Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от bobo_33333 »

Алфонсо написа:
20лв на кола за 300м теглене ако за теб са нищо пари :lol:
Ами да си ги носят на ръце тогава :lol: :lol: :lol:
А има и пътна помощ :roll:
Той човека само за услугата взема,добре ,че не си слага и горивото.
Аз там съм пораснал...
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

За 300 метра пак се ядва , в София на един вече не действащ язовир тракториста взимаше по 20лв за 50 метра и те теглеше се едно дърпа ремарке.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Много разбирачи,станахте с ваденето на колите.Да ви е бил някой телеграма,не,Емо Чолаков ви дава и прогноза на 100% сигорна що стойте бе,щото локомия,ще хванете,ще хванете още малко бързия за тотолебен,като ви затварим всички пътища,около язовира е 100% часно,а вие си мислите че е още комунизъм.Хората са кандидатсвали за субсидий и заради идиоти като тез дет немогат да излезат им режат,и защо щото си мислят,АЗ съм велик,по здрава от мойта кола няма.Изкопахте пътищата,но идва време когато ние месните ще казваме кой ще влезе и кой не.Палатки,каравани,пищови,гърмежи,бре ако кажем ще ви водим една сесмица обсада,за боклука да не говоря,мързи ви да го сложите в контейнера,а до него,що опира до КУЛТУРА,а не виж ме аз съм от ,,,,,,,,, с джип,кой си сулю,и пулю.Писна ни,и ако ще идвате,главите и мозъка е с вас,МИСЛЕТЕ,и спазвайте някакви културни обноски иначе ще ядете дървото.
Риба къща няма.
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Приятели , от 10ти докъм 20ти септември от Стената посока Паметника (включително) според Вас ще има ли местенце да мина със спининга? Защото миналата година след като се забих на Стамболийски отидох на Сопот и "коуегите" ми казвааха е там са дънните след тях ако искаш,а от другата страна на 3-ти били дънните , а когато съм бил на този язовир те не се знаели воубще за съществуването му и ми стана много ... :lol: :lol: :lol: СМЕШНО и в същото време ЖАЛКО за типичният българо-селски манталитет
Последно промяна от Radoy на Сря Юли 24, 2013 2:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Чакай бе шефе ти ли ще определяш , кой ще ходи и кой не на язовира . Пътищата по язовирите масово са развалени и с дълбоки коловози от местни с бели жиги и мохери , който дават всичката газ като се окопаят.За хвърлянето на боклука и псевдо рибарите си напълно прав , но какви са тези заплахи , човека с трактора да не ти е роднина , че така го защитаваш
Изображение
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NE_ZNAM_KOI_SAM »

яз,Сопот написа:Много разбирачи,станахте с ваденето на колите.Да ви е бил някой телеграма,не,Емо Чолаков ви дава и прогноза на 100% сигорна що стойте бе,щото локомия,ще хванете,ще хванете още малко бързия за тотолебен,като ви затварим всички пътища,около язовира е 100% часно,а вие си мислите че е още комунизъм.Хората са кандидатсвали за субсидий и заради идиоти като тез дет немогат да излезат им режат,и защо щото си мислят,АЗ съм велик,по здрава от мойта кола няма.Изкопахте пътищата,но идва време когато ние месните ще казваме кой ще влезе и кой не.Палатки,каравани,пищови,гърмежи,бре ако кажем ще ви водим една сесмица обсада,за боклука да не говоря,мързи ви да го сложите в контейнера,а до него,що опира до КУЛТУРА,а не виж ме аз съм от ,,,,,,,,, с джип,кой си сулю,и пулю.Писна ни,и ако ще идвате,главите и мозъка е с вас,МИСЛЕТЕ,и спазвайте някакви културни обноски иначе ще ядете дървото.
Язовира е държавен и брега също.не мисля че по брега вилите и караваните всичките са законни така че да не стане като на други язовири да ги съборят... :wink:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Да аз и ако искаш може да ти го докажа,а що се касае за законност,всичко си е наред НЕЗНАМ КОЙ СЪМ,от чашката на язовира нагоре всичко е частно и никой неможе да влиза,в най скоро време ще го разберите с пътя за тръбата и кладенеца,АЗ ще казвам кой ще слезе,и не се дръжте като незнам какви,казах ви следващия път и по 100лв да ви вземе Васил на никой не сме или телеграма.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

