Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Амури 2009 (8:0) за нас
-
- разбира нещата
Re: Амури 2009 (8:0) за нас
Аз пък много обичам да ме черпаатcarpsliven2 написа:По принцип ги крием , но следващия риболов ще снимаме и ще пратим само на лични снимка с разяснение.. Пък за Джака... аз необичам да ме черпат .. обичам аз да черпаBZI написа:
Е тайни ся, кви са тия работи?! що не врътнете по една снимка на монтажите и стръвта или да ги обясните по издълбоко така и да спрем да питаме ...................![]()
А за Джака лчно ще се погрижа при първа среща.

колеги браво за риболова,за еко акцията и за хубавите снимки.но все пак да споменете че сте ловили в зона където простосмъртните нямат достъп.криенето на такъми също не говори добре за вас,нищо че сте състезатели.успеха не ви се омаловажава,но тези неща на мен не ми допадат.относно боклуците -аз съм пъстърваджия-на всеки излет пълня поне по 10 раници със сган,но не бия тупана.всеки нормален риболовец от тук присъстващите трябва да го прави,без да си мисли ,че му е задължение.още един път супер риболов и голяма слука по състезанията.може и да се видиме 

ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
НА пръсти се броят хората които познават добре Овчарица.Един приятел се изказа че рибата била ВЪРЗАНА затова го вземах с мен .Оставих го да си избере място .и започна да гледа как аз ловя .Secret Carp написа:Не познаваш ли мястото-нямаш работа там...има въжета,монтажи оплетени,миди,тенджери тигани и т.н и т.н....Да изреждам ли още???последния път изкарах един тиганval написа:Браво за успеха. Много сте упорити, НО. Според мен добре е да знаят всички съфоромци и не си въобразяват , че като се настанят на скендера улова им е кърпа вързан. .Наистина не всеки хваща там!!!Трябва да се знае за да не се залъгват някои...
грешно е да си мислите че като влезнете там и ще имате слука на 100%.Иска се познаване на мястото упоритост и малко късмет. Всяка жаба си познава гьола. Овчарица е номер едно откъм трофеи от всички видове риби. А пък за СЛИВНАЛИИ мога да кажа които го може може.

Не е истина колко красиви животни са тези амури ! Прекрасни торпили, поздравявам Ви искрено за успеха! Всеки рибар би си мечтал за подобен излет! Наслука и занапред, продължавайте в същия дух! 

-
- разбира нещата
Момчета монтажа е простичък,но не в него е причината за хванатите риби...Престанете да се самозалъгвате,че ако сложим друг вид монтаж пак няма да изкарваме риби...Просто както беше казал един съфорумец"АМУРИТЕ НИ ПОЗНАВАТ"
Рибите са изкарани с три различни монтажи...
Въпроса е-Как да докараме рибата до монтажа
А отговорът е простичък-Малко карамел или мед в царевицата и храним с варена царевица-това е
Който рани-ке фанииии
Всеки го знае.

Рибите са изкарани с три различни монтажи...
Въпроса е-Как да докараме рибата до монтажа

А отговорът е простичък-Малко карамел или мед в царевицата и храним с варена царевица-това е

Браво-вий сте най-великите!Това не е ли рекорд за България???8 амура за един ден???Няма такива като вас,не съм виждал такива теми.Браво Secret Carp ти си номер едно и цялата ви група е номер едно.Няма други като вас.
- carpsliven2
- сериозен играч
Отговарям ти искренно колега:pacholev написа:колеги браво за риболова,за еко акцията и за хубавите снимки.но все пак да споменете че сте ловили в зона където простосмъртните нямат достъп.криенето на такъми също не говори добре за вас,нищо че сте състезатели.
1. Почти всеки може да иде там, като и след всяка тема мястото е заето с месеци напред.
2. Несме състезатели и няма да сме .. ще си останем обикновенни рибари.
3. Ако напиша споделя на какъв монтаж хващаме - кой би ни повярвал че, е истина ?
4. Теглим рибите без никой да разбере колко тежът.
5. Не парадираме за боклука, а показваме как трябва да прави всеки един истински риболовец.
6. В деня когато хващахме имаше над 15 човека около нас и съфорумец на 3 метра от мен, който ми стисна ръката.
7. На лични съм помогнал на кой с квото мога и хората са ми благодарни.
8. На теца несме стъпвали 10 години и много колеги могат да го потвърдът.
9. Ако продължиш да следиш форума се надявам на пролет да видиш хубави теми от свободни водоеми.
10. Ние и да нехванем нищо пак ни е хубаво и весело и пак имаме много приятели в цяла България - защото сме истински

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
MECHOLIN написа:НА пръсти се броят хората които познават добре Овчарица.Един приятел се изказа че рибата била ВЪРЗАНА затова го вземах с мен .Оставих го да си избере място .и започна да гледа как аз ловя .

Точно така Мечо обясни го кратко и ясно

-
- учете се от него
carpsliven2 написа: 10. Ние и да нехванем нищо пак ни е хубаво и весело и пак имаме много приятели в цяла България - защото сме истински

E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго.carpsliven2 написа: Отговарям ти искренно колега:
1. Почти всеки може да иде там, като и след всяка тема мястото е заето с месеци напред.

- carpsliven2
- сериозен играч
Колега исписано е толкова много затова място, че незнам как да ти отговоря.. може колегата да ти е казал че, е вип място понеже всеки неможе да иде там , защото хората трябва да са сигорни че, няма да направи някоя беля.Swordfish92 написа:carpsliven2 написа:
E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго.Поздрави и все така успешни.
Затова написах че, почти всички.. Обеснявам ти понеже си доста млад , пък и те харесваме .. поздрави

-
- разбира нещата
Аз имах предвид,че ако се грабнеш от твоя град до там и няма място понеже е заето(а то със сигурност ще бъде)ще увиснеш и кой-откъде е...И само ще биеш пътя малкияSwordfish92 написа:E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго.carpsliven2 написа: Отговарям ти искренно колега:
1. Почти всеки може да иде там, като и след всяка тема мястото е заето с месеци напред.Поздрави и все така успешни.

- carpsliven2
- сериозен играч
Не се притеснявай .. след тази тема и за нас няма да има място там 
Макар и да си направихме ' харакири ' ще си останем истински и ще продължаваме да казваме къде хващаме и къде неможем

Макар и да си направихме ' харакири ' ще си останем истински и ще продължаваме да казваме къде хващаме и къде неможем

carpsliven2 написа:Колега исписано е толкова много затова място, че незнам как да ти отговоря.. може колегата да ти е казал че, е вип място понеже всеки неможе да иде там , защото хората трябва да са сигорни че, няма да направи някоя беля.Swordfish92 написа:carpsliven2 написа:
E тук много се съмнявам в това, защото съвсем друго разбрах от твой много близък човек. Нищо лично, страшни пичове сте, но един казва едно друг друго.Поздрави и все така успешни.
Затова написах че, почти всички.. Обеснявам ти понеже си доста млад , пък и те харесваме .. поздрави
Разбирам. Благодаря и на двама ви.

П.С. А може би едно излетче заедно там?! Да се запознаем на 4 очи да хапнем и да пийнем ?