Калкан около Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Тъй,тъйййй....то има едно мнооооого стара народна мъдрост...вервам всички сте я чували.Гласи-"На калпавия рибар и GSM-а му пречи" :D :D :D
Stand and fight
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

executor написа:
Дели написа: Даже Камен ми се оплака днес. Ходили чак до Резово, и тъкмо тръгнала зарганата , ти си се обадил по телефона и до там с риболова. Как те е усетила пущината и по телефона, недоумявам !
Дрънни едно телефонче и на Кирето и той да ти се оплаче :D ....Абе не им давам много да дишат :D
Дааа...Тъй значи :evil: Вече знам каква е причината за каръка дето и мен ме сполетя.То не бе късане,не бе изтърване на риба...Чак мен ме е хванала ,,вълната".Ама кой да ми каже да не стоя до Киро.То аз ако знаех нямаше и да го пусна да се качи до мен на скалата :wink: Е след като си тръгнаха малко наваксах ама...А Киро от притеснение ли от какво чак си е забравил ''гуменките"(яке и гащи-не долни :wink: ).Ако някой се чуе с него да му предаде че ще ги оставя в магазина.Тосе знае,че ще черпи(на километър) :wink:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Оспамихме на човека темата ама....Плувчо,друг път да знаеш...До Киро Капото не заставай.Той гащите си загубил,ти заргана чакаш да намери :D :D :D
Stand and fight
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ПЛУВЧО,оня КИРО е на БАТМИЛЕН от БУРГАС,аз по скали не мога да се катеря,затова не ме бъркай с някого.Оня дех хвърлих патериците.
АМА пак ще почерпя,само да се видим.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

КИРО написа:ПЛУВЧО,оня КИРО е на БАТМИЛЕН от БУРГАС,аз по скали не мога да се катеря,затова не ме бъркай с някого.Оня дех хвърлих патериците.
АМА пак ще почерпя,само да се видим.
Не бе бате,за друг Киро става въпрос...тука се подвизава с един писателски ник :D Ти пък,едно магаре Марко ли има? :D :D :D
Stand and fight
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

executor,не се коси,не ща заради мен да ти побелее някой косъм.Малко и майтап не пречи.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Такаааа..... 8) Понеже темата е вече тотално оплескана искам да кажа 2 неща.
1-во и най - важно - Искренно благодаря на Pluv4o че даде втори живот на верното ми дъждобранче ... явно му е писано още да ми служи :roll:
И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо :lol: (executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу 8) ...
Ще се жертвам в името на нечий успех и аз :D :D :D
Който може хваща!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

HEMINGUEI написа: И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо :lol: (executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу 8) ...
Оле мале,мъченика ми той :D Ся си изпроси някой саботаж да знаеш...И мисля че подписа трябваше отдавна да си го сменил...ти не си от тия :D :D :D
Stand and fight
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

HEMINGUEI написа:Такаааа..... 8) Понеже темата е вече тотално оплескана искам да кажа 2 неща.
1-во и най - важно - Искренно благодаря на Pluv4o че даде втори живот на верното ми дъждобранче ... явно му е писано още да ми служи :roll:
И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо :lol: (executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу 8) ...
Що не поканихте имен,аз вече свикнах ида не хващам?А щях и да почерпя-познай за какво :wink: За инфо-Цонево отпадна като дестинация за неделя,за сега място за почерпка-устието на р.Камчия.Който участва печели :rock: :drinkers: :partyman: :smt113 :wink:
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Колеги в неделя на Балчик на една от буните се хвана едно калканче за цял ден.Няма го нещо пущината.Я кажете нещо,при вас как е,има ли резултати
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

На коя буна
Красимир от Балчик
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

На средната мисля че беше.А да те питам,там къде мога да съчетая.Искам да си метна пръчките за калкана и да напускам волтите,че да има занимавка иначе не е човешко само да чакаш.Казаха ми на буната на СБА-то давало хубаво калкан(че и едър),а същевременно по дупките излизала кая
Аватар
emcho0o
новобранец
новобранец

Мнение от emcho0o »

Хора аиде кажете нещо за този калканец бе има ли го няма ли го.....и ако го има каде :roll: :lol: :lol:
Гладни и мокри...но не и без риба :)
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

Да ти кажа за прословутото СБА - Бялата лагуна по новому
- разправят , че давало прелични калкани , но досега ( говорим за 7-8 години ) не съм виждал никой да хваща
Пробвай - в Балчик - буна панела - посока стария плаж :wink:
- А, за по голям - буна пречиствателна - посока Варна - но , по рядко дава :wink:
Красимир от Балчик
Аватар
emcho0o
новобранец
новобранец

Мнение от emcho0o »

Мерси много колега за инфото... :D :D

Времето го дават събота неделя да се оправя малко....демек ако имам вазможност ще ида там в Блачик кадето каза.....ако не скромно някаде във Варна :lol:
Гладни и мокри...но не и без риба :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”