Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Теца-Овчарица-Амури гиганти
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти
Та да ти река и аз.ЧЕНГЕЛА написа:Здравейте колеги, вчера ходих на тец-а и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите. Неэнам на герои ли се правят или на рибари. Но от элатната рибка скрито няма, тя вижда всичко. Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги.
Златната дали лъже,не знам,ама ти друг път внимавай в забележките си.Защото си по лош и от мрежар.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Даи да видим клипа на 32 кг амур па тогава ще се извиня ако съм сгрешил.Но ако не ми го покажете искам да се извините публично .Не искам да бъда груб но аз този амур го видях на бариерата изваден от мрежите .Просто бях за риба на стената в този момент.И
не е 32 а 26и нещо. До доказване златната рибка е невинна .Бат Киро ти си по наивен и от агънце .жив и здрав 

-
- разбира нещата
На събирането на съфорумците тази година ще стане ясно кой лъже и кой не!ще докараме момчетата дето бяха срещу нас
А ти едва ли ще дойдеш защото си фълшиф...Сори ама се се сдържах 

- dddinev_27
- новобранец
Някой колеги прекаляват
то бива бива завист ама вижда се че момчетата са си майстори поне не се заяждайте да почерпето опит от тях

- carpsliven2
- сериозен играч
опита се да ископае гроп , ама сам падна в него.. изглежда неочакваше че може да има клип... иначе щеше да каже че водолаз ни закачал рибите.. и всеки знае че на теца има трого регламентирани правила,така злепоставяш охраната и цялото ръководство, може и те да те потърсат..все пак ченгела трябваше да научиш че всеки компютър си има ип адрес. и ако модераторите ми го дадът , щи са наложи да отговаряш за думите си. И да знаеш още нещо че , бат Киро има снимка с рибите ...направена в сливен.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- кандидат преподавател
Абе братленце спри да се заяждашЧЕНГЕЛА написа:Даи да видим клипа на 32 кг амур па тогава ще се извиня ако съм сгрешил.Но ако не ми го покажете искам да се извините публично .Не искам да бъда груб но аз този амур го видчх на бариерата изваден от мрежите .Просто бях за риба на стената в този момент.И![]()
![]()
не е 32 а 26и нещо. До доказване златната рибка е невинна .Бат Киро ти си по наивен и от агънце .жив и здрав

Момчетата са си майстори,личи си.Сори приятел ама стената е доста далече от местата дето ловят момчетата,предполагам че и ти го знаеш и е много възможно златната ти рибка да се е объркала.Весели празници и успех на всички.
- Живко Василев
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
SUPER клип..... яки риби

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра от секаде 

- carpsliven2
- сериозен играч
Благодарим на всички истенски съфорумци за подкрепата и съветите, специални благодарности за бат Киро .. за качването на клипа , надявам се повече да несе наложи да доказваме че, искарваме рибите с въдици , неискам да ме интересуват килограмите на рибите и да се вманячвам кой да искара най голяма... ще останем обикновенни рибари.. пожелавам от сърце на всички съфорумци новата година да им сбъдне мечтата за някаква си риба .. пожелавам си да неси купуваме кантар и да не се поддаваме на провукации.. Честита нова година на всички .. и един съвет от мен за всички: В този живот , който прави добро ... рано или късно получава добро 

Евала на вас:)) нямам търпение да цъкна клипа ей ся...надявам се и аз да имам честа да хвана някое амурче...ЧНГ и успех на вс.колеги през новата година и само незбравими мигове 

Страхотно клипче...с 2думи нямам думи:))