Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Закупуване / Направа на хранилки?
Модератор: emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Закупуване / Направа на хранилки?
Не се ли затлачва шмиргела с това олово като го търкаш на него.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С тоя голям отвор докато лети хранилката нема да остане един бял вътре.lfc_boy написа:``Киндер фидера`` го ъпгрейднахс няколко дупки от горе и от долу.Така си мисля,че ще се движи с по голяма лекота при обирането и ще потъва по бързо,когато е зареден.
По нагоре в темата съм обяснил как се ползва.Нищо няма да изпада от хранилката,щото отвора се запълва съсtimo1 написа:С тоя голям отвор докато лети хранилката нема да остане един бял вътре.lfc_boy написа:``Киндер фидера`` го ъпгрейднахс няколко дупки от горе и от долу.Така си мисля,че ще се движи с по голяма лекота при обирането и ще потъва по бързо,когато е зареден.
захранка,която служи като тапа.
Above us only sky
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Привет момци ,днес ми попадна един филтър въздушен от автобус,и набързичко спретнах това

Горе долу се получи но , притесняват ме отворите на мрежата който са към 7-8 мм.Какво мислите ще работи ли тази хранилка,не са ли големи отворите

Горе долу се получи но , притесняват ме отворите на мрежата който са към 7-8 мм.Какво мислите ще работи ли тази хранилка,не са ли големи отворите

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма да се плашиш ще бачка не се плаши хранилките на браунинг са с още по-големи отвори....

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
Да ама дали и там са толкова нагъсто .ExTaZzY написа:Няма да се плашиш ще бачка не се плаши хранилките на браунинг са с още по-големи отвори....

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да нямам под ръка фото а ти я снимам да я видиш пробвай я няма страшно даже мисля,че и с пелети ще работи добре тоест да ги овлажниш леко и да ги натъпчеш вътре 

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
Тази тема ми беше мн мн полезна, само не ми стана ясно колегата Dasi, който е абсолютен майстор
от къде си купува солна киселина? И тази мрежа мога ли да я намеря в кварталната железария или практикер?

-
- новобранец
а и забравих да споделя ... когато ползваме хранилка за затворен водоем според мен е най-добре да и цилиндрична и оловото да е разположено на противоположната стана на мястото на закачане към осн. линия. Така аеродинамичността е по-голяма и съотвено оцелването на хранителното петно и кастинга. Ако бъркам ме поправете.