ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Бачо Илия »

Ами червея на колегата Емо 83 същия ли е. :idea:
:idea: :idea: п.п. Ице ще ти цъкна на скайпа тоя пич тука от кого зарежда- от там 100% ще ти е ясно кое от къде е !
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Изясних ситуацията-лявата кутия е румънски,а дясната с по-качествения червей, е от италианската област "Кюстендил"(пинките също" 8) Румънския, от сега още като го гледам, се е засилил да скача в захранката -комплект :D :axe:

п.п. Ице, мерси за рекогносцировката :smt023
Изображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

Изясних ситуацията-лявата кутия е румънски,а дясната с по-качествения червей, е от италианската област "Кюстендил"(

само че маи си в голема грешка :lol: пиши ми на лично от къде са червеите да те светнем на некои работи :lol:
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

Във Варна има ли някои,които да го продава евтино?
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Доизяснихме и със Слави; най-вероятно лявата кутия е куца румънска партида, а най-вероятно дясната е нов БГ- черв, с италиански вид и качества. :idea:
Колегата Емо-83, да вземе да се мярне и да внесе ясност по въпроса :idea: На мен ми е все тая дали червеите и пинките ще са по 12.0 , 14.0 или по 18 лева за килограм- тук се ползват по 100-200гр за риболов, важното е да са качествени, а не като предишния тукашен боклук :idea: :idea: :idea:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Така, така.... :D Само гледайте, да не го сгомнясате пак, че чух каква е била "офертата" и "опцията" за повишаване на качеството и съм се смял тая вечер поне два часа- поздравления за новото поколение БГ-червеи... и си вземете оцветители за жълто и за "леко розово- към бомбонено...." 8) 8) 8) :smt023
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

IDA написа:Така, така.... :D Само гледайте, да не го сгомнясате пак, че чух каква е била "офертата" и "опцията" за повишаване на качеството и съм се смял тая вечер поне два часа- поздравления за новото поколение БГ-червеи... и си вземете оцветители за жълто и за "леко розово- към бомбонено...." 8) 8) 8) :smt023
Кажи ми и на мене да се посмея заедно с тебе колега Ида.Аз се чудя,защо не вярваш на мен след като ти казвам,че много или малко ги зная нещата(до скоро не вярваше,че е Български).За цветовете не се безпокой.Взел съм различен тип маркери и сега хората ги боядисват(това е шега). :lol: :lol: :lol:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Вие хубаво се шегувате, но аз верно съм виждал човек с въдица, кутия бели червеи и дамско червило в ръцете. Нямало червени, а тях попчетата повече ги харесвали.... Ще ме прощавате за офтопика....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Emo-83 написа:.....Аз се чудя,защо не вярваш на мен след като ти казвам,че много или малко ги зная нещата(до скоро не вярваше,че е Български).За цветовете не се безпокой.Взел съм различен тип маркери и сега хората ги боядисват(това е шега). :lol: :lol: :lol:
Аз нищо не съм казал предварително, казах че ще отида да видя за какво става дума и после съвсем коректно ще постна, което и направих. Що да не ти вярвам - радвам се че има такива качествени БГ-червеи :smt023 Това, че ти си ми казал нещо, по принцип нищо не означава в този Форум, поне за сега :idea: . Какъв си ти и кой си ти в един риболовен Форум, с тази откровенно рекламна и търговска тема- ама, айде че сте я позакъсали ...Пък и си нагъл, ама то това си е в реда на нещата в бизнеса (темата) :wink:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Емо ,аз съм причината да поясня точно кои са нашите си родни белки,нали и така ги наричат :oops: Преразказах една история на Бачо Илия,която споделиха едни колеги,ваши добри консуматори.Като жокер ще дам думата RAID,не знам дали е измислена,но мен ме изкефи много .И аз взех,като дърта клюкарка ,та я споделих с Бачо. :D :oops: Но тъй като се познаваме с него,първо повярва на мен,кои са нашите червеи,представяне за италиански,по необясними за мен причини.Ами нашето си по-пресно колеги,то си личи и от снимките,колко е умърлушен единия от показаните.Емо,май трябва да помислиш за рекламно лице за Пловдив,а и изобщо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

butnik написа:Емо ,аз съм причината да поясня точно кои са нашите си родни белки,нали и така ги наричат :oops: Преразказах една история на Бачо Илия,която споделиха едни колеги,ваши добри консуматори.Като жокер ще дам думата RAID,не знам дали е измислена,но мен ме изкефи много .И аз взех,като дърта клюкарка ,та я споделих с Бачо. :D :oops: Но тъй като се познаваме с него,първо повярва на мен,кои са нашите червеи,представяне за италиански,по необясними за мен причини.Ами нашето си по-пресно колеги,то си личи и от снимките,колко е умърлушен единия от показаните.Емо,май трябва да помислиш за рекламно лице за Пловдив,а и изобщо.
Защо само рекламно лице.Аз мислех друго.Без друго им разбираш повече от доста хора.Някои хора си мислят,че ме защитаваш,защото се познаваме,а ние даже не сме се виждали. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Цитат от Ида....Какъв си ти и кой си ти в един риболовен Форум, с тази откровенно рекламна и търговска тема- ама, айде че сте я позакъсали ...Пък и си нагъл, ама то това си е в реда на нещата в бизнеса (темата) :wink:[/quote]

Ида,защо сега да съм нагъл.....че се опитвам да ти отговарям на всеки пост ли :!: Аз мислех,че по този начин показвам някакво уважение към теб.За това ти споделям истината,а ти пак си повярвал на някаква история съчинена незнайно от кой.Не можеш ли да ме попиташ директно това дали е така или не е. :roll:
По принцип не съм никакъв във този форум.Обикновенно тук ме знаят,като Телето или Емо-83.Имам много постове в риболов на сом.Това е хобито и страста ми.На риба никога не говоря за работата.С червея в Б-я се занимавам от 9г.,но не съм го споделял в нито един пост.Дори приятели не са знаели,че аз го раздавам из страната на всички търговци.И сега когато реших да оправя нещата използвайки форума за мой помощник(по-скоро с мислещите хора тук).Вие се сърдите,като децата все едно нямате полза от това.Да може и реклама да го наречете.Но за мене е една истина с която се опитвам да нормализирам скъпия ни пазар.И в крайна сметка да получите качествен продукт на ниска цена.Угоден не мога да бъда на всеки с думи,но с действия съм......,ако се замислиш. :idea:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Никой не се сърди бре, напротив- много са ти свястни червеите в момента :smt023 . Дано да е все така, пък за цените, аз съм писал по-горе :D
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

IDA написа:Никой не се сърди бре, напротив- много са ти свястни червеите в момента :smt023 . Дано да е все така, пък за цените, аз съм писал по-горе :D
Явно не съм те разбрал,но с писането понякога е така.Сорри.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Емо,аз също не знаех,че това ти е бизнес,даже мисля,че някъде бях чел- Емо тапета,не знам ,но го свързах с продажба и дистрибуторство на тапети.А знам,че си добър майстор на един вид друг риболов ,където белия червей не ти трябва,а едно приличащо на аборигенско оръжие нещо :D Както и да е,ще се опознаем един ден,но понеже съм бил и от двете страни на барикадата ,а сега съм и от трета-консуматор потребител,та са ми ясни някои неща.А още повече,моят риболов с по-малко поне от 200гр се обезсмисля.Така са ме научили,в това съм се убедил и сам.А за Васко знам отдавна,още имах магазина,а и да не бъркам,но мисля,че държи и един язовир преди Кюстендил,където съм бил на състезание-купа Майсторски риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”