Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Еми отидете и ги натрошете бе какво чакате не мога да Ви разбера ?!?!?! Какви хора сте ? ИАРА са ясни не искам да ги коментирам .Ама защо само пишете само , а не деействае не знам ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Колеги Тунджа се е замътила и се покачва нивото - става дума за Ямбол , така че и надолу към Елхово ще е същото положение.
Колега piranq, разбрахме, че си против бракониетите, но форума за това е направен, да си разменяме информация и да си помагаме. Ако толкова ти е неприятно, че колегите споделят, а не я пазят за себе си просто не влизай, да не се ядосваш, че някой ще ти излови рибата. Те бракониерите пълнят чувалите и без да четат форума, не се притеснявай толкова. Ако мислиш, че черпят информацията си от тук се лъжеш, най-често от другаде им се подсказва. Постът ми не е с цел заяждане, но ми стана неприятно, че реагира така на въпроса ми.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нормалния начин не дава резултати щом ловите до такива с тройки и си траете - ставате , като тях ! Ако ще ставаш съдник на езика ми ок , но утре риба няма да хванеш на местата които познаваш от дете ! Замисли се дали ще ги оставите да Ви подиграват и да си траете и до кога ? Проблема във Вашата къща е Ваш не мой или на някой друг . Чакай по канален ред да ги спрат и ще станеш на 100г , а може и да си отидеш без да има промяна . Дано си ме разбрал сега .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Колега , раздела за бракониерите е другаде. С мнения които не дават информация за р. Тунджа около Ямбол, само оспамваш темата, в която доста колеги са споделили ценна информация за реката, нека уважим труда имpiranqta написа:Нормалния начин не дава резултати щом ловите до такива с тройки и си траете - ставате , като тях ! Ако ще ставаш съдник на езика ми ок , но утре риба няма да хванеш на местата които познаваш от дете ! Замисли се дали ще ги оставите да Ви подиграват и да си траете и до кога ? Проблема във Вашата къща е Ваш не мой или на някой друг . Чакай по канален ред да ги спрат и ще станеш на 100г , а може и да си отидеш без да има промяна . Дано си ме разбрал сега .

-
- научил се да хвърля
Реката в момента : Мътна , голяма , абе изобщо немислима за риболов. Ще я чакаме да падне за да ходим за риба , или ще ходим ОТНОВО на ши*ания гребен канал......
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Днес ходих до Лесово,и се спрях на отбивката за поповска река,УЖАС колеги,много вода и не става за риболов изобщо,добре че в неделя си направих кефа на Коневец,много хубави риби излязоха предимно морунажи , но и тук там по някой кефал и скобар !!! Дано се нормализира реката поне до седмица ,че да става за риболов !!! Поздрави и наслука на всички
!!!

-
- научил се да хвърля
Сега се сетих и имам големи надежди да оправи вирът под моста на Жельо Войвода , че предишната вода беше нанесла колосални количества пясък там където минаваше реката от страната на селото , и водата сега минава само през главното корито. Не можете да си представите колко се е провалило така хубавото и дашно място. Станало е 100-150 метра бързеи от сорта на този под моста на шела....... Ще чакаме да падне , па ще видим.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Дано се оправи сега коритото и мястото(местата де) , никога не съм ходил там за риба,но смятам че ще е било хубаво там !!! Дно и да влезе малко хубава риба и да се задържи малко тук по нашите земи ,че да си ловим тук ,а не да се грабваме на стотици километри !!! Наслука на всички !!!voblep4o написа:Сега се сетих и имам големи надежди да оправи вирът под моста на Жельо Войвода , че предишната вода беше нанесла колосални количества пясък там където минаваше реката от страната на селото , и водата сега минава само през главното корито. Не можете да си представите колко се е провалило така хубавото и дашно място. Станало е 100-150 метра бързеи от сорта на този под моста на шела....... Ще чакаме да падне , па ще видим.

- S.Koychev
- разбира нещата
Сега си направих една разходка до реката, нивото се е качило доста и е много мътна
, а утре смятах да ходя до Елхово, явно ще си стоя в къщи.

Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Май поне още седмица няма да става за риболов !!! Добре че в неделя се покефихме !!!

Нивото на реката пада но е мътна дори и над Ямбол/Ж.Войвода/.
на коневец как ли ще е ве колеги.миналата седмица на елхово беше панаир.водата трептеше от скобар.ама тая след тия аномалии?
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Няма да става изобщо сега за риболов не се знае сега през уикенда как ще е водата ! Дано става че ми писна само снимки да гледамbatmiton написа:на коневец как ли ще е ве колеги.миналата седмица на елхово беше панаир.водата трептеше от скобар.ама тая след тия аномалии?

- S.Koychev
- разбира нещата
Ходих на разходка да видя как е реката,все още е мътна и висока
,дано до неделя се оправи.

Има и някой друг корморан.

Има и някой друг корморан.
Ribarche