Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: руская рибалка 2.0
Където се намира статистиката,глобите и т.н. има графа имущество,цъкаш там и ще ти се покаже и от там тряя да ходиш,на картата няма как да я сложиш или поне аз не знам как.smirnoff91 написа:мерси че ми каза приятел , купувам си къщата ама не мога да я видя на картата ши мижи ли да ми помогни някой аре мерси предварително![]()

- foest
- научил се да хвърля
http://prikachi.com/files/810569W.jpg Съвсем малко да им счупя тъпия рекорд.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
-
- новобранец
ако имам парите за тоя прът абу гарсия дали си струва да си я купя , някой купил ли си я е
и още искам да питам какво трябва да си изтегля че прътовете ми при огъване да си менят цвета от жълто към червено 

-
- новобранец
Някой може ли да каже откъде да си пусна да ловя на дъно плс ??? 

-
- вече хвърля и на тежко
То го пише назад ама да повторим пак
.Значи има 2 типа въдици - плувкаджийски и спининг.И на двата типа може да ловиш на дъно.Просто от магазина си купи куки за дъно(по-точно фидер) и си смени куките които имаш сега с фидери на пръчката.Това е.На спининга не може пък да ловиш на плувка, както и обратно на плувкаджийския прът не може на изкуствени примамки - воблери, блесни, туистери и пилкери.

-
- новобранец
благодаря много
-
- разбира нещата
И аз искам да знам същото... бързо ли се чупи и т.н.?smirnoff91 написа:ако имам парите за тоя прът абу гарсия дали си струва да си я купя , някой купил ли си я е![]()
Зравейте аз съм новак и искам да ви питам как да кача снимки тука защото имам една забрана тя е следната: значи показва ми забраната че имам право да ловя само с една въдица и като ловя с една въдица пак си ме глобява дори да си седя в базата пак ме глобява без да ловя
помогнете.. 

-
- вече хвърля и на тежко
Отиваш на този адрес http://www.radikal.ru/.Въвеждаш си screenshot файлa там в полето пред Browse и долу намираш и натискаш Загрузить.Изчакваш докато се качи файлчето и избираш от дадените ти по-долу линкове, мисля беше третата поред опция - Увеличаване при клик.Просто си копираш целия даден ти линк и го постваш тук направо.Това е принципно.BmwE30 написа:Зравейте аз съм новак и искам да ви питам как да кача снимки тука защото имам една забрана тя е следната: значи показва ми забраната че имам право да ловя само с една въдица и като ловя с една въдица пак си ме глобява дори да си седя в базата пак ме глобява без да ловя![]()
![]()
помогнете..

-
- новобранец
А от къде мога да го взема