NE_ZNAM_KOI_SAM написа:
яз,Сопот написа:Много разбирачи,станахте с ваденето на колите.Да ви е бил някой телеграма,не,Емо Чолаков ви дава и прогноза на 100% сигорна що стойте бе,щото локомия,ще хванете,ще хванете още малко бързия за тотолебен,като ви затварим всички пътища,около язовира е 100% часно,а вие си мислите че е още комунизъм.Хората са кандидатсвали за субсидий и заради идиоти като тез дет немогат да излезат им режат,и защо щото си мислят,АЗ съм велик,по здрава от мойта кола няма.Изкопахте пътищата,но идва време когато ние месните ще казваме кой ще влезе и кой не.Палатки,каравани,пищови,гърмежи,бре ако кажем ще ви водим една сесмица обсада,за боклука да не говоря,мързи ви да го сложите в контейнера,а до него,що опира до КУЛТУРА,а не виж ме аз съм от ,,,,,,,,, с джип,кой си сулю,и пулю.Писна ни,и ако ще идвате,главите и мозъка е с вас,МИСЛЕТЕ,и спазвайте някакви културни обноски иначе ще ядете дървото.
Язовира е държавен и брега също.не мисля че по брега вилите и караваните всичките са законни така че да не стане като на други язовири да ги съборят... :wink:
Да стигнеш до държавното,минаваш през частното :lol: .Следващия път с хеликоптер,а за вилите не се коси,не си точния човек проверени са оттттттдааааавннна.Ипонеже сте ербап,аз съм местен,и в най скоро време ще го осетите за пътищата. :lol: :lol: :lol: :lol:
Риба къща няма.
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

Язовир голям места за влизане много.не ще накривиш на някой... :wink: а и пътищата покрай къщите не са частни така че не се вземай много на сериозно... :butthead:
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

и няма защо да ми се вържиш и да се пениш.аз на този язовир идвам един два пъти в годината по време на забраната да ви изловя бялата риба и толкова :wink: с лодка съм и мога да вляза отвсякъде... :drinkers:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

NE_ZNAM_KOI_SAM написа:и няма защо да ми се вържиш и да се пениш.аз на този язовир идвам един два пъти в годината по време на забраната да ви изловя бялата риба и толкова :wink: с лодка съм и мога да вляза отвсякъде... :drinkers:
От догодина ще ми ловиш дядовия,ще го забраним ако трябва,от месари като теб няма риба,не се пенява ма може и от никаде да не слезнеж,за пътищата не давай акъл че да не ти се счупи случайно джипката,от мен ти съвет вече не идвай. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Риба къща няма.
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

яз,Сопот написа:
NE_ZNAM_KOI_SAM написа:и няма защо да ми се вържиш и да се пениш.аз на този язовир идвам един два пъти в годината по време на забраната да ви изловя бялата риба и толкова :wink: с лодка съм и мога да вляза отвсякъде... :drinkers:
От догодина ще ми ловиш дядовия,ще го забраним ако трябва,от месари като теб няма риба,не се пенява ма може и от никаде да не слезнеж,за пътищата не давай акъл че да не ти се счупи случайно джипката,от мен ти съвет вече не идвай. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
и слез малко на земята като вземеш под аренда или купиш язовира тогава ще казваш кой къде и кой кога панимаиш... :axe: :axe: :axe: :lol: :lol: :lol:
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

месар може да си ти.като не знаеш не приказвай по инерция хващал съм и по 30-40 риби на ден но съм си вземал по 2-3 риби... :drinkers:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

bobo_33333 написа:
Алфонсо написа:
Точно така или да си седят в калта ,като не са си направили разчета с времето :wink: :)
А и като знам колко даваме за един излет,особено за повече време ,просто са смешни парите :D

Мой приятели пролетта са определили цената,човека е искал 5 лв. ,което е смешно.
Но ,от мухата направихте слон,просто ви подадох информация за това как може да си помогне човек там ,като закъса.Дайте да се върнем към съществото на темата,риболова :idea:
А какво ще стане на язовира ,покрай него ,то ще стане ,времето ще покаже.
Последно промяна от MITKO70 на Сря Юли 24, 2013 10:02 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
NE_ZNAM_KOI_SAM
ще става разбирач
ще става разбирач

MITKO70 написа:
bobo_33333 написа:
Алфонсо написа:
Точно така или да си седят в калта ,като не са си направили разчета с времето :wink: :)
А и като знам колко даваме за един излет,особено за повече време ,просто са смени парите :D

Мой приятели пролетта са определили цената,човека е искал 5 лв. ,което е смешно.
Но ,от мухата направихте слон,просто ви подадох информация за това как може да си помогне човек там ,като закъса.Дайте да се върнем към съществото на темата,риболова :idea:
А какво ще стане на язовира ,покрай него ,то ще стане ,времето ще покаже.
+1
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”