FL-обзорно за марката

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Re: FL-обзорно за марката

Мнение от lishev_64 »

Balakchia написа:Здравейте и от мен. Някой знае ли къде във Варна може да се види този Стратегист?Каква е в момента актуалната му цена?
Ако освен 3,9 те вълнува и 3,6 - двуколенни, обади се: тел. 0896762111 - Антон. С помощта на Митака заприходих коментираните сопи (междо другото, за което все още не съм му благодарил :oops: :oops: :oops: ). Можеш да ги видиш на живо - мноооого добри за цената си. :D . А относно актуални цени - коментирай лично с него. :wink:
:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Balakchia написа:Здравейте и от мен. Някой знае ли къде във Варна може да се види този Стратегист?Каква е в момента актуалната му цена?
Ако се интересуваш от 3.9 на три части обади се. А за цени, както ти казаха по горе, sapuna е твоя човек. И аз от него се оборудвах миналата година.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Димитър Чаушев »

топлия написа:Здравейте колеги. Купих си две пръчки триколенни fl strategist 3.75 l за шарково,, уж,,ако някой ползва такива нека сподели, какво да очаквам от тях, при риболова на косъм. Благодаря :fishing12:
Питай колега !
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Благодаря за отговорите, ще пробвам да пиша на Сапуна
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

топлия написа:Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Колега на теб харесват ли ти?Ако отговорът е да,значи са твоите въдици!Иначе пръчките са много добри,особено за цена между 75 и 85 лева,в зависимост от дължината и снадките.И аз съм с такива въдици,още неизползвани.

Ето ти инфо http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27074" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

magnetar написа:
топлия написа:Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Колега на теб харесват ли ти?Ако отговорът е да,значи са твоите въдици!Иначе пръчките са много добри,особено за цена между 75 и 85 лева,в зависимост от дължината и снадките.И аз съм с такива въдици,още неизползвани.

Ето ти инфо http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27074" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Да не цапаме темата , тя е за макари . Всичко което те интересува е в темата която колегата е поснал , ако имаш конкретни въпроси ,давай на лични .
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Димитър Чаушев написа: Да не цапаме темата , тя е за макари ....
:D
Как ти идват...?! :wink:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

топлия написа:Здравейте колеги. Купих си две пръчки триколенни fl strategist 3.75 l за шарково,, уж,,ако някой ползва такива нека сподели, какво да очаквам от тях, при риболова на косъм. Благодаря :fishing12:
Не знам за триколенните, но съм клатил същите с двата дълги крака. Определено си е кастингова пръчка.
Напомням само, че въдиците "FL" (Filadelfia) :wink: и "POKEE" излизат от един завод. Като става дума за риболов на големи шарани и толупи 40+, се ориентирайте към FL- Ultra Team Carp 3,60 3,5lb.
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

Diman написа:
Димитър Чаушев написа: Да не цапаме темата , тя е за макари ....
:D
Как ти идват...?! :wink:
А де :lol: как пък видях че е само за макари :lol:
Димитър Чаушев
разбира нещата
разбира нещата

комбинацията ти е ОК , както каза Диман пръчките са за дистанция , върхов строй и за неопитен човек изглеждат твърди , внимавай с напъването на рибите , работи с по-свободен аванс(ако позволява гьола ) и няма да имаш проблеми със скъсани джуки .
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

FL не идва от Филаделфия ,а от FaLai ;) -> http://www.falai.com/en" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Също FL не идва и в България /по-точно идва ,ама само някои неща ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Голяма краста, не издържах. Днес бях на ханово, гаден вятър никаква риба, ама как мятат тея въдицииииии, голям кеф. Нямам търпение да тръгне шаро на малко шарково, че да направя един тридневен на любимите ми места. Обещавам отзиви само да закепя първия,ще пиша още от язовира.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Честито и на теб, колега! :D
Не само ти си доволен! След като и аз направих пробите чакам да дойдат платерините и тогава също ще дам отзиви! :fishing3:
Весели Великденски празници! :drinkers:
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Мите,я кажи от гамата на FL,кой телекарп е с най тънка бланка в основата,и най голям първи водач.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”