4 X 4

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: 4 X 4

Мнение от MITKO70 »

snegk написа:Тедо,а на кемпера до колко градуса наклон му дават,че бая ме хваща страх когато ходя по наклоните.
Да ти кажа Илия и аз се замислих за това .Като карахме като твоя Форд не се бях сетил,но сега с новия кемпер ?На дедото/на жената баща/в кемпера VW Транспортер Т2 ,с висока надстройка има монтиран уред от джип за наклоните.Работи ,но до колко градуса ще е безопасно,може ли да се изчисли спрямо височината?В документацийте какво да търсиме?Тедо, разчитаме на теб ,има ли някой чалъми от оф-роуда да се изчисли?
GODzillata написа:Ама...то ако имаш пари за джип, ще имаш и за данъка му...
Точно така е,"който го е страх от мечки ,не влиза в гората",всеки си прави сметка.А вече затягат положението с данъка,ще почне пак да се проверява на пътя.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

MITKO70 написа:А вече затягат положението с данъка,ще почне пак да се проверява на пътя.
Е, поне в близкия един месец това няма да ме касае, защото... :D ...останах без книжка за 1 месец.
- 100 кинта също.
Ще ми върнат книжката обаче, ако си платя и предишните глоби...всички за превишена скорост. :lol:
Последния път ме гепиха с камера, има си видеоклипче и снимки с мнооого добро качество, няма мърдане. :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мнения и препоръки за това: http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details ?

Чудя се дали да не му рипна, ако е актуално все още... :roll:
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

GODzillata написа:
MITKO70 написа:А вече затягат положението с данъка,ще почне пак да се проверява на пътя.
Е, поне в близкия един месец това няма да ме касае, защото... :D ...останах без книжка за 1 месец.
- 100 кинта също.
Ще ми върнат книжката обаче, ако си платя и предишните глоби...всички за превишена скорост. :lol:
Последния път ме гепиха с камера, има си видеоклипче и снимки с мнооого добро качество, няма мърдане. :evil:
Мисля ,че наказанието от 1месец е малко :axe:
Само чекам събота да дойде!...
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

tenerife22 написа:Мисля ,че наказанието от 1месец е малко :axe:
Пепел ти на езика! :P :lol:
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Немога да понасям СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ по пътищата!!!Дано все пак не си от тях!!
Само чекам събота да дойде!...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

GODzillata написа:Мнения и препоръки за това: http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details ?
Колега и аз съм фен на Фронтерата ,но този не бих го взел .Много километри за бензин,има много по-добри ,на по-малко км.Аз съм фен на дизела ,но за джип в момента е по-добре бензин ,по -малко са карани ,а и газта е на сметка .Но да е бил само на бензин ,ти да му слошиш газ :wink: Нищо ,че много го отричат този джип ,за това което предлага като оборудване и цена ,почти няма конкуренция.Прочетох доста в офроуд сайта и се убедих ,за бензиновия мотор към момента.Ако слушаш всички мнения ,ще ти стане голяма боза в главата.Хареса ли ти и е добър ,взимай ,винаги има нещо за дооправяне.Разгледай мобиле.бг и .де ,има добри оферти за бензин Фронтера.И не гледай да е тунингован за оф-роуд.
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

MITKO70 написа:И не гледай да е тунингован за оф-роуд.
Ти вярваш ли ми, че в главата ми е абсолютна боза! :shock: Направо съм се ошашкал от четене и постоянно си меня мненията за това, какво точно искам.
Виж сега на какво попаднах: http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Намалена му е цената...има си климат, катерач е...'ба ли му мааамата....направо ще се гръмна!
По същия начин се чувствах на Горубляне, когато купувах колата на жената...море от коли....ходиш като изоглав и се кокориш...намираш нещо, решаваш да видиш и друго, после забравяш къде е било предишното и т.н. :lol:

Онази Фронтера ме изкефи, че си има газова уредба, климат, шнорхел, ролбари и си е готова за офф-роуд, но това си е нож с две остриета, както казваш.
Ама какво пък толкова? Леко ремонтче и ще е като нова, а? :D

@tenerife22, споко, разумен шофьор съм! :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Фронтерата е добър вариант ,само си намери чист бензин.Сега една нова газова не е кой знае колко пари.С фабрична газова са карани много,там газта им е" стотинки".Роки е с цял деферинциял от пред,здраво е само трябва да ги оглеждаш за офроуд следи -от долу,външно.Дайхатсу е добра марка ,но са и малко кът частите /поне преди/а и като цена.Аз карах 2г.Фероза и съм доволен ,но беше и по-новичка.И за да не става още по-голяма боза в главатати,се спри на 1-2 марки ,с какъвто двигател решиш и гледай само от тях.Ако не харесаш ,сменяй на друга.Иначе голям бъркоч става.
Изображение
Temerut
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Temerut »

Тинтири минтири и тн и тн.......от дума на дума ама днес аз взех че се обзаведох с една Витарка :mrgreen:
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Да си я караш със здраве и безаварийно. :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Тинтири минтири и тн и тн.......от дума на дума ама днес аз взех че се обзаведох с една Витарка :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D Ами-и-и-и ........то,ако продължава така,колегата /GODzilata/ ще ни изчака всички да си купим джипове ,докато се реши за марката...... :D :D :D :D :D Обаче , това може да се окаже печелившата тактика.... :wink: :wink: :wink: Дори и аз се замислям вече, дали да не се ориентирам към джип, вместо към някой спортен модел автомобил :?: :?: :?: :?: :?:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Temerut написа:Тинтири минтири и тн и тн.......от дума на дума ама днес аз взех че се обзаведох с една Витарка :mrgreen:
Браво! Честито! :D
Дай снимчици.

@чуруликпенчо, ами да, като си купите всички Жипки, ще споделите + и - , та да ми е по-лесен избора. :wink:
Temerut
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Temerut »

Снимчици ще пусна днес малко по късно......
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Temerut, снимчици така и не видяхме, ама аз видях това: http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details

Два бързи въпроса:
1. Мнения за жипката и цената?
2. Има ли някой от или близо до Монтана, който разбира от дизели и 4Х4, и има един час за губене, за да дойде с мен да ме консултира на място, че смятам да ходя да го гледам. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”