Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

FL-обзорно за марката
Модератор: sapuna
- lishev_64
- разбира нещата
Re: FL-обзорно за марката
Ако освен 3,9 те вълнува и 3,6 - двуколенни, обади се: тел. 0896762111 - Антон. С помощта на Митака заприходих коментираните сопи (междо другото, за което все още не съм му благодарилBalakchia написа:Здравейте и от мен. Някой знае ли къде във Варна може да се види този Стратегист?Каква е в момента актуалната му цена?

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Ако се интересуваш от 3.9 на три части обади се. А за цени, както ти казаха по горе, sapuna е твоя човек. И аз от него се оборудвах миналата година.Balakchia написа:Здравейте и от мен. Някой знае ли къде във Варна може да се види този Стратегист?Каква е в момента актуалната му цена?
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- разбира нещата
Питай колега !топлия написа:Здравейте колеги. Купих си две пръчки триколенни fl strategist 3.75 l за шарково,, уж,,ако някой ползва такива нека сподели, какво да очаквам от тях, при риболова на косъм. Благодаря
Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Благодаря за отговорите, ще пробвам да пиша на Сапуна
Колега на теб харесват ли ти?Ако отговорът е да,значи са твоите въдици!Иначе пръчките са много добри,особено за цена между 75 и 85 лева,в зависимост от дължината и снадките.И аз съм с такива въдици,още неизползвани.топлия написа:Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Ето ти инфо http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27074" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- разбира нещата
Да не цапаме темата , тя е за макари . Всичко което те интересува е в темата която колегата е поснал , ако имаш конкретни въпроси ,давай на лични .magnetar написа:Колега на теб харесват ли ти?Ако отговорът е да,значи са твоите въдици!Иначе пръчките са много добри,особено за цена между 75 и 85 лева,в зависимост от дължината и снадките.И аз съм с такива въдици,още неизползвани.топлия написа:Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
Ето ти инфо http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27074" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Димитър Чаушев написа: Да не цапаме темата , тя е за макари ....

Как ти идват...?!

Не знам за триколенните, но съм клатил същите с двата дълги крака. Определено си е кастингова пръчка.топлия написа:Здравейте колеги. Купих си две пръчки триколенни fl strategist 3.75 l за шарково,, уж,,ако някой ползва такива нека сподели, какво да очаквам от тях, при риболова на косъм. Благодаря
Напомням само, че въдиците "FL" (Filadelfia)

-
- разбира нещата
А деDiman написа:Димитър Чаушев написа: Да не цапаме темата , тя е за макари ....![]()
Как ти идват...?!

-
- разбира нещата
комбинацията ти е ОК , както каза Диман пръчките са за дистанция , върхов строй и за неопитен човек изглеждат твърди , внимавай с напъването на рибите , работи с по-свободен аванс(ако позволява гьола ) и няма да имаш проблеми със скъсани джуки .топлия написа:Ок.ами взех си прътите с идеята да ловя на косъм, комбинирах ги с shimano ultegra hsc5500. Язовир малко шарково е любимата ми дестинация, питането ми е добра ли е комбинацията, и най вече пръчките как са. За макарите съм убеден че са супер. Но пръчките ги купих без да имам инфо за тях.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
FL не идва от Филаделфия ,а от FaLai
-> http://www.falai.com/en" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Също FL не идва и в България /по-точно идва ,ама само някои неща

Също FL не идва и в България /по-точно идва ,ама само някои неща

Голяма краста, не издържах. Днес бях на ханово, гаден вятър никаква риба, ама как мятат тея въдицииииии, голям кеф. Нямам търпение да тръгне шаро на малко шарково, че да направя един тридневен на любимите ми места. Обещавам отзиви само да закепя първия,ще пиша още от язовира.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- разбира нещата
Честито и на теб, колега!
Не само ти си доволен! След като и аз направих пробите чакам да дойдат платерините и тогава също ще дам отзиви!
Весели Великденски празници!

Не само ти си доволен! След като и аз направих пробите чакам да дойдат платерините и тогава също ще дам отзиви!

Весели Великденски празници!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Мите,я кажи от гамата на FL,кой телекарп е с най тънка бланка в основата,и най голям първи водач.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев