Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Ами червея на колегата Емо 83 същия ли е.
п.п. Ице ще ти цъкна на скайпа тоя пич тука от кого зарежда- от там 100% ще ти е ясно кое от къде е !

-
- учете се от него
Изясних ситуацията-лявата кутия е румънски,а дясната с по-качествения червей, е от италианската област "Кюстендил"(пинките също"
Румънския, от сега още като го гледам, се е засилил да скача в захранката -комплект

п.п. Ице, мерси за рекогносцировката

п.п. Ице, мерси за рекогносцировката

Изясних ситуацията-лявата кутия е румънски,а дясната с по-качествения червей, е от италианската област "Кюстендил"(
само че маи си в голема грешка
пиши ми на лично от къде са червеите да те светнем на некои работи 
само че маи си в голема грешка

- valiooooo
- ще става разбирач
Във Варна има ли някои,които да го продава евтино?

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- учете се от него
Доизяснихме и със Слави; най-вероятно лявата кутия е куца румънска партида, а най-вероятно дясната е нов БГ- черв, с италиански вид и качества.
Колегата Емо-83, да вземе да се мярне и да внесе ясност по въпроса
На мен ми е все тая дали червеите и пинките ще са по 12.0 , 14.0 или по 18 лева за килограм- тук се ползват по 100-200гр за риболов, важното е да са качествени, а не като предишния тукашен боклук

Колегата Емо-83, да вземе да се мярне и да внесе ясност по въпроса

-
- учете се от него
Така, така....
Само гледайте, да не го сгомнясате пак, че чух каква е била "офертата" и "опцията" за повишаване на качеството и съм се смял тая вечер поне два часа- поздравления за новото поколение БГ-червеи... и си вземете оцветители за жълто и за "леко розово- към бомбонено...."

Кажи ми и на мене да се посмея заедно с тебе колега Ида.Аз се чудя,защо не вярваш на мен след като ти казвам,че много или малко ги зная нещата(до скоро не вярваше,че е Български).За цветовете не се безпокой.Взел съм различен тип маркери и сега хората ги боядисват(това е шега).IDA написа:Така, така....Само гледайте, да не го сгомнясате пак, че чух каква е била "офертата" и "опцията" за повишаване на качеството и съм се смял тая вечер поне два часа- поздравления за новото поколение БГ-червеи... и си вземете оцветители за жълто и за "леко розово- към бомбонено...."
![]()
![]()
![]()

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Вие хубаво се шегувате, но аз верно съм виждал човек с въдица, кутия бели червеи и дамско червило в ръцете. Нямало червени, а тях попчетата повече ги харесвали.... Ще ме прощавате за офтопика....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Аз нищо не съм казал предварително, казах че ще отида да видя за какво става дума и после съвсем коректно ще постна, което и направих. Що да не ти вярвам - радвам се че има такива качествени БГ-червеиEmo-83 написа:.....Аз се чудя,защо не вярваш на мен след като ти казвам,че много или малко ги зная нещата(до скоро не вярваше,че е Български).За цветовете не се безпокой.Взел съм различен тип маркери и сега хората ги боядисват(това е шега).![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Емо ,аз съм причината да поясня точно кои са нашите си родни белки,нали и така ги наричат
Преразказах една история на Бачо Илия,която споделиха едни колеги,ваши добри консуматори.Като жокер ще дам думата RAID,не знам дали е измислена,но мен ме изкефи много .И аз взех,като дърта клюкарка ,та я споделих с Бачо.
Но тъй като се познаваме с него,първо повярва на мен,кои са нашите червеи,представяне за италиански,по необясними за мен причини.Ами нашето си по-пресно колеги,то си личи и от снимките,колко е умърлушен единия от показаните.Емо,май трябва да помислиш за рекламно лице за Пловдив,а и изобщо.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Защо само рекламно лице.Аз мислех друго.Без друго им разбираш повече от доста хора.Някои хора си мислят,че ме защитаваш,защото се познаваме,а ние даже не сме се виждали.butnik написа:Емо ,аз съм причината да поясня точно кои са нашите си родни белки,нали и така ги наричатПреразказах една история на Бачо Илия,която споделиха едни колеги,ваши добри консуматори.Като жокер ще дам думата RAID,не знам дали е измислена,но мен ме изкефи много .И аз взех,като дърта клюкарка ,та я споделих с Бачо.
![]()
Но тъй като се познаваме с него,първо повярва на мен,кои са нашите червеи,представяне за италиански,по необясними за мен причини.Ами нашето си по-пресно колеги,то си личи и от снимките,колко е умърлушен единия от показаните.Емо,май трябва да помислиш за рекламно лице за Пловдив,а и изобщо.

