Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Тролинг-сезон 2009г!
От три-четири дни,на един язовир дава бяла и сом на тролинг като лудо и само едри екземпляри.Днес отидохме там и хванахме две бели ощес влизането.Едната 3.300 а моята към 2 кила.Започнахме много уверено,но след двете риби,задуха вятър,вдигна голяма вълна и добре че излезнахме от водата,че като запраска един дъжд,направо щеше да ни разкатае фамилийте.Умишленно няма да кажа къде ходя в момента,понеже ще стане панаир,и пак ще има разни състезатели,дето да щъкат като идиоти напред-назад из водоема и си търсят дипломите
П.П Днес,пак на същия водоем,извадиха голям сом - наз 30кг,само неразбрах точно на дъно или на тролинг,но сутринта

П.П Днес,пак на същия водоем,извадиха голям сом - наз 30кг,само неразбрах точно на дъно или на тролинг,но сутринта

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хващането на една-две риби не е успех,може и да е случайност!
Аз лично всеки път хващам между 10-20 риби на тролинг и всичко се документира за историята!
Малко се изчерпах от към писане и съм ви оставил Маги да ви зарадва с некое рибе,да заблести на небосклона поне за миг!Той ако фане една,аз съм вече на двадесетата!
Браво на Влад86,щот е точен и не преувеличава за рибата,която е хванал!
Кроки дай малко инфо на ушенце,къде е този магически гьол!
Ще черпя яко с воблери!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх колко интересно било в тая тема а аз до сега ни веднъж да съм я не погледнал
Саше , кефиш
пп - инак се да не ми се е случвало да хващам бели ама до 74 см. по-тежка от 2.5кг. не съм имал докато пак при 74см. съм имал и 1.9кг. такава
пп2 - по-горното ми "пп" да не се приема за резус щото не троля и бели само от брега хващам а те предполагам са с други показатели

Саше , кефиш

пп - инак се да не ми се е случвало да хващам бели ама до 74 см. по-тежка от 2.5кг. не съм имал докато пак при 74см. съм имал и 1.9кг. такава

пп2 - по-горното ми "пп" да не се приема за резус щото не троля и бели само от брега хващам а те предполагам са с други показатели

Последно промяна от Павел Иванов на Чет Юни 11, 2009 9:31 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Тролка,аз си взима винаги по две-три едри бели риби и си ги хапвам.Ако си обърнал внимание,аз спрях да снимам и да качвам снимки,смятам че се наснимах.Нещо по сериозно от най-големите ми риби ако хвана,ще има снимки задължително.Няма смисъл да снимам риби,които всички си хващат.Аз също хващам по десетина риби на риболов,но повечето ги връщам веднага,за да растат и да има измикярите дато прибират всичко да си ги вземат.Що се отнася до водоема,ще ти го напиша на лични,без за това да искам нещо на среща

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
И аз съм човек ....... стартирам в неделя ...Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Що се отнася до водоема,ще ти го напиша на лични......

Последно промяна от sampo на Чет Юни 11, 2009 9:56 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
-
- ще става разбирач
Павле,тия твои ,,белки,, ,сигур са некви диетични..Павел Иванов написа: пп - инак се да не ми се е случвало да хващам бели ама до 74 см. по-тежка от 2.5кг. не съм имал докато пак при 74см. съм имал и 1.9кг. такава

Речни пропорции като 55см/1.500; 67см/3.00 ; 68см/3.300 са си съвсем в реда на нещата..72см/3.800 е ,,нормална,, пропорция.
По-интересни са изключенията от тези пропорции..Веднъж, пред мен, колега улови бяла рибка като бухалка..
За някакви 30-35 см. беше около килограм..

Мдаа..Ранътъ прай бурбътъ..,та да ходя да сложа нещичко..

