Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
damn
новобранец
новобранец

Re: на дупките около Сливен

Мнение от damn »

Колега значи мога да ти предложа перфекния варият за сега... с.Ковачево до Стара Загора там до тецовете... значи там на канала ,който не е за подценяване дава хубава риба, при подходяща захранка излизат и по едри , а до тецовете специално на пратения за 10 лева 3 въдици а риба колкото искаш :mrgreen: НАЛУКА !!!
damn
новобранец
новобранец

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от damn »

здравейте, някой скоро да е бил за щука по сливенските езера (в това число мечкаревските и самуиловските) :?:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

damn написа:здравейте, някой скоро да е бил за щука по сливенските езера (в това число мечкаревските и самуиловските) :?:
Абе момче преди 1 месец я почна тая тема и колегата ти обясни много ясно и точно как стоят нещата!Ако не помниш, ето:
Юри Върбанов написа:
damn написа:Здравейте,
В идните дни при по-добро време смятам да направя един излет за щука около Сливен. Моля кажете някоя от дупките >> самойловска сливенска мечкаревска или там някаде <<< каде се е разврихрила щуката защото ще водя едни много добри приятели с мене и неискам да се разочариват от неуспех :oops:
Ти хубаво ще ходиш ,но мислиш ли,че е редно.Щуката вече е в напреднал процес на развитие на хайвера,който пуска през февруари.Ако имаш някакви морални норми би я оставил на мира да си свърши задълженията по продължение на популацията!Та така по-добре се насочете с приятелите към риболов на кефал,гърбавица и скобар по реката и оставете щуката на спокойствие поне до март, най-малкото ще спечелите уважението на хората по този начин! :wink:

Честно тя рибата ще почва да се бие вече,а вие ходите да я тормозите.Това,че си няма отделна забрана за нея е грешка в закона,но какво ви пречи да бъдете съвестни и да я оставите да се размножава на спокойствие за 1 месец. :evil: Айде стига! :!: :evil:
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

Някакво инфо от нашия вилает,че се прибирам другата седмица?
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

последно ходихме с slivnaliaта на канала до речица 20см вода кленчета и уклеики обаче много кал и студ набрахме за 2 часа а тази седмица ще е нечовешки студ :drinkers:
Изображение
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

Да,тегава ще е...Не заради друго,ами защото всичко ще изпозамръзне.Иначе на Сливенската миналата година на калното по обяд като натрошиш леда се ловеше по някоя риба до към 3 като пак почваше да замръзва,ама в тоя студ ще е труден тоя номер.Циментовия ще замръзне,гьоловете и те.На Тунджа,където има риба я търмъчат....На Речица,ако е сух студа ще е сълза и там ще е зле,па и сега като е изравнено може и да замръзне.Нещо не ми иде на акъла друго място.Някакви идеи?
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Аз чух,че на Тунджа,къдетое пресевната над Самуилово излиза риба,но не съм пробвал лично...
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

dimitar_dv написа:Аз чух,че Тунджа,къдетое пресевната над Самуилово излиза риба,но не съм бробвал лично...
Това е интересно,ама дали не се са я набарали местните джигити с тройките...Ще пробвам да разбера нещо по въпроса тия дни.Между другото има още един канал като речишкия преди Ковачите,където може да даде,ама той има голяма вероятност да е замръзнал.
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

а на чинтоловския канал да е ходил някои
чувам че нямало хора но давало по накоя риба
Изображение
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

rsvd написа:а на чинтоловския канал да е ходил някои
чувам че нямало хора но давало по накоя риба
Yuri Varbanov написа:01-07.01.2010

Ето малко инфо за риболова в момента.Като цяло зимно време се групира в нашия участък на 4-5 места и там я награбват косачите,което обезмисля нормалния риболов. Разходих се и аз в събота да видя как е хавата,но положението беше същото.На 2-3 места с плиткажи около Мечкарево играеше и върхар явно заради топлото време,но сега това застудяване пак ще го спре.КАто цяло по Тунджа няма много файда да се ходи,евентуално на Завой може да се изкара някоя гърба или кефал,но и там е на кантар.
За Крушарската дупка чух не е активна рибата,но не съм проверявал,докато на Сливенската перспективните места от към фабриката бяха замръзнали и не можеше да се лови.
На Речишкия канал дава риба,но е много гнусно станало след като го разкопаха и не е много приятно за риболов,а и куцо,кьораво и сакато е там.Все пак,ако се търси резултат това е мястото.
Другаде,където може да се изкара риба е на циментовия канал,но при условие,че водата е замътена,иначе рибата се крие,защото е пълно с парашутисти от чинтуловските цигани.Има и няколко паднали дървета,където дава върхар и бабушка и при бистра вода,но трябва да се отиде по-рано там,защото се заемат, и си иска много фин такъм и разнообразие откъм стръв,защото е капризна рибата.
Това е като цяло от Сливенско,дано съм бил полезен. :wink:
Това обаче беше при температури мин 0 - макс 12.При тоя бахър сега 100% е замръзнал-много бързо хваща лед там,защото е усойно.Речишкия и канала на Ковачите,ако не е замръзнал,освен там другаде няма къде май.
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

на самоилово корморани и мн троики
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

Пичове,интересуваме дали Тунджа и Речишкото каналче са почнали да замръзват?Всъщност ще се радвам да ми кажете,къде като цяло не е хванало лед. :wink:
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

Юри Върбанов написа:Пичове,интересуваме дали
и мен ама в тоя студ дали ще е ходил някои :D
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

а видях че се спомена крушарската дупка там си има и зимни местенца които обаче искат захранка постоянно и много важно е да има конопени семена вътре.Рибите които дават там са бабушка и някои друг костур като цяло риболова си и слаб тази зима не съм стъпвал там защото съм я отписал тази дупка и за 2 години дали имам 3-4 риболова там
това за захранката си и мое виждане ако някои знае нещо добро и изпитано на тая дупка може да сподели и да го пробваме и ние много хубава дупка за жалост обезребена :(
Изображение
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

някой скоро да е отскачал до местните риболовни местенца :?: :?:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”