Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Краси Маринов
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
явно е ДОКТОР по риболоваogfk написа:точно срещу лудницата на моста е бил

Колеги ходили някой по Карлуково,има ли скобари или всичко е пунта мара.............
-
- новобранец
На Карлуково незнам сега как е положението в събота бяхме на Роман ври от скобар но не пипаTihomir75 написа:Колеги ходили някой по Карлуково,има ли скобари или всичко е пунта мара.............
Ясно, положението е еднакво навсякъде по реката...........
Ей, Саше. само тоя твой монтаж лови по тая рекаsashoart написа:....Взимаха на возене със силно задържане,ако изтичаш с верижката става мъка.....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
naskobo написа:Ей, Саше. само тоя твой монтаж лови по тая рекаsashoart написа:....Взимаха на возене със силно задържане,ако изтичаш с верижката става мъка.....
Не е точно така,Наско! В случая си беше баш така

фен клуб-скобар
- yaata
- фен клуб-скобар
И къде колега го видя този "врящ скобар" много ми е интересно. Щото днес, понеделник по цялото протежение на реката със всички познати и непознати вирове от санаториума до няколко км. след ВЕЦ-Кунино не видях рибе да се покаже- това от 06:45ч. до 16:30. Нищо лично. Лека вечер на всички, щото умирам вече за леглооооооо.sofroniev17 написа:На Карлуково незнам сега как е положението в събота бяхме на Роман ври от скобар но не пипаTihomir75 написа:Колеги ходили някой по Карлуково,има ли скобари или всичко е пунта мара.............
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги, някой ще ме светне ли как се минава след веза на Карлуково надолЕ 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- новобранец
Срещу чешмата 200-300м в посока Роман към 11ч започнаха да шляпат имам ги на видео бих ти го показал да се увериш(след като ти е толко интересно)но немога да качвам нито снимки нито видео,ако въобще може да се качва видеоyaata написа:И къде колега го видя този "врящ скобар" много ми е интересно. Щото днес, понеделник по цялото протежение на реката със всички познати и непознати вирове от санаториума до няколко км. след ВЕЦ-Кунино не видях рибе да се покаже- това от 06:45ч. до 16:30. Нищо лично. Лека вечер на всички, щото умирам вече за леглооооооо.sofroniev17 написа:На Карлуково незнам сега как е положението в събота бяхме на Роман ври от скобар но не пипаTihomir75 написа:Колеги ходили някой по Карлуково,има ли скобари или всичко е пунта мара.............
Има черен път - минава се само с джип или камионtopsoft написа:Колеги, някой ще ме светне ли как се минава след веза на Карлуково надолЕ

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
pampasa написа:Има черен път - минава се само с джип или камионtopsoft написа:Колеги, някой ще ме светне ли как се минава след веза на Карлуково надолЕ- местата са добри ,но при всички случаи ,ще трябва да ходиш и пеша известно разстояние
Ходене в разумни граници не ме плаши, ама ни джип имам ни камион, ако оставя колата на веца колко маане пеша има до възможните за риболов места?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Малко след Вец-а има ЖП -мост - минаваш по него пеша и си търсиш място надолу по течението ( брега е доста обрасъл )topsoft написа: Ходене в разумни граници не ме плаши, ама ни джип имам ни камион, ако оставя колата на веца колко маане пеша има до възможните за риболов места?

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Menkata
- фен клуб-скобар
Красотата на зимния риболов по реката

Много студ,сняг
,но си заслужава красотата на този риболов 

Много студ,сняг

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
Предната събота обикалях точно там да си харесам някакви места от веца на долу стигнах чак до Червен бряг бях със кола ама си е джип ,ловджиите бяха по пътя на постове,сигорно не им стана добре като ме вядяха ама то си е път.От три часа обикаляне не си харесах място където да ловя,гледах по край мостовете за някакво присъствие на риба но не видях,кленски места има много но за скобар като че ли не видях,дано да съм бил полезен.
Kak e по реката има ли движение