Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мачовите влакна
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: мачовите влакна
Няма нужда от "бърсане" просто го натопи или "нацъркай" със сапунен разтвор.
Ако женати си вапца косата грабни и тубата с окислителя мини през кухнята нацъркай
си малко препарат в щишенцето добави водичка разклати и го прибери при такъмите. като спре да потъва вадиш го и "поръсваш" шпулата обилно и след малко започва да потъва отново.
Успех.
Ако женати си вапца косата грабни и тубата с окислителя мини през кухнята нацъркай
си малко препарат в щишенцето добави водичка разклати и го прибери при такъмите. като спре да потъва вадиш го и "поръсваш" шпулата обилно и след малко започва да потъва отново.
Успех.
granichar.org
-
- научил се да хвърля
Казах на жената, че е за пребоядисване. Утре ще пробвам номера със шишенцето.malkoto ribe написа:Няма нужда от "бърсане" просто го натопи или "нацъркай" със сапунен разтвор.
Успех.
Все пак имало и полза от това че се вапцат. Благодарско за съвета!
-
- новобранец
Еи на това му викам аз умен и далновиден мъж, ем жената убавица ем и работеща добре въдица.lazo65 написа:Казах на жената, че е за пребоядисване. Утре ще пробвам номера със шишенцето.malkoto ribe написа:Няма нужда от "бърсане" просто го натопи или "нацъркай" със сапунен разтвор.
Ако женати си вапца косата грабни и тубата ОТ окислителя мини през кухнята нацъркай
Успех.
Все пак имало и полза от това че се вапцат. Благодарско за съвета!
Последно промяна от malkoto ribe на Сря Окт 05, 2011 2:53 pm, променено общо 1 път.
granichar.org
-
- научил се да хвърля
Това с окислителя изпробвано ли е,че нещо много химия има в него.Има готови разтвори с които да си пръскате влакното по време на риболов,освен това вода с малко веро изсипани в пулверизатор също почистват влакното. Има и една хитринка-монтирана гъбичка/от ролка за коса/ на прикачното ,която обилно се овлажнява с разтвора и когато прибирате влакното ,опирате въдицата на гъбичката и така избърсвате от мръсотията.Eто препарата:

-
- новобранец
Чети внимателно. НЕ ПОЛЗВАШ окислителя Ползваш шишенцето защото е удобно за ползване и много добре се затваря.
Ако ползваш окислителя нали ще ядеш бой, женати с к'во ще се боядиса?
В поста за боядисването наистина има едно "С" което да се замени с "ОТ" да не звучи двусмислено. Не мога да го "променя" в оригинала.
Ако ползваш окислителя нали ще ядеш бой, женати с к'во ще се боядиса?

В поста за боядисването наистина има едно "С" което да се замени с "ОТ" да не звучи двусмислено. Не мога да го "променя" в оригинала.
granichar.org
плувката2006 написа:Има и една хитринка-монтирана гъбичка/от ролка за коса/ на прикачното ,която обилно се овлажнява с разтвора и когато прибирате влакното ,опирате въдицата на гъбичката и така избърсвате от мръсотията.

Този метод работи и е много удобен вариант за почистване на влакното!
Аз лично ползвам разтвор от вода и веро. СЛед като го почистя, влакното потъва като чук. Е, с малко помощ де

пс: снимката е на колега! Надявам се няма против, че я ползвам тук..
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- научил се да хвърля
Зачудих се защото аз боядисвам косата на жена ми и предполагам ,ако изчезне окислителя как ще има бой с точилката.malkoto ribe написа:Чети внимателно. НЕ ПОЛЗВАШ окислителя Ползваш шишенцето защото е удобно за ползване и много добре се затваря.
Ако ползваш окислителя нали ще ядеш бой, женати с к'во ще се боядиса?![]()

- М. Сталев
- разбира нещата
Kолеги миналия ден за 1-ви път използвах това влакно Craluso Match Sinking,след 4 часов риболов така и не успях да го накарам да потъне,какви ли не маймунджилъци правих няма и няма потъване ,а уж е ново и би следвало във началото на риболова да не е омаслено и да си потъва,някой друг колега ползвал ли го да видим и при него как е било
Колега аз също имах такъв проблем с ново влакно но след неколкократно напръскване със спрей за потъващо влакно нещата си дойдоха на място. Предполагам че при производството на влакното се използува някакъв лубрикат при неговото изтегляне и от там идва проблема с трудното потъване. Ползувам спрей на МАВЕР и съм доволен.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
за това влакно какво ще кажете
http://aquasport-n.com/pictures/product ... 685101.jpg
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Емо, влакно за мача ли търсиш... Е тва е баце:Емил Димитров написа:за това влакно какво ще кажете...

АКо не си го пробвал - действай. И е с цел един лев по-тънкана

Мани майтапа, ама е доста добро. Само внимавай откъде го купуваш, в смисъл да не е залежало!
Иначе от Сенсаса немам впечатления.
И аз бях решил да си го копувам ,но доста лоши отзиви чух за него и се разколебах. Сега съм с колмика който колегата ти препоръча и съм супер доволен!Емил Димитров написа:за това влакно какво ще кажете
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Емил Димитров написа:за това влакно какво ще кажете
Аз си го купих миналата седмица , но още не съм го изпробвал.Колмика след много проби се оказа най-доброто влакно ползвано от мен.Там откъдето си купих влакното на Сенса ми казаха ,че е по-добро от КОЛМИКА, НО И ПО-НЕТРАЙНОТО(мен това не ме притеснява,ако трябва и ново влакно за всеки риболов)

На пръв поглед и двете влакна ми изглеждат еднакви.Не бих се изненадал ако се правят от един и същи производител за двете марки.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
благодаря за съвета, и аз се бях засилил за Колмик но уви не намерих и си взех Сенса ,
Десо дай да ги пробваме в неделя на Извево , имам да черпя
Десо дай да ги пробваме в неделя на Извево , имам да черпя
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Добра идея. Точно преди Никулден. Ще се чуем тия дни..Емил Димитров написа: Десо дай да ги пробваме в неделя на Извево , имам да черпя