Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Калкан около Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
Дааа...Тъй значиexecutor написа:Дрънни едно телефонче и на Кирето и той да ти се оплачеДели написа: Даже Камен ми се оплака днес. Ходили чак до Резово, и тъкмо тръгнала зарганата , ти си се обадил по телефона и до там с риболова. Как те е усетила пущината и по телефона, недоумявам !....Абе не им давам много да дишат

-
- ще става разбирач
Не бе бате,за друг Киро става въпрос...тука се подвизава с един писателски никКИРО написа:ПЛУВЧО,оня КИРО е на БАТМИЛЕН от БУРГАС,аз по скали не мога да се катеря,затова не ме бъркай с някого.Оня дех хвърлих патериците.
АМА пак ще почерпя,само да се видим.

Stand and fight
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Такаааа.....
Понеже темата е вече тотално оплескана искам да кажа 2 неща.
1-во и най - важно - Искренно благодаря на Pluv4o че даде втори живот на верното ми дъждобранче ... явно му е писано още да ми служи
И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо
(executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу
...
Ще се жертвам в името на нечий успех и аз

1-во и най - важно - Искренно благодаря на Pluv4o че даде втори живот на верното ми дъждобранче ... явно му е писано още да ми служи

И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо

Ще се жертвам в името на нечий успех и аз

Който може хваща!
-
- ще става разбирач
Оле мале,мъченика ми тойHEMINGUEI написа: И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо(executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу
...
Ще се жертвам в името на нечий успех и аз![]()
![]()

Stand and fight
Що не поканихте имен,аз вече свикнах ида не хващам?А щях и да почерпя-познай за каквоHEMINGUEI написа:Такаааа.....Понеже темата е вече тотално оплескана искам да кажа 2 неща.
1-во и най - важно - Искренно благодаря на Pluv4o че даде втори живот на верното ми дъждобранче ... явно му е писано още да ми служи![]()
И второ (но не по маловажно), До всички морски вълци - Тази неделя сам готов да се жертвам и да отида за риба със Светльо(executor)ллл надявям се да го заведа далеч на север .... така че някакъв шанс за риболов имат тези заметнали въдиците си от Бургас надолу
...
Ще се жертвам в името на нечий успех и аз![]()
![]()

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Да ти кажа за прословутото СБА - Бялата лагуна по новому
- разправят , че давало прелични калкани , но досега ( говорим за 7-8 години ) не съм виждал никой да хваща
Пробвай - в Балчик - буна панела - посока стария плаж
- А, за по голям - буна пречиствателна - посока Варна - но , по рядко дава
- разправят , че давало прелични калкани , но досега ( говорим за 7-8 години ) не съм виждал никой да хваща
Пробвай - в Балчик - буна панела - посока стария плаж

- А, за по голям - буна пречиствателна - посока Варна - но , по рядко дава

Красимир от Балчик