Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Първите воблеро-творения на VGS
Абе щом жената прави воблери заедно с теб - баси късметлията дето си!!!!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не са никак зле уоблерите , но само се съмнявам за тез лопатки .. Не са ли много големи ? Какво газене търсиш ?
-
- ще става разбирач
Браво ! Много са хубави !
- ioska70
- научил се да хвърля

Наслука.
-
- ще става разбирач
Добре изглеждат ! Личи си, че с мерак са правени.
И падащата звезда е била изгряваща .
Колеги за лопатките и идея си нямам дали няма да са големи, както казах съм супер новобранка във воблеростроенето. И точно за това съм ги оставил малко по големи та да могат ако не са наред да ги корегирам, но по принцип искам да гоня над 2-3 метра в дълбочина.
А червеното дърво е Тик- много тежко и твърдо и потъва, поради тази причина съм го избрал за воблер за вертикален риболов , но само той горкия остана не довършен.
P.S. Много се радвам , че ви харесват воблерите ми.Живи и здрави мисля ,че ще продължа да правя нови в такъв случай
А червеното дърво е Тик- много тежко и твърдо и потъва, поради тази причина съм го избрал за воблер за вертикален риболов , но само той горкия остана не довършен.
P.S. Много се радвам , че ви харесват воблерите ми.Живи и здрави мисля ,че ще продължа да правя нови в такъв случай

Re: Воблери
и аз направих 2 вече
, имам още 2 за оцветяване ама нещо не мога да са оправя с качването на снимките, като разбера как става ще ги пусна в темата 

- горан
- ще става разбирач

-
- кандидат преподавател
Найстина са добри .А като хванеш на тях ще са перфектни.
пп:Само едно въпросче относно боядисването.Как ги правиш да изглеждат като с люспички.Колега беше писал за някакви мрежички но не го намирам .Ако може малко подробности ще съм благодарен
пп:Само едно въпросче относно боядисването.Как ги правиш да изглеждат като с люспички.Колега беше писал за някакви мрежички но не го намирам .Ако може малко подробности ще съм благодарен

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Този ми опит да изглеждат с люспички беше голяма мацаница.
С мрежички за комари се мъчих. Първо налагах и пръсках(някои се размазаха), а при някои пръсках мрежичката, която е опъната на някакъв предмет и после допирах воблера в нея. Играл съм си по 2-3 пъти, нещо много ги размазвам.
А за този с алуминиевото фолио(не си личат многолюспите), но си играх по следния начин - слагам мрежичката на твърда плоскост после фолиото и най отгоре кухненска хартия или нещо подобно (мек листов материал) и после с точилката или бирена бутилка внимателно пресовам. Става готино но после докато залепя фолиото по воблера по-голямата част от ефекта изчезва.
С мрежички за комари се мъчих. Първо налагах и пръсках(някои се размазаха), а при някои пръсках мрежичката, която е опъната на някакъв предмет и после допирах воблера в нея. Играл съм си по 2-3 пъти, нещо много ги размазвам.
А за този с алуминиевото фолио(не си личат многолюспите), но си играх по следния начин - слагам мрежичката на твърда плоскост после фолиото и най отгоре кухненска хартия или нещо подобно (мек листов материал) и после с точилката или бирена бутилка внимателно пресовам. Става готино но после докато залепя фолиото по воблера по-голямата част от ефекта изчезва.
Супер , те по - хубави от магазинерските са станали
!

Туй риболова не е за мен 

Браво.Убийци са. Поне половината от тях ще хващат да не кажем и всичките.Продължавай в същия дух не се отказвай и експериментирай и други форми и размери.
Браво Вальо!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Eто една идея дано ти е от полза http://www.stripersonline.com/surftalk/ ... 160&page=5VGS написа:Този ми опит да изглеждат с люспички беше голяма мацаница.
С какво лепило се лепи алуминиевото фолио и с какъв лак се лакира за да не се отлепя и лющи? 

кьоркефали