Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Bokata77

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Bokata77 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Попа-Хисара написа::arrow: абре дончо пил ли си си хапчетата за лудост :) кви са тия глупости не знам.
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Пенсио :ANAL: аз да те светна по нашия край дъртите рибари по реката имат една техника "топене на дърти мъди" :mrgreen: всички знаем колко е силно РН на сома и как обожава миризмата на мърша :mrgreen: ...така че не се бави ми оди топи :lol:...заеби тоя съпун , че се изтърка :rolleyes:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ей микишар,ела аз да те светна нещо.... кво ще кажеш :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Don4o_62 написа:ей микишар,ела аз да те светна нещо.... кво ще кажеш :wink:
Ма само искам да не се ядосваш :wink: че на твойта възраст с тва кръвно да не напрайш некоя беля :butthead: .Иди малко разходи магарето сред природата , иди до тоалентна и ще ти олекне :lol: MASTER :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

По кротко го давайте днес... :wink: , ....га не спретнем два скандала в къщи и три във форума, 'кви ора сме... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Don4o_62 написа:но знай че от старите куфари доста неща може да научиш
:lol: това го е написал същия като тебе с 50 години стаж в риболова....от ваще писаници на простотий по-големи нема :lol: ...ти с твойте пилета и сапуни ...тоя па с пластелини ,чесани и перзарвативи...ма използвани или нови неразбрах :lol: ...да ви таковам в старите миризливи куфари :lol: пълни смешници сте.
На следващия излет щом успяващ да ги вдигаш значи добре кльонкаш, тогава спазвай следните неща:
1. Сложи на тежеста пластелин, или нанижи един презерватив.
2. Сменяй стръвта, за предпочитане първо да почнеш с попово прасе, после вмирисани калмари,ако не иска пробвай следваща и т.н.
3. И последно вярвай , че ще клъвне големия. Втората половина на юли смятам , че ще се похвалиш с трофеен.
Много пъти съм наблюдавал, как с любопитство опипва не примамката , а оловото. А за не кълването му има много фактори, които повлияват за да се дига и не иска да кълве. Ако има вятър и примамката не е вертикално и т.н. И още нещо там където кльонкат други , избягвай такива места, гледай винаги да си сам. Понякога кльонка предизвиква у него асоциация за опасност. Той много бързо се адаптира към това и избягва такива места. Търси други. На реката това сме го забелязали отдавна. Особено големите сомове над 40 кг. само се вдигати то с неухота. А когато ямата е "бита" с кльонкове всеки ден , въобще не се вдигат. Слагай тапите и пускай на 1-1,5 метър без да кльонкаш, веднага усеща и се вдига. Странна работа но дава резултати. Нанизваш на куката две скилидки чесън отгоре и тогава слагаш поповите прасета. Слагаш и оловото и куките преди да тръгнеш едно денонощие в такъв разствор в гъба за миене.Или дипваш поповите прасета в смлян чесън. Още , ако се появи насрещен вятър , обръщай лодката срещу вятъра и атаката ще дойде. Това още не мога да го разбера. Спира вятъра на реката и няма и помен от кълване.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

мамалигарчо,мишле такова,тебе кво те боли малкото пишле кой с какво и как хваща :lol: уж си клавиатурно рибарче пък как не видя по назад тактиката на покриване на оловото с вмирисан чорап от китайска маратонка, или пък седмична превръзка от прясно женско в цикъл :lol: я марш назад по темите и това да изкараш,хубаво че има абдали като теб дето се връзват на глупостите дето пишем някой път за майтап,но откъде толко мозък, че май си от кухите дунавски лейки :lol:
на бати ти Ристьо и на всички кога ще покажеш някой монтаж или нещо смислено да напишеш за улов на сом .....за да спрем :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Леко с пижамата.... :wink: :lol: :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Bokata77 написа:
yco написа:Гълъба ми разказваше, как надялка един наръч върбалак и го върже с въже зад лодката, като се закачи, -кай...опънеш и освободиш някоя съчка.. :wink: :lol: :lol: Опасен е... :lol:
Този ли визираш :rolleyes:
Изображение
Бока, пусния я визибъл ла... :lol: ,

Ето една от личната колекция... :wink: :lol: :lol:

Казва се "Среща с марлиновото шалче".. :lol: :lol: Лъзгаво е като на пехливанин кръста... :lol:

Изображение

...стига с тия инвизибъл...а... :lol:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Социолозите отчитат рязък спад във фен клуба на Пенсията :lol:
Абе долна черта изтръпнала :lol: чекай да порасне пиленцето от инкобатора , да намеря дом.сапун за мирис и два три перзатива :lol: и да сглобя монтажа дееее :mrgreen: де си се разбързал :rolleyes: от ваще пенсионерски "бисери" за сома човек къ да се дореди да напише нещо :finga:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

да не забрайш чорапите,ако нямаш да ти пратя 2 - 3 чифта от на сина ми :lol: също и превръзка но не за очите,а за покриване на оловото :lol: но начина не го знаеш от къде на къде :wink:
нали ти дадох задача бе шмиргел, да се върнеш назад и да събереш на всички пенсий мненията и да ги сложиш тук на едно за идните поколения,че от теб се е видяло нищо няма да научим :mrgreen:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Тъй ....тъй Дъртанян :mrgreen: аз ще изменя малко монтажа с памперси за възрастни :lol: и пилето ще е на Градус :rolleyes: малко сложно ще стане ма ще ти ГО надена споко :butthead: арееее беш да пасеш ,че седам да празнувам завръщането на посеркото дъртия Джадай :D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа:Сърф-а много лесно работи....
Мит. Поредния. Просто......има къде, къде по-добри.
Още повтарям, но само по желание. Правих два едновременно. Вторият "Телец" работи три пъти по-добре от "Сърфа". :shock: Изумен съм. Съвършенството е в простотата. "Сърфа" е детска болест. Казах! Бих искал да погледна в очите този, който твърди обратното.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

сърфа е малко труден докато не му фанеш чалъма,тоя изпъкналия дето си го показал е най лесен за вадене на звук,но мен нещо не ме кефи,много басов го вади,много колеги си мислят че колкото е по силен и басов звука е по добре.....голяма грешка :wink: обикновения вдлъбнат също е капризен, на тихо работи без проблем,но при малка вълна ако няма опит човек се разминава със качеството,иначе звука е много по качествен от изпъкналия,но вече говорим за опит от страна на кльонкаджията
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Петата е 35мм. Плоско-изпъкнала. Работи без отказ. Не гърми, а пука като шампанско. Жена ми не се стресира, а се кефи. Мисли, че посрещаме Нова година. :D
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”