Теца-Овчарица-Амури гиганти

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти

Мнение от КИРО »

ЧЕНГЕЛА написа:Здравейте колеги, вчера ходих на тец-а и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите. Неэнам на герои ли се правят или на рибари. Но от элатната рибка скрито няма, тя вижда всичко. Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги. :oops:
Та да ти река и аз.
Златната дали лъже,не знам,ама ти друг път внимавай в забележките си.Защото си по лош и от мрежар.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ЧЕНГЕЛА
новобранец
новобранец

Мнение от ЧЕНГЕЛА »

Даи да видим клипа на 32 кг амур па тогава ще се извиня ако съм сгрешил.Но ако не ми го покажете искам да се извините публично .Не искам да бъда груб но аз този амур го видях на бариерата изваден от мрежите .Просто бях за риба на стената в този момент.И :evil: :twisted: :evil: не е 32 а 26и нещо. До доказване златната рибка е невинна .Бат Киро ти си по наивен и от агънце .жив и здрав :axe:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

На събирането на съфорумците тази година ще стане ясно кой лъже и кой не!ще докараме момчетата дето бяха срещу нас :lol: А ти едва ли ще дойдеш защото си фълшиф...Сори ама се се сдържах :ANAL:
Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Мнение от dddinev_27 »

Някой колеги прекаляват :( то бива бива завист ама вижда се че момчетата са си майстори поне не се заяждайте да почерпето опит от тях
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

опита се да ископае гроп , ама сам падна в него.. изглежда неочакваше че може да има клип... иначе щеше да каже че водолаз ни закачал рибите.. и всеки знае че на теца има трого регламентирани правила,така злепоставяш охраната и цялото ръководство, може и те да те потърсат..все пак ченгела трябваше да научиш че всеки компютър си има ип адрес. и ако модераторите ми го дадът , щи са наложи да отговаряш за думите си. И да знаеш още нещо че , бат Киро има снимка с рибите ...направена в сливен.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ЧЕНГЕЛА написа:Даи да видим клипа на 32 кг амур па тогава ще се извиня ако съм сгрешил.Но ако не ми го покажете искам да се извините публично .Не искам да бъда груб но аз този амур го видчх на бариерата изваден от мрежите .Просто бях за риба на стената в този момент.И :evil: :twisted: :evil: не е 32 а 26и нещо. До доказване златната рибка е невинна .Бат Киро ти си по наивен и от агънце .жив и здрав :axe:
Абе братленце спри да се заяждаш :evil: ти само кавги насаждаш,от твоите 6 мнения нищо не сме научили :!: Как те траят още модераторите незнам.
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Момчетата са си майстори,личи си.Сори приятел ама стената е доста далече от местата дето ловят момчетата,предполагам че и ти го знаеш и е много възможно златната ти рибка да се е объркала.Весели празници и успех на всички.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

http://www.vbox7.com/play:f9a2ccd2
Това е клипа.
Коментарите са ваши.
И ЧНГ на всички.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

:smt023 :smt023 :smt023
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

SUPER клип..... яки риби :smt023 :smt023 :smt023
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Екстра от секаде :smt023
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Благодарим на всички истенски съфорумци за подкрепата и съветите, специални благодарности за бат Киро .. за качването на клипа , надявам се повече да несе наложи да доказваме че, искарваме рибите с въдици , неискам да ме интересуват килограмите на рибите и да се вманячвам кой да искара най голяма... ще останем обикновенни рибари.. пожелавам от сърце на всички съфорумци новата година да им сбъдне мечтата за някаква си риба .. пожелавам си да неси купуваме кантар и да не се поддаваме на провукации.. Честита нова година на всички .. и един съвет от мен за всички: В този живот , който прави добро ... рано или късно получава добро :lol:
stonny
новобранец
новобранец

Мнение от stonny »

Евала на вас:)) нямам търпение да цъкна клипа ей ся...надявам се и аз да имам честа да хвана някое амурче...ЧНГ и успех на вс.колеги през новата година и само незбравими мигове :)
stonny
новобранец
новобранец

Мнение от stonny »

Страхотно клипче...с 2думи нямам думи:)) :smt038
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:smt023 :smt023 :smt023