от най старите кльонкажий и е в час, ако не на практика поне на теория
Дончо много може да споделиш , но не си длъжен.Но не се прай на икона.......щот и ти си бита карта бате с твойте сомове дъртак :finga:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

бочка,от къде дойде не те знам,отворко си поне тук,но нищо конкретно не видях да споделяш за риболов на сом :roll: иначе да се възмущаваш ти отива :lol: но знай че от старите куфари доста неща може да научиш,както и ние от по старите научихме
вече прекалихте да ревете кой кво и как хващал,дайте нещо интересно на масовката дето чете за сом и такъми,само Христакис има право да пуска неща извън риболова на сом тук,гласували сме тайно ако не знаеш :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Христакис,кво стана сега,разсърди Емко :D а толко неща можеше да научиш от него :wink: все пак е един от най старите кльонкажий и е в час, ако не на практика поне на теория

И него не съм виждал, нито ме е грижа, да си прочете последното посланието към мен за довиждане от един друг форум... :lol:
Emo-83 написа: Смея се много. :D :D :D
Направил съм грешка с Ицо. :?
Сега ще лапне цялата сомска аудитория. :wink:
Или най-накрая ще намери сродна душа. :tup: :fish1:
Е, аз още не се смея.....защо ли? :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

почвам с малка буква ,,бате ,, Дончо ти га хвнеш моята риба и то на река в БГ дигни ръка да ти дам думата ....щот годините тука не важат а килата ...дано го прееееумеееш дъртооооо :ANAL:
Последно промяна от Bokata77 на Сря Апр 30, 2014 9:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристе,стига се обиждайте на характер вече :lol: големи хора сме и всеки си носи кръста,знаеш че и аз не им мълчах и какво,всичко е ала бала,всеки си защитава махалата :lol:
Последно промяна от Don4o_62 на Сря Апр 30, 2014 9:33 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Bokata77 написа:почвам с малка буква ,,бате ,, Дончо ти га хвнеш моята риба и то на река дигни ръка да ти дам думата ....щот годините тука не важат а килата ...дано го прееееумеееш дъртооооо :ANAL:
ти недей се прави на отворен, че до пенсия да не си останеш с квото си хванал случайно :lol:
и ме боли лангата с ваште интриги :wink:
айде оставям ви, че имам малко мъжка работа за вършене :ANAL: :D
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Don4o_62 написа:
Bokata77 написа:почвам с малка буква ,,бате ,, Дончо ти га хвнеш моята риба и то на река дигни ръка да ти дам думата ....щот годините тука не важат а килата ...дано го прееееумеееш дъртооооо :ANAL:
ти недей се прави на отворен, че до пенсия да не си останеш с квото си хванал случайно :lol:
и ме боли лангата с ваште интриги :wink:
айде оставям ви, че имам малко мъжка работа за вършене :ANAL: :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,по малък,, ми афатара от твоя на река в БГ , че да споря с тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ицко що му викате Камилски дол като нема една камила бре :lol: :lol: :lol: вместо да делкаш клйонкове
изделкай една камила па си я бодни у двора да си оправдае името оня чукар къде си си купил колиба.
Когато влизаш на вода за сом,гледай да има и други лодки,ше ти удари некой голем и тогава кво ше праиш.
Гледаш много клипове как вадат големи риби и си мислиш че е лесно,да лесно е за некои но за тебе ще е невъзможно,требва да си с психика на питбул а не на малко декоративно пуделче с претенции. :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Абе ква убава тема си отворил,едно време ме забавляваше Тодор Колев/пека му пръст/сега ти. :lol: :lol:
не се натегай много,много ами хвани оня козара да те олаби малко :lol: :lol: :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

http://www.youtube.com/watch?v=M-PJp_ChZMM" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Товарищ Диман Уфимович... :lol: :lol: ., я ми кажете, още една причина, за да ловите с вашая пирога... :lol: , освен че най-малко плаши сома в бьiстрая вода... :lol: :lol: :drinkers:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славее написа:Ицко що му викате Камилски дол като нема една камила бре :lol: :lol: :lol: вместо да делкаш клйонкове
изделкай една камила па си я бодни у двора да си оправдае името оня чукар къде си си купил колиба.
Когато влизаш на вода за сом,гледай да има и други лодки,ше ти удари некой голем и тогава кво ше праиш.
Гледаш много клипове как вадат големи риби и си мислиш че е лесно,да лесно е за некои но за тебе ще е невъзможно,требва да си с психика на питбул а не на малко декоративно пуделче с претенции. :ANAL: :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Абе ква убава тема си отворил,едно време ме забавляваше Тодор Колев/пека му пръст/сега ти. :lol: :lol:
не се натегай много,много ами хвани оня козара да те олаби малко :lol: :lol:
:lol:
"Козарят" каза да ти пратя поздрави от "козя ноздра" :lol: с тая песен..... :wink: :lol:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Поздрав за Троли, че се е смълчал, като ДДТ пред муха... :lol:

Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco , бе на тоя с чупките в кръста :lol: го били и резнали от ефир вече :lol: ти да не си чул нещо такова .....тия па за една "рибка" закачена на сецане (новата техника на Лайнара) ще го съсипят :axe: :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бока, те бяха от "голямата порта бе" ама сега отведнъж, нещо всички се отдръпнаха от него... :lol:
Как стана така не знам, черпни и вили, сомски мотовили и накрая в лайна пенливи... :lol:

Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”