Поздрави!
Сетих се за мойта най голямя бяла от дунава-86см-6.500Речния човек написа:Павле,тия твои ,,белки,, ,сигур са некви диетични..Павел Иванов написа: пп - инак се да не ми се е случвало да хващам бели ама до 74 см. по-тежка от 2.5кг. не съм имал докато пак при 74см. съм имал и 1.9кг. такава
пп2 - по-горното ми "пп" да не се приема за резус щото не троля и бели само от брега хващам а те предполагам са с други показатели![]()
![]()
Речни пропорции като 55см/1.500; 67см/3.00 ; 68см/3.300 са си съвсем в реда на нещата..72см/3.800 е ,,нормална,, пропорция.
По-интересни са изключенията от тези пропорции..Веднъж, пред мен, колега улови бяла рибка като бухалка..
За някакви 30-35 см. беше около килограм..![]()
![]()
Мдаа..Ранътъ прай бурбътъ..,та да ходя да сложа нещичко..![]()
Поздрави!

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми Мите , те нещо къде и ти си присъствал да напомня - Жребчево , некво състезание , бела 74см 2.040кг. Има и други такива моменти ама не си присъствал та не ги споменевам
пп - Саше

пп - Саше

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
влад , виж на лични
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Troli Rapala написа:Хващането на една-две риби не е успех,може и да е случайност!Аз лично всеки път хващам между 10-20 риби на тролинг и всичко се документира за историята!
![]()
Малко се изчерпах от към писане и съм ви оставил Маги да ви зарадва с некое рибе,да заблести на небосклона поне за миг!Той ако фане една,аз съм вече на двадесетата!
Браво на Влад86,щот е точен и не преувеличава за рибата,която е хванал!
Кроки дай малко инфо на ушенце,къде е този магически гьол!
Ще черпя яко с воблери!
![]()

Аз не желая да си признае капото,а да разкаже как го изпусна сома и,защо му скъса.Мисля,че ще е интересно. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Признавам,че на откриването набързо до 10ч. улових-задържах 16 бели риби,пуснах още 7-8 имам и снимки!
В 8.30 извадих едната пръчка и взех да обирам втората и удари нещо голямо!Късмет,че втората пръчка не ми пречеше и започнах борбата!Имаше вълни и лодката се сучеше у лево-десно.Така продължи десетина минути и накрая застанах над НЕГО,но изобщо не можах да го вдигна,на моменти потапяше целият прът във водата.В един момент от напъването и моята припряност скъса плетеняка заедно с рапала-7см.!
Бях смазан от собствената си глупост,за бога що бързаш бе тъпак,това не са ти белите риби дет се откачат,ако се забавиш!
В неделя задържах 9 бели и пуснах три!Понеделник-7бр.!Вервайте ми!
Днес пак испуснах една 2-килограмова щука до лодката!
С тия издънки,вече не съм тая стара хиена а некъв добряк-загубеняк!

- nikaro
- ще става разбирач
Тролкааа,Тролка,а като си спомня твои постове(и в двата форума) за "твърдия аванс","кожата на сома е
мното здрава закачи ли се няма откачане","единствения шанс на сома е да изправи куката,но за това е
виновен риболовецът"......................................и т.н.
Те за това,няма да се прайш на професор,баце
Никой не е безгрешен и в даден момент яде
дървото.Човек се учи докато е жив и най-добрия учител са грешките
Знаеш лафа за "залъка и думата"!Господ е горе и гледа да знаеш!!!
За това-бъди по кротък и не се яж с хората!
Успех другия пьт с "дебелия" и на всички колеги,които го гонят успешен сезон!!!
Дано да има "полковници","генерали","адмирали".......Аз съм още "предказармени"
Живи и здрави

мното здрава закачи ли се няма откачане","единствения шанс на сома е да изправи куката,но за това е
виновен риболовецът"......................................и т.н.

Те за това,няма да се прайш на професор,баце

дървото.Човек се учи докато е жив и най-добрия учител са грешките

Знаеш лафа за "залъка и думата"!Господ е горе и гледа да знаеш!!!
За това-бъди по кротък и не се яж с хората!
Успех другия пьт с "дебелия" и на всички колеги,които го гонят успешен сезон!!!
Дано да има "полковници","генерали","адмирали".......Аз съм още "предказармени"

Живи и здрави

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Еееех,Троли,Троли тия твойте рибки станаха като на Митьо Пищова женичките 20,30, 3816...
Виждам,че нещо си се поизложил
Няма нищо ще свикнеш - болката е малка,срамът е голям

Момци прясна информация за Ивайловград има те ли ? Може и на лични . Благодаря предварително. Успех на всички риболовци.