руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от versace »

кармата за какво служи само това незнам и не го разбирам какво пречи ако ти е на червено :o
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

versace написа:кармата за какво служи само това незнам и не го разбирам какво пречи ако ти е на червено :o
На някои /най-хубавите/ бази неможеш да стъпиш с по-малко от +3000 карма. На други /повечето читави локаций/ имаш проблеми когато си с отрицателна карма....алкохолизираш се. Неможеш да се храниш без да си пил преди това. А когато пийнещ една глътка се напиваш на 100% от нея.....оттам неможеш да направиш читаво замятане, бъркаш пръчките /цъкаш на 2 а ти избира 3-тата/ и докато се оправиш...в най-добрият случай ще изтървеш рибата, а в по-лошия ще си с счупена въдица.
Който е сгафил с кармата....най бързо се прави карма от спечелени турнири. Можете да вземете от 500 до няколко хиляди карма от турнир.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

абе пичове преведете напътствията от сайта че съм мноо зле :o :? нищо незнам по руски :D
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Питай каквото те интересува.....доста трудоемко ще е да се преведе цилият сайт.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Как да натрупам пари :x :?: :P
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Като мяташ по 3 от най-евтините въдици като за начало на хляб,червей и изкуствен червей.Мяташ до откачане и не хванеш поне 10 риби да са над оценяемата цифра за дадената риба.После си купуваш по здрави въдици защото ако искаш повече пари,ще искаш по големи риби,а за да ги хванеш трябват ти яки пръчки.Тва му е майката от началото-мяташ до откат :lol:
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

foest написа:Като мяташ по 3 от най-евтините въдици като за начало на хляб,червей и изкуствен червей.Мяташ до откачане и не хванеш поне 10 риби да са над оценяемата цифра за дадената риба.После си купуваш по здрави въдици защото ако искаш повече пари,ще искаш по големи риби,а за да ги хванеш трябват ти яки пръчки.Тва му е майката от началото-мяташ до откат :lol:
Ммммне.... Мога да направя няколко милиона за няколко часа без да ползвам въдици над 20 кг. Поне от това което съм разбрал от тая игра.....най-печеливши са триадите /вид турнир/, а от рибите...черна лещ - зачетни се ловят често и се плащат предобре. Също добре се печели и от сом амурски. Има и риби които се плащат и по-добре, но се ловят рядко. Общо взето не налитайте на гиганти....нищо не се печели от тях. От продажбата на рибите от един излет за белуги или сомове няма да можете да си избиете строшените въдици.
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

nemezis може ли да ми обясниш как става тва със захранката :?:
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

всеки път нещо цъкам и изчезва захранката :D
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

и като хвана нещо по-голямо го изпускам винаги :x ама не се чупи въдицата а просто се откача и направо откачаммм :evil: АКО можете помогнете
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

sexy_klo6ar написа:и като хвана нещо по-голямо го изпускам винаги :x ама не се чупи въдицата а просто се откача и направо откачаммм :evil: АКО можете помогнете
За да не изпускаш риби...просто си купи по-качествени куки. Ориентирай се по цената.....по-скъпи = по-качествени. А за подхранката съм ти писал на лична....
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

а куки съм си купил Fider 1 качествени ле са
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Какво ще рече условие на турнир: МВ ... в превод :roll:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Николай Неделков написа:Какво ще рече условие на турнир: МВ ... в превод :roll:
МВ-Максималной вес--- печели който хване най-голямата риба /без значение вида и/
КВ-Конкретний вес---- трябва да хванете най-голямата риба от определен вид
Количество--------------- Не се цели килограми, а бройки
Триада-------------------- целта е да хванете най-големите екземпляри от конкретни вида риби /не знаете кои са 3-те вида преди да се включите в състезанието/. Имайте впредвид че при оценяването ги степенува според реда, в който ви ги е показало при старта на турнира. Тоест... Ерш, карасъ, карп.....с голям ерш, среден карас и малък шаран сте пред този, който е хванал среден ерш, голям карас и голям шаран.... Първата от изброените риби е най-важна, втората след ния и третата е най-маловажна.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

За по-напредналите:

http://gallery.nariba.com/uploads/25174/lisaq_gora.JPG

http://gallery.nariba.com/uploads/25174 ... _lesht.JPG

http://gallery.nariba.com/uploads/25174/prize-1.JPG

http://gallery.nariba.com/uploads/25174/prize-2.JPG

Това са зачетните риби от един слаб риболов, за едно игрово денонощие....130 000 рубли и доста опит. Иначе за същото време съм прехвърлял 300 000 рубли. Малшанс....кълвяха прекалено много незачетни и обикновен лещ...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”