Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- dimmitov
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Ако трябва да сме точни и да не подвеждаме колегите дълбочината е около 1.80м. а размера му 60 на 60 метра.Става за отбиване на номера.Който иска да лови на Батак , Копринка или Пясъчник на помпената станция няма да му хареса, ама който иска да избяга за 5-6 часа от тях и да пие една,две бири до някой гьол става.Даже мисля срещу 5лв може да ти изпекат шарана на скара. 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Айде колеги времето се оправи ...Някой инфо от Войводиново през последните дни???
Много цигaни и мaлко рибиiordan88 написа:Айде колеги времето се оправи ...Някой инфо от Войводиново през последните дни???

Здравейте колеги. Някой има ли информация за Езерово,раздвижела ли се е рибата и дали взима.
Днес колега от службата се похвали, че направил хубав риболов, вчера на Правище.
Иначе разбрах, че за област Пловдив по време на забраната за любителски риболов, ще е разрешен яз.Домлян.
Иначе разбрах, че за област Пловдив по време на забраната за любителски риболов, ще е разрешен яз.Домлян.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Домлян си е единствения разрешен за Пловдивския регион язовир през забраната от доста години насам.
Какви риби са ловили на Правище?
Какви риби са ловили на Правище?

Перки и костури, в четвъртък(дават го да не вали), ще ходя и аз, а вечерта, ще дам по-актуална проверена информация.
-
- научил се да хвърля
На Домлян, разрешават ли лодки ? Има ли такса ?
-
- сериозен играч
Лодките са разрешени,лови се с рибарски билет!YAROSHKH написа:На Домлян, разрешават ли лодки ? Има ли такса ?
Рибарският билет е задължителен навсякъде, дори и на платеноdobrin_dinev написа:Лодките са разрешени,лови се с рибарски билет!YAROSHKH написа:На Домлян, разрешават ли лодки ? Има ли такса ?

LET'S GO!
Проверено:На Правище, перките са активни (инфо от средата на седмицата)
П.С. и си вземете колкото смятате да си хапнете, останалото количество го върнете обратно, за да има ''утре''пак какво да ловим !
П.С. и си вземете колкото смятате да си хапнете, останалото количество го върнете обратно, за да има ''утре''пак какво да ловим !
И аз да попитам за инфо за този хубав водоем?
tinkovetc написа:Здравейте колеги. Някой има ли информация за Езерово,раздвижела ли се е рибата и дали взима.
Да живее България!!!
Здравейте, някаква информация за язовира до с. Леново? Поздрави!
- krokibg
- учете се от него
Дава,спокойно може да идваш.Специално днес викнах един от рибарите да дойде при мене да видя какво е хванал.Дава каракуда,чаушан,червеноперка и щуката гони !!!Може и шаран да са извадили но не ги прерових за да видя дали не го крие хахахахtechnolog написа:И аз да попитам за инфо за този хубав водоем?tinkovetc написа:Здравейте колеги. Някой има ли информация за Езерово,раздвижела ли се е рибата и дали взима.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!