Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Щото зимата имунната система има нужда от желязо
ама сега ако наистина са я изтровили лошо.

ама сега ако наистина са я изтровили лошо.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- фен клуб-скобар
дай идея щом мислиш че е спам-и не мисля че на монца са само големи скобарите-в момента знам 2-3 места на които се ловят риби с размери доближаващи двете кила-верно по 3-4 риби се хващат но са огромни-да не говоря че има удари на кленове дето размотват по 30 метра аванс-обаче ми се чини че тука в групата риболова свършва по осата мурсалево-монца-железница и за това ще се въздържам от обява тъй като форума го четат и железничари!prodigy666 написа:само спам спам и нищо съществено .... някои бил ли е на монца тия дни ... маи само там останаха по- големи скобари щото педалите немат бензин да обикалят
Не съм в България за този сезон иначе с най голямо удоволствие бих събрал някой от колегите тук за един общ риболов-тъй като има много печени типове които са луди по скобарите!!!!също като мен

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
идеи без да съм бил по местата няма как да дам като проверя и другите мета ще пиша и за тях иначе за съвместен скобарски риболов като идея е супер .. просто няма такъв риболов като тозиDJONI RINGO написа:дай идея щом мислиш че е спам-и не мисля че на монца са само големи скобарите-в момента знам 2-3 места на които се ловят риби с размери доближаващи двете кила-верно по 3-4 риби се хващат но са огромни-да не говоря че има удари на кленове дето размотват по 30 метра аванс-обаче ми се чини че тука в групата риболова свършва по осата мурсалево-монца-железница и за това ще се въздържам от обява тъй като форума го четат и железничари!prodigy666 написа:само спам спам и нищо съществено .... някои бил ли е на монца тия дни ... маи само там останаха по- големи скобари щото педалите немат бензин да обикалят
Не съм в България за този сезон иначе с най голямо удоволствие бих събрал някой от колегите тук за един общ риболов-тъй като има много печени типове които са луди по скобарите!!!!също като мен

Ей това верно не е лоша идея, да начешем крастата заедноDJONI RINGO написа: Не съм в България за този сезон иначе с най голямо удоволствие бих събрал някой от колегите тук за един общ риболов-тъй като има много печени типове които са луди по скобарите!!!!също като мен

Айде който е навит да пише

Рибата винаги е на другия бряг
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
веднага се включвамGad975 написа:Ей това верно не е лоша идея, да начешем крастата заедноDJONI RINGO написа: Не съм в България за този сезон иначе с най голямо удоволствие бих събрал някой от колегите тук за един общ риболов-тъй като има много печени типове които са луди по скобарите!!!!също като мен![]()
Айде който е навит да пише

- jasonsmith
- разбира нещата
Айде казвайте кога и да тръгваме от сф, при мен има място за още двама, тръгвам веднага, понеже съм и отпуска до 7.01
- indalo
- фен клуб-скобар
И аз съм за, само да съм свободен от работа.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз имам място за 4 човека, някой който е по-наясно с реката в момента да каже място, дата и т.н. Правим един сборен пункт, взимаме тройките и парашутите и потегляме 

Рибата винаги е на другия бряг
-
- фен клуб-скобар
хахахахахаGad975 написа:Аз имам място за 4 човека, някой който е по-наясно с реката в момента да каже място, дата и т.н. Правим един сборен пункт, взимаме тройките и парашутите и потегляме

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
ами ако успееме да се организираме за утре или за 2ри януари съм с вас ама ми се повреди колата и някой ще трябва да ме вземе от Дупница ако не е проблем.

Тук се очертава нещо сериозно
Ако организацията се проточи до 5-6 януари, пишете ме и мен. Най-добре да завардим цял вир някъде под надзора на ИАРА Кн, че държат по-яко и железарите се групират в Благоевградско 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Аз па викам в Благоевградско,да половим малко,и после да ритаме железариnaskobo написа:Тук се очертава нещо сериозноАко организацията се проточи до 5-6 януари, пишете ме и мен. Най-добре да завардим цял вир някъде под надзора на ИАРА Кн, че държат по-яко и железарите се групират в Благоевградско

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- prodigy666
- разбира нещата
За Благоевград съм навит и азhumfy написа:Аз па викам в Благоевградско,да половим малко,и после да ритаме железариnaskobo написа:Тук се очертава нещо сериозноАко организацията се проточи до 5-6 януари, пишете ме и мен. Най-добре да завардим цял вир някъде под надзора на ИАРА Кн, че държат по-яко и железарите се групират в Благоевградско

-
- вече хвърля и на тежко
и аз сигурно ще съм натам,но към обяд
дай някакви отличителни белези

дай някакви отличителни белези

Старите
днес на Пастух един в живарника и три плуват.. реката е бистра рибата е там кълве плахо... стръв жълто мънисто и бял... пп ако се направи организация пишете ме и мен, мисля че на Пастих е идеалното място ще завардим целия гьол а има и място за скарите
))