Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Diman »

yankosan написа:...Кажи как Говори...
Говори като мен. Подава точни и ясни команди. Може да бъде много нежен, а може и да продъни земята. Роден в зодия Телец. :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Димане екстра е, това два кльонка ли са или един, че гледам и една изпъкнала пета или така ми се струва.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа:Димане екстра е, това два кльонка ли са или един, че гледам и една изпъкнала пета или така ми се струва.
Един е кльонка, Ицо. Петата е "Сърф". Матреала е орех. Снимките лъжат за цвета на кльонка.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сърф-а много лесно работи, ама е труден за дялкане... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Бока, тия норвежки скумрии и аз ги ям.. :lol: .. Ама много скъпи са сега над 5-6 лв на едро с главите-повече от свинското... :lol: Преди бяха 2-а лв по 1,5- 2-кила парчета чистени и на терасата ставаха, както викаш за 2 седмици. Зимата, като ги напече слънцето и почва да капи мазга от тях...и всички котараци в квартала са под терасата ... :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Абе усо , нещо чуваш ли за състезанието по кльонг на Дунава тая година?Щот Тоци с Amigo мислят да наказват :drinkers: TEAM ще играят :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не знам на Дунав, как се оправяте с течението ако е по-бързо при пълноводие, котви използвате ли? Предполагам, че поради таз причина ще има състезание само при маловодие..сиреч Август-Септември...или тоя, който го организира гледа с бинокъла към Турномагорели.. :lol: и командва
Сон-жож-мо.... :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:Не знам на Дунав, как се оправяте с течението ако е по-бързо при пълноводие, котви използвате ли?
Тайна майна :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Гълъба ми разказваше, как надялка един наръч върбалак и го върже с въже зад лодката, като се закачи, -кай...опънеш и освободиш някоя съчка.. :wink: :lol: :lol: Опасен е... :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:Гълъба ми разказваше, как надялка един наръч върбалак и го върже с въже зад лодката, като се закачи, -кай...опънеш и освободиш някоя съчка.. :wink: :lol: :lol: Опасен е... :lol:
Този ли визираш :rolleyes:
Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Нищо не се види...
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

yco написа:Нищо не се види...
Аз я виждам.....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Ристе,мани го мамалигара от тихия бял Дунав,мисли за Ивито че ти е по близо,та по същество....нали си чувал за едно време жените като перяли чергите в язовира, как сомовете идвали до краката им :D но защо....после научно се доказа че не заради белите им кълки :lol: а че използвали сапун на животинска основа,даже имаше предаване по телевизията,не знам дали го помните,та мазнината от първичния сапун съчетана с бухане с бухалки по местен трикотаж била причината да излизат на брега,глей каква работа :D ,не че ние ще хукнем да перем черги със на баба ни сапуна :lol: ,но си мисля нещо едно парченце от тоя домашния да се връзва до монтажа за мирис, може да върши работа :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Don4o_62 написа:но си мисля нещо едно парченце от тоя домашния да се връзва до монтажа за мирис, може да върши работа
А вместо да си играеш да връзваш,не-е ли по-добре,..............направо да насапунисаш стръвта.Сапуна ,ще я направи ''екологично чиста'',и сома повече ще я кльопа. :D :D :D :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

бай Стоене майтапа настрана,но съм чувал по Марица да вадят на времето сом именно по тоя начин,с вързано парче,знаеш мисля от какво се приготвя домашния,всичко трябва да се пробва и не е хич смешно :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”