Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Привет!kostura_24 написа:Колеги Искъра около София??Какво дава след селата Мировяне , Требич , Волуяк или пък при сливането с Лесновска?Морунаж , костур нещо такова има ли?На спининг вадят ли се ..? Моля малко инфо! Иначе като гледам по други градове ги скъсвате!Браво!
И аз, като аджамия, се вълнувам от същите въпроси.
Колеги и аз се интересувам в Софийската област какво става .. а най-много от р.Искър при Панчарево близо до платения язовир.Малко инфо ако може.Лятото май се ловеха червеноперки и нещо такова ама сега не знам.От 2 години не съм ходил. 

-
- новобранец
другия път си вземи и после...чакам инфоНиколай Ангелов написа:Нямах фидер пръчка със себе си.

-
- новобранец
Колеги някой да знае какво е положението на Карлуково?
От около седмица няма никакъв риболов ! Реката е много бистра
Колеги дайте инфо до Панчарево реката как е лови ли се и какво и на какво??Защото след 1-2 дена ще ходя.
какво няма риболов онзи ден мой приятел е ходил на Карлуково и е хванал 23 скобара и 3 морунажа и каза че на мястото е било пълно с хора и всеки е вадил риба
Кое е мястото, че там места има бол?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Зини да ти кажем 

точно срещу лудницата на моста е бил
ogfk написа:точно срещу лудницата на моста е бил
Мерси, утре ще мааме гащи по едни дестинации в близост, та ако удариме греда, може да провериме как е хавата там.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Xа, бравоo.Точно си мислех че ми се прави плувкарски риболов на клен! От къде са? Любопитно ми е ,инче ще ходя около София,аз.NITro`bE написа:
фен клуб-скобар
Eто малко средни скобарчета от реката. Взимаха на возене със силно задържане,ако изтичаш с верижката става мъка. захранване само бял червей с баит дроперa.
фен клуб-скобар
- Краси Маринов
- новобранец
аааа колегаааjultopepi написа:хубава тема реката е на 300метра от нас