Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от Божидар »

Божидар Иванов 51год. Семеен -2 сина на 25-18 год. Работя в Обл.СС-Габрово.Бизнес-Румъния със складова база в Букурещ.От "Светът е оцелял,защото се е смял!"-Габрово
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

казвам се Стоян Писков,на 29г.Живея в гр.Стамболийски,работя в Пловдив- строителна фирма "Сиенит"-шлайфан бетон и гипсокартон!Лятото прекарвам почти на яз.Батак!обожавам риболова на шаран!
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Казвам се Здравко и отскоро съм на 38 години. Работя като програмист на промишлени контролери. Винаги ми е било трудно с две думи да поясня каква е дейността на фирмата в която работя. Общо взето всичко, което може да се реализира с контролери, компютри и комуникация между тях. :wink: Автоматизация на всичко възможно, де що има :D :D :D
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Казвам се Никола.От Струмица сам (Македониа) Е от днес сам на 27 :drinkers: ,оженен с жена коиа не ми прави проблеми и 5 дни да ме ниама(но по риба :D ),имам един бдешт рибар Гоце на 9,5 месеца.Икономик сам ,и това от прочутиат по всичко УНСС Софиа.Имаме фабрика за прежда в Струмица(кои го интересува имаме всичките номера),и произвеждаме (незнам дали правилно ште кажа на балгарски) прекривки за легла,кревети,фотели (значи за гарнитури) от фротир.Не срештнах на форума никои които се занимава с текстил(вие Блгарите сте компиутерни маниаци наимного :lol: )ако има ниакои тук сам.
И наи важното Имам много време за риболов и на това се наслаждавам.Привет.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Здравейте колеги.Аз съм Лапландеца и съм комшия на дедо ви Мраз. :wink:
Последно промяна от laplandeca на Съб Окт 18, 2008 8:19 pm, променено общо 1 път.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Здравейте и от мене . На 31 г. съм женен със син на 5 г. Работя в областа на грубото стройтелство от6-7г. Преди това търговия с плодове и зеленчуци. Бакалавър Социални дейности в ТУ Габрово .
С_А_Ш_О 1990
новобранец
новобранец

Мнение от С_А_Ш_О 1990 »

Здравейте колеги казвам се Светослав но сички ми викат Сашо от Ловеч съм , ученик съм 11 клас уча икономика и бизнес финанси,естествено хобито ми е риболов а също обичам и моторите и самолетите. :)
Кога е най-подходящото време за риболов- когато в магазина има прясна риба
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Чавдар Рангелов 29г.роден сьм в пловдив.живея 6 месеца в мюнстер/германия/и 6 месеца в пловдив/така от 8г./.работя в склад на едро само по половин година.останалото време ми е за риболов.ловя всичко що плува из европата. :D
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Здравейте и от мен,пропуснал съм темата,но да се включа-"по добре късно от колкото никога"
Казвам се Румен на 28г женен с две деца-близначки/да са ми живи и здрави/от година и половина съм запален/болен/на тема риболов.В момента съм POLICEMAN,както е писал един колега във форума :wink: :D
Последно промяна от rumenpk на Чет Авг 07, 2008 12:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
stiv1961
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от stiv1961 »

И аз да не остана по-назад,нищо че съм отскоро във форумите.Казвам се Стоян и съм от Стара Загора.Работя във фирма за алуминиева и PVC дограма като мениджър.А от две години фирмата има износ на корабни модели в Германия.Божидар от Габрово познава моя шеф.Който се интересува от рибарски лодки с дистанционно управление няма да му откажа информация.И едно предложение-нека всеки да си пише местоположението-така ще ни бъде по-лесно и за запознанства и за покупко-продажби и т.н.Май се увлякох.
Kasmetliata
новобранец
новобранец

Мнение от Kasmetliata »

Pozdravi na tsialata gildia. Kazvam se Lachezar i sam ot Sofia.Na 30god. Po profesia sam gotvach.Ako niakoi ima nugda ot pomosht v kuxniata,nasreshta sam. :D Zdrave,kasmet i nasluka na vs kolegi.

"Поздрави на цялата гилдия.Казвам се Лъчезар и съм от София. На 30 год. По професия съм готвач. Ако някой има нужда от помощ в кухнята, насреща съм. :D Здраве, късмет и наслука на всички колеги."
Поиграх си да направя превода понеже поста на колегата е първи и е в "презентации".От тук нататък триеме постове които не са на кирилица. :twisted: barutchiata
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ето и за мен. Ники от Пловдив майна.Карам 22г. Златар. Хоби Риболов и футбол :wink:
TICA FAN
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Здравейте и от мен! Казвам се Емил Илиев, от София съм, на 24 години, завършил икономист бакалавър специалност стопанска логистика в УНСС. В момента работя в търговска фирма в сферата на текстил/винил за широкоформатен печат и брезенти за покривала на камиони. Любимо място ми е язовир Искър. Само дето там или през седмицата, или никога :( Болна тема ми е заграждането на 1 километър ивица от брега на Шипочанския залив - най-любимото ми място на Искъра, ама какво да правиме. Любим риболов - на дъно и фидер, въпреки, че втория още не съм го усъвършенствал. :wink:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Аз съм Димитър и ряботя от 5 години в Топлофикация Русе като монтьор топлофикационни съоръжения . Правя и локални парна .Ако някой има нужда от помощ. Да пише . :wink:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Не става само с четене...трябва и да се пише :lol: Димитър Димитров,много професии(някои отработени,други не).Средно образование-Автотранспорт,после ВВТУ,,Т.Каблешков"-Сф,след това лок.депо Варна и последно...що е боя-там съм.Две деца(момчета)и разбира се(или не)съпруга(много готина-не ме пита къде съм ходил като се върна без риба).Ако някой е на зор(дано не)насреща съм :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”