Амури 2009 (8:0) за нас

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Амури 2009 (8:0) за нас

Мнение от BZI »

carpsliven2 написа:
BZI написа:
Е тайни ся, кви са тия работи?! що не врътнете по една снимка на монтажите и стръвта или да ги обясните по издълбоко така и да спрем да питаме ................... :D :D А за Джака лчно ще се погрижа при първа среща.
По принцип ги крием , но следващия риболов ще снимаме и ще пратим само на лични снимка с разяснение.. Пък за Джака... аз необичам да ме черпат .. обичам аз да черпа :lol:
Аз пък много обичам да ме черпаат :D :drinkers: :drinkers: . Следващият път ще ви сигнализирам на лични за фотоси на монтажите.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

колеги браво за риболова,за еко акцията и за хубавите снимки.но все пак да споменете че сте ловили в зона където простосмъртните нямат достъп.криенето на такъми също не говори добре за вас,нищо че сте състезатели.успеха не ви се омаловажава,но тези неща на мен не ми допадат.относно боклуците -аз съм пъстърваджия-на всеки излет пълня поне по 10 раници със сган,но не бия тупана.всеки нормален риболовец от тук присъстващите трябва да го прави,без да си мисли ,че му е задължение.още един път супер риболов и голяма слука по състезанията.може и да се видиме :wink:
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
for sale
новобранец
новобранец

Мнение от for sale »

:smt023 :smt023 :smt023 :weedman: :weedman: :weedman:
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Secret Carp написа:
val написа:Браво за успеха. Много сте упорити, НО. Според мен добре е да знаят всички съфоромци и не си въобразяват , че като се настанят на скендера улова им е кърпа вързан. .
Не познаваш ли мястото-нямаш работа там...има въжета,монтажи оплетени,миди,тенджери тигани и т.н и т.н....Да изреждам ли още???последния път изкарах един тиган :lol: Наистина не всеки хваща там!!!Трябва да се знае за да не се залъгват някои...
НА пръсти се броят хората които познават добре Овчарица.Един приятел се изказа че рибата била ВЪРЗАНА затова го вземах с мен .Оставих го да си избере място .и започна да гледа как аз ловя .
грешно е да си мислите че като влезнете там и ще имате слука на 100%.Иска се познаване на мястото упоритост и малко късмет. Всяка жаба си познава гьола. Овчарица е номер едно откъм трофеи от всички видове риби. А пък за СЛИВНАЛИИ мога да кажа които го може може. :drinkers: :bear:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Не е истина колко красиви животни са тези амури ! Прекрасни торпили, поздравявам Ви искрено за успеха! Всеки рибар би си мечтал за подобен излет! Наслука и занапред, продължавайте в същия дух! :wink:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Момчета монтажа е простичък,но не в него е причината за хванатите риби...Престанете да се самозалъгвате,че ако сложим друг вид монтаж пак няма да изкарваме риби...Просто както беше казал един съфорумец"АМУРИТЕ НИ ПОЗНАВАТ" :lol: :lol: :lol:
Рибите са изкарани с три различни монтажи...
Въпроса е-Как да докараме рибата до монтажа :roll:
А отговорът е простичък-Малко карамел или мед в царевицата и храним с варена царевица-това е :wink: Който рани-ке фанииии :lol: :lol: :lol: Всеки го знае.
sve7lio
новобранец
новобранец

Мнение от sve7lio »

Браво-вий сте най-великите!Това не е ли рекорд за България???8 амура за един ден???Няма такива като вас,не съм виждал такива теми.Браво Secret Carp ти си номер едно и цялата ви група е номер едно.Няма други като вас.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

pacholev написа:колеги браво за риболова,за еко акцията и за хубавите снимки.но все пак да споменете че сте ловили в зона където простосмъртните нямат достъп.криенето на такъми също не говори добре за вас,нищо че сте състезатели.
Отговарям ти искренно колега:
1. Почти всеки може да иде там, като и след всяка тема мястото е заето с месеци напред.
2. Несме състезатели и няма да сме .. ще си останем обикновенни рибари.
3. Ако напиша споделя на какъв монтаж хващаме - кой би ни повярвал че, е истина ?
4. Теглим рибите без никой да разбере колко тежът.
5. Не парадираме за боклука, а показваме как трябва да прави всеки един истински риболовец.
6. В деня когато хващахме имаше над 15 човека около нас и съфорумец на 3 метра от мен, който ми стисна ръката.
7. На лични съм помогнал на кой с квото мога и хората са ми благодарни.
8. На теца несме стъпвали 10 години и много колеги могат да го потвърдът.
9. Ако продължиш да следиш форума се надявам на пролет да видиш хубави теми от свободни водоеми.
10. Ние и да нехванем нищо пак ни е хубаво и весело и пак имаме много приятели в цяла България - защото сме истински :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

MECHOLIN написа:НА пръсти се броят хората които познават добре Овчарица.Един приятел се изказа че рибата била ВЪРЗАНА затова го вземах с мен .Оставих го да си избере място .и започна да гледа как аз ловя .
:smt023 :smt023 :smt023
Точно така Мечо обясни го кратко и ясно :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

carpsliven2 написа: 10. Ние и да нехванем нищо пак ни е хубаво и весело и пак имаме много приятели в цяла България - защото сме истински :lol:
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

carpsliven2 написа: Отговарям ти искренно колега:
1. Почти всеки може да иде там, като и след всяка тема мястото е заето с месеци напред.
E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго. :wink: Поздрави и все така успешни.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Swordfish92 написа:
carpsliven2 написа:
E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго. :wink: Поздрави и все така успешни.
Колега исписано е толкова много затова място, че незнам как да ти отговоря.. може колегата да ти е казал че, е вип място понеже всеки неможе да иде там , защото хората трябва да са сигорни че, няма да направи някоя беля.
Затова написах че, почти всички.. Обеснявам ти понеже си доста млад , пък и те харесваме .. поздрави :lol:
Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Swordfish92 написа:
carpsliven2 написа: Отговарям ти искренно колега:
Аз имах предвид,че ако се грабнеш от твоя град до там и няма място понеже е заето(а то със сигурност ще бъде)ще увиснеш и кой-откъде е...И само ще биеш пътя малкия :lol: Нещата стават с обаждане :wink:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Не се притеснявай .. след тази тема и за нас няма да има място там :lol:
Макар и да си направихме ' харакири ' ще си останем истински и ще продължаваме да казваме къде хващаме и къде неможем :lol:
Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

carpsliven2 написа:
Swordfish92 написа:
carpsliven2 написа:
Колега исписано е толкова много затова място, че незнам как да ти отговоря.. може колегата да ти е казал че, е вип място понеже всеки неможе да иде там , защото хората трябва да са сигорни че, няма да направи някоя беля.
Затова написах че, почти всички.. Обеснявам ти понеже си доста млад , пък и те харесваме .. поздрави :lol:

Разбирам. Благодаря и на двама ви. :smt023

П.С. А може би едно излетче заедно там?! Да се запознаем на 4 очи да хапнем и да пийнем ? :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”