Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги, Искъра е Голям и платиката много, няма какво да се крием
. Признайте си какво и къде става, ще ви олекне 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
naskobo написа:Колеги, Искъра е Голям и платиката много, няма какво да се крием. Признайте си какво и къде става, ще ви олекне

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Искъра може да е голям, ама местата са малко. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Римския си излизат платики и бабушки както и уклей
Само ветара е проблем тия дни

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?

Риболовци.

Риболовци.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета на Кривина на неплатеното има ли риболов?
Там е толкова умряло и на платеното и на неплатеното лично аз ти предлагам друга дистанция!Ясен Генсузов написа:Момчета на Кривина на неплатеното има ли риболов?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще има колега но след седмица две там дълбочината е гигантска и играта е много тишина и близо до брега,на хляб или жито
Излизат много добри каракуди и редки шарани,говоря за неплатеното 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Информация за Челопечене
Здравейте колеги. През седмицата мисля да посетя водоема при Челопечене, а не съм ходил до сега там, ще съм благодарен ако ми споделите малко информация относно удобните места и някой особенности, за които е добре да знам. Благодаря предварително![*]

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Информация за Челопечене
Бих споделил, но тъй като ти си специалист, и можеш да събереш и да задържиш рибата пред себе си с ПРАВИЛНО ЗАХРАНВАНЕ, смятам че няма да ти е нужноtopsoft написа:Здравейте колеги. През седмицата мисля да посетя водоема при Челопечене, а не съм ходил до сега там, ще съм благодарен ако ми споделите малко информация относно удобните места и някой особенности, за които е добре да знам. Благодаря предварително![*]

Сори за спама, ама не се сдържах,
Мерси колега, много си отзивчивjasonsmith написа:Бих споделил, но тъй като ти си специалист, и можеш да събереш и да задържиш рибата пред себе си с ПРАВИЛНО ЗАХРАНВАНЕ, смятам че няма да ти е нужноtopsoft написа:Здравейте колеги. През седмицата мисля да посетя водоема при Челопечене, а не съм ходил до сега там, ще съм благодарен ако ми споделите малко информация относно удобните места и някой особенности, за които е добре да знам. Благодаря предварително![*]. А и с новата си специална макара за ТАПА, също си мисля че ще хванеш и някоя добра щука.
Сори за спама, ама не се сдържах,
п.с. ако имаш проблем с мен го изяснявай на лична ако не те затруднява много

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
При залятата горичка излизат прилични бабушки, които са с хайвер дано и след забраната остане риба там...topsoft написа:Здравейте колеги. През седмицата мисля да посетя водоема при Челопечене, а не съм ходил до сега там, ще съм благодарен ако ми споделите малко информация относно удобните места и някой особенности, за които е добре да знам. Благодаря предварително![*]

Мерси колега, аз като цяло не мога да разбера от какъв зор трябва да има вообще "разрешени" водоеми, все едно там рибата не хвърля хайвер!Ясен Генсузов написа:При залятата горичка излизат прилични бабушки, които са с хайвер дано и след забраната остане риба там...