Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Това всичко на стената ли
На стената. Аз бях на първото място. Колеги на другия край бяха извадили амури. Толстолоба дойде чак следобед. Включително се хвана един, който видимо беше влачен по бетона и беше вързан за хрилете - грозна гледка.
Здравейте колеги,забраната важи ли за този язовир.Ако някои има номера на хората които събират таксата да ми го прати да звана..Благодаря предварително!
мисля днес следобяд да потеглям на стената е разрешено
здр. колеги последно инфо. за стената разрешена риба амур толостолоб канален сом стената прелива има места в началото и края застанахме в края от към каналите момчетата преди нас бяха хванали толуб-15ка и бяха разпъвали с кораб за амур но без удър ние хванахме 1 толуб около 15-20кг. и към 19.00ч.рибарите влязоха с лодката в топлото и опасаха всичко с мрежи от садките гипсокартона и навсякаде няма такава наглост на сутринта спокоино си извадиха рибата от топлото а после и от студеното
- Прикачени файлове
-
- IMG_20150415_194650.jpg (389.44 KiB) Преглеждано 1565 пъти
-
- IMG_20150415_192237.jpg (404.44 KiB) Преглеждано 1565 пъти
Търсили амур ,че и разпъвали и нищо не хванали на стената ! Това като виц направо! Като знам какво беше миналия петък! 

-
- новобранец
То риба не остана от толкова мрежи,вие амури търсите
1. Гумена лодка забранена ли? Мога ли да ловя с нея?
2. Мисля че няма пролетна забрана на лов на платено водоем.
2. Мисля че няма пролетна забрана на лов на платено водоем.
-
- новобранец
Здравейте колеги искам да ви попитам скоро някой ходил ли е на топлото на Овчарица или дали има някаква информация дали се хващат риби и какви . Мерси за информацията предварително и успех на всички !!! 

Колеги, някаква информация за стената има ли? Петък вечерта мислим да пробваме. Благодаря на всеки, който сподели нещо. Наслука на всички.
Излизаше по някой амур,но на поляните-и пак бяха редки.Размер-около 3-4 кг.Излизаше и толуп,който го търсеше.Това беше миналата седмица.За моста не знам,но може да пишеш след излета какво сте направили.
Събота на обед ще пиша. Мерси.
-
- вече хвърля и на тежко
На 6 и 7 юни бях там, от към Бял кладенец, разпъвах буквално на др. бряг, но нищо. Пробвах и на дистанция малко над средата, на различна дълбочина, но пак нищо. Само канални сомчета и някоя каракуда. Едни колеги бяха закачили едно амурче 4-5кг. Друга риба не видях.
А прилива ли ?
-
- вече хвърля и на тежко
В събота беше пълен догоре през нощта срещу неделя падна с около 20см. Какво е било положението на стената не знам.