Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Значи в неделя ще видим кой каквоLnX написа:Заминавам утре на Байкал и ще видим какъв ще го ядемmartineti написа:Прясно инфо за байкал, Загражден или Вадините?????

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Подозренията ми се потвърдиха и го ядохме ;D 2 таранки за 2 нощувки, стига толкова
Колеги искам да ви попитам за някой водоем близо до Плевен за риболов на плувка ама нямам билет.Ако знаете някой който и да не е платен ще съм ви много благодарен. Какъвто и да е може и канал какъвто и водоем да е.Благодаря предварително.
Е къде без билет,па и да не е платено.Около Плевен няма безплатно и законно без билетzankov написа:ама нямам билет.

Остави само стъпки
А платено и ако може и цена.
Кайлъка,цена не знамzankov написа:А платено и ако може и цена.
Остави само стъпки
Малкия или големия.А ако можеш да дадеш някакво инфо за Табаковия.
На платени не ходя,така че не мога да ти дам подробности
Остави само стъпки
На Долни Вадин положението се ядваше. В петък престигнахме към 9:30 вечерта и съответно голям вятър - голямо капо. Съботата цял ден попчетаLnX написа:Подозренията ми се потвърдиха и го ядохме ;D 2 таранки за 2 нощувки, стига толкова

И едно приятелче две сомета около трите килограма

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Хубава мрянка, браво!
Сомчетата предполагам на червей сте ги излъгали?
Сомчетата предполагам на червей сте ги излъгали?

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
попово прасе и сометата и мряната 

-
- научил се да хвърля
Страшна рибка Марти .martineti написа:На Долни Вадин положението се ядваше. В петък престигнахме към 9:30 вечерта и съответно голям вятър - голямо капо. Съботата цял ден попчетаLnX написа:Подозренията ми се потвърдиха и го ядохме ;D 2 таранки за 2 нощувки, стига толкована бял, на торен, на земен и на царевица
.Вечерта аз тази красавица
И едно приятелче две сомета около трите килограма

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Язовир "БОХОТ-1",съставляващ имот № 000234 с площ119,837 дка. по плана на землището на с. Бохот в местността "ПЕЧЕНЯКА" -е свободен,но ще го пуснат на концесия в края на тази година с още 16 язовира в Община Плевенrmstanev написа:Днес бях на Бохот-Печеняка и по едно време пристига един чичка(полуром) и вика дали сме прочели табелата на трафопоста - пишело риболова абсолютно забранен. Веднага му отговарям, че е бил под аренда и вече не е и табелата така си е останала. Ама той се инати че още бил и за това той е там - гледа кошерите и живее във фургона. Не ни пъдеше ама да сме си знаели, че като дойдел арендатора борец... И сега какъв е тоя язовир - под аренда или не? Иначе хванахме 2-3 килца каракудки с размер като длан на жито.
"Само" 16 и само язовири ми да пускат и реките и да си късам билета!