Цитат от Ида....Какъв си ти и кой си ти в един риболовен Форум, с тази откровенно рекламна и търговска тема- ама, айде че сте я позакъсали ...Пък и си нагъл, ама то това си е в реда на нещата в бизнеса (темата)
[/quote]
Ида,защо сега да съм нагъл.....че се опитвам да ти отговарям на всеки пост ли
Аз мислех,че по този начин показвам някакво уважение към теб.За това ти споделям истината,а ти пак си повярвал на някаква история съчинена незнайно от кой.Не можеш ли да ме попиташ директно това дали е така или не е.
По принцип не съм никакъв във този форум.Обикновенно тук ме знаят,като Телето или Емо-83.Имам много постове в риболов на сом.Това е хобито и страста ми.На риба никога не говоря за работата.С червея в Б-я се занимавам от 9г.,но не съм го споделял в нито един пост.Дори приятели не са знаели,че аз го раздавам из страната на всички търговци.И сега когато реших да оправя нещата използвайки форума за мой помощник(по-скоро с мислещите хора тук).Вие се сърдите,като децата все едно нямате полза от това.Да може и реклама да го наречете.Но за мене е една истина с която се опитвам да нормализирам скъпия ни пазар.И в крайна сметка да получите качествен продукт на ниска цена.Угоден не мога да бъда на всеки с думи,но с действия съм......,ако се замислиш.

Ида,защо сега да съм нагъл.....че се опитвам да ти отговарям на всеки пост ли

По принцип не съм никакъв във този форум.Обикновенно тук ме знаят,като Телето или Емо-83.Имам много постове в риболов на сом.Това е хобито и страста ми.На риба никога не говоря за работата.С червея в Б-я се занимавам от 9г.,но не съм го споделял в нито един пост.Дори приятели не са знаели,че аз го раздавам из страната на всички търговци.И сега когато реших да оправя нещата използвайки форума за мой помощник(по-скоро с мислещите хора тук).Вие се сърдите,като децата все едно нямате полза от това.Да може и реклама да го наречете.Но за мене е една истина с която се опитвам да нормализирам скъпия ни пазар.И в крайна сметка да получите качествен продукт на ниска цена.Угоден не мога да бъда на всеки с думи,но с действия съм......,ако се замислиш.

-
- учете се от него
Никой не се сърди бре, напротив- много са ти свястни червеите в момента
. Дано да е все така, пък за цените, аз съм писал по-горе 

Явно не съм те разбрал,но с писането понякога е така.Сорри.IDA написа:Никой не се сърди бре, напротив- много са ти свястни червеите в момента. Дано да е все така, пък за цените, аз съм писал по-горе
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Емо,аз също не знаех,че това ти е бизнес,даже мисля,че някъде бях чел- Емо тапета,не знам ,но го свързах с продажба и дистрибуторство на тапети.А знам,че си добър майстор на един вид друг риболов ,където белия червей не ти трябва,а едно приличащо на аборигенско оръжие нещо
Както и да е,ще се опознаем един ден,но понеже съм бил и от двете страни на барикадата ,а сега съм и от трета-консуматор потребител,та са ми ясни някои неща.А още повече,моят риболов с по-малко поне от 200гр се обезсмисля.Така са ме научили,в това съм се убедил и сам.А за Васко знам отдавна,още имах магазина,а и да не бъркам,но мисля,че държи и един язовир преди Кюстендил,където съм бил на състезание-купа Майсторски риболов.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....