Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Днес за 2-3 часа по Пясъчник,в района около стената,много слабо.Само няколко костурчета.От бабите и каракудите нямаше следа.Имаше доста народ,но така и не видях никой да хваща нищо.Ето и някоя снимка,понеже доста хора питат за нивото на язовира,ако послужи за някакъв ориентир добре.

Ако някой все пак реши да ходи,ориентирайте се към хищното,виждаше се костур да играе по заливите.Поздрав.

Ако някой все пак реши да ходи,ориентирайте се към хищното,виждаше се костур да играе по заливите.Поздрав.
TICA FAN
Пиши на кирилица
slivnalia
slivnalia
Някой скоро да е обикалял из пловдивските водоеми,освен Марица?
Подочух в един рибарски магазин без да искам,че на Пясъка в момента се ловят хубави костури.

TICA FAN
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То, ако е вярно(макар ,че много ме съмнява де) да взимам отпуска и да отпрашвам за тамПодочух в един рибарски магазин без да искам,че на Пясъка в момента се ловят хубави костури

Риболовец,а не рибар съм аз!!
Напълно е възможно,костура по-това време си е активен, а там в района около стената винаги обикалят пасажите.Друг е въпроса,че си трябва и лодка или от брега на живо рибе.
TICA FAN
-
- новобранец
Пасажите са малки и постоянно обикалят,въпрос на късмет е да мине пред тебе.

Колега,споедли нещо повече за излета.Кога се състоя,на жива стръв или спининг?
TICA FAN
-
- новобранец
Излета беше на 9.11,лових на жива стръв на куршум.SONY написа:Колега,споедли нещо повече за излета.Кога се състоя,на жива стръв или спининг?
Благодаря за инфото,предполагам на симеончета.Явно трябва да се пробва Пясъчето.
TICA FAN
-
- новобранец
-
- новобранец
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е, колега не стига ,че изтрепа Маришките кефали и щуки, ами сега и на Пясъка си ги наскубал.Познах те по лодката, с която многократно си минавал покрай мен на Марица, когато клеча по цял ден за щука
.Абе какво да каже човек - майстора си е майстор, все така да ги хващаш и занапред и по-големи.Тия костурчета пак ли на блeсни и воблери ги изкара или този път си беше взел някой друг симеон?

Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- новобранец
Мерси за пожеланията,да ти се връща,а за костурите-само на жива стръв.katri написа:... все така да ги хващаш и занапред и по-големи.Тия костурчета пак ли на блeсни и воблери ги изкара или този път си беше взел някой друг симеон?
-
- разбира нещата
Много готино клипчче си качил. За напред повечко да качваш 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!