национална среща 5

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: национална среща 5

Мнение от Венелин Радушев »

GODzillata написа: За да не ме обвини някой, че офертирам Дунав именно край Арчар, готов съм да ида и в Силистра, стига да има толкова подходящо място.
Чувството да заспиш и да се събудиш край реката, е несравнимо! :drinkers:

:lol:
Опаа.... дойдохме си на думата.
1-ва оферта- Розована. Километри равен бряг, близо 200 метра навътре обратно течение с добри дълбочини. Доказало се място за какъв да е дънен риболов. 3-4 километла до най-близко село /с.Ветрен/.
2-ра........- Малък Преславец. Невероятна красота, удобни за къмпинг брегове, асфалтов път, 4-5 км. до село. Разнообразна риба и възможност за почти всички техники за риболов. Минали години беше буферна зона и риболова през забраната беше разрешен..... за тази....божа работа.

http://ezero-mp.glavinitsa.bg/?page=gallery&lang=bg
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

chapara написа:Вие календар немате ли,кулминацията е на2-3.05.09 :mrgreen: :roll: :axe: :drinkers:
Ти пък к'во се точиш, при положение, че може и да не дойдеш. :P :lol:

Колегата IDA има рожден ден на 03.05, спомням си как миналата година BZI му звънна да му честитим...дали сега IDA няма да дойде да почерпи? :roll: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Nedeltcho Delev написа:
GODzillata написа: Нееее, ама в оня студ даже и бирата на Тошко не можа да се изпие! :P :lol:
:roll: :roll: :roll:
Къде видя тоя студ брато,глей как сме облечени :shock:
Изображение

и предлагам след среща №5 където и да е да направим една регионална на Дунав,където ти посочиш и когато и да е,който иска да идва който неще да са вайка после,ко ша кажеш А!?
Хайде, хайде, вие така само за позирането за снимката или от събрана вътрешна ( :drinkers: ) топлина :mrgreen: , иначе след това наметнахте якетата! :P :lol: :wink:
Я виж в дясно, май Ивака е това, как се е зашубил.

Дотук има две добри предложения - за химически WC, защото иначе рискуваме да настъпим заложените от миналата година мини :lol: , както и за среща на Дунава. :smt023 :wink:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Тоз път ще носим и Червено та да не ни е студено -Май месец чакам те с нетърпение :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,няма да се плашиш,тази година,Дунавската среща ще я направим при теб на Арчар,щом толкова искаш да си домакин.Миналата,на откриването Павката/Сестрата/ ни покани,и ни бра гаялето на 20тина човека и въртеше с колата напред-назад от Русе до мястото и така през цялата среща.Щом толкова се напъваш да си ни подръжка,ще ти дойдем на гости ,още на самото откриване.Взимай мерки още от сега и да подготвиш рибите при Арчар да ни чакат :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,няма да се плашиш,тази година,Дунавската среща ще я направим при теб на Арчар,щом толкова искаш да си домакин.Миналата,на откриването Павката/Сестрата/ ни покани,и ни бра гаялето на 20тина човека и въртеше с колата напред-назад от Русе до мястото и така през цялата среща.Щом толкова се напъваш да си ни подръжка,ще ти дойдем на гости ,още на самото откриване.Взимай мерки още от сега и да подготвиш рибите при Арчар да ни чакат :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :wink:
Няма грижи, ще ви бъда ятак! :drinkers: :D
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Кире, а как е на Арчар през март, че неми се чака до откриването?

п.п. То като погледнах в БГмапса от София до Арчар 160км., аз на толква хода на еднодневен излет.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,няма да се плашиш,тази година,Дунавската среща ще я направим при теб на Арчар,щом толкова искаш да си домакин.Миналата,на откриването Павката/Сестрата/ ни покани,и ни бра гаялето на 20тина човека и въртеше с колата напред-назад от Русе до мястото и така през цялата среща.Щом толкова се напъваш да си ни подръжка,ще ти дойдем на гости ,още на самото откриване.Взимай мерки още от сега и да подготвиш рибите при Арчар да ни чакат :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :wink:
Тъй тъй, Любо, добре му го каза. Да се стяга за дунавска среща. Ама да знаете че и аз съм за и ще му се изтърсим, на тихи бели ДУНАВА. :drinkers:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Изображение

Според мен ще си спрекнем мн добра срещичка .... :drinkers:
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

toshko написа:Кире, а как е на Арчар през март, че неми се чака до откриването?

п.п. То като погледнах в БГмапса от София до Арчар 160км., аз на толква хода на еднодневен излет.
Ако тръгне нещо ще ти пиша ,а иначе до Арчар са около 210 км.
TRS70MLF2
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

160 км. през Петрохан. :wink:

@Ами, Тоше, к'во да ти кажа за март на Арчар... :roll: ...като дойде март, ще скокна до там, за да видя как е обстановката и ще споделя.
Но по принцип си е рано още за риболов там...щуката няма да пипа, защото към края на февруари сигурно ще си метне хайвера, а друга риба...хм, едва ли. :roll:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Гледам еминем4о се е потрудил над логото на срещата та реших и аз да направя нещо с помоща на малко Photo Shop
Изображение
Давайте най-накрая да пускаме анкетата и да видим къде кво що то времето си лети и само бъбрим тука :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

ExTaZzY написа:Гледам еминем4о се е потрудил над логото на срещата та реших и аз да направя нещо с помоща на малко Photo Shop

Давайте най-накрая да пускаме анкетата и да видим къде кво що то времето си лети и само бъбрим тука :lol:

Брат супер е ама само една молба имам.Сложи т пред а зада стане:5-та Благодаря ти и извинявай ако нещо ....
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

GODzillata написа:160 км. през Петрохан. :wink:
Това и аз имах предвид,

Бялата риба битрябвало да е доста активна преди забраната, въпроса е кога ша тръгне по тая част на реката, можеби от средата на март, ако се позатопли времето. Та за тогава некъде ми се ще да се видим, ако си свободен разбирасе. Неслучайно пиша тук, а не на ЛС, че може и други колеги да проявят интерес.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Без да ставам досаден,ще уточня че става въпрос за следния маршрут.От София -Ботевград-Монтана-Димово-Арчар.Разстоянието е по дълго,но за сметка на това пътя е перфектен и най-хубавото не натоварен в участъка през Димово(Е79).Въпрос на избор е дали ще караш 50 км по-малко,но за сметка на това по доста лош път,особено в участъка на Петрохан.
TRS70MLF2
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”