Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: напдпревара за победа 4
В такъв случай аз се отказвам от сътезанието!Исках да взема и Vlado-fidera с мен,но щом няма место за хора от форума заради 30-те човека на риболовната мания,няма смисъл да бия толкова път.Нищо лошо към колегите,ама си мислех,че ще има сбирка на съфорумници,които искат да половят риба в малко по различен стил и да се позабавляват покрай скарата с биричка в ръка?В крайна сметка може и да дойда,но ще го карам по правилата на язовира.For написа: Местата са изчерпани и повече не записваме за участие![]()
Дригите желащи могат да ловят извън състезанието и секторите за риболов при общите условия за язовира - 6 лв. такса!
+ 30 приятели, записани от Дидо в магазин Риболовна мания!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Цецо,баце сигурен съм,че за 1 място компромис ще се направи.Аз сериозно обмислях възможноста да съм там,но да ловя някъде отстрани извън съзтезанието.Аз идвам преди всичко да се видя с хора и приятели от форума.
Взимай Владо и идвайте!

TICA FAN
Paublo_Eskobar: В такъв случай аз се отказвам от сътезанието!Исках да взема и Vlado-fidera с мен,но щом няма место за хора от форума заради 30-те човека на риболовната мания,няма смисъл да бия толкова път

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сони,само на плувка.А съфорумците ще сме в отделен сектор.Няма да има вече такива недоразумения ,за което се извинявам.Пабло ,взимай Фидера и идвайте,ако трябва ще изгоним две майни ще ви направим място,даже ще ви отстъпя моето.Щом ти казвам ,палиш и с мръсна газ към Филибето.Ако имаш проблем с намирането на водоема ,аз живея на лесно място ,на ЛС ще ти пратя и тел.
Последно промяна от butnik на Чет Май 07, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз идвам с човек който беше на една маса с целия форум преди два дена,а не със 30 човека който са си пускали именцата в някоя кутийка в магазина.Не искам да се стига до пререкания,всичко е наред,просто не мисля че е правилно да се прави така.For написа:Моля, погледни внимателно списъка - записан си + 1 човек!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Преди да изразиш позиция, беше записан - трябваше да прочетеш само списъкаАз идвам с човек който беше на една маса с целия форум преди два дена,а не със 30 човека който са си пускали именцата в някоя кутийка в магазина.Не искам да се стига до пререкания,всичко е наред,просто не мисля че е правилно да се прави така.

Вярно е, че местата са ограничени! Стената не е безкрайна!
- CrossFire
- разбира нещата
А в крайна сметка ще се сместим ли на стената?
Дали има шанс да ме изсипите леко отстрани

CrossFire : А в крайна сметка ще се сместим ли на стената?

Kamata и Petar_Sabev също изявиха желание да дойдат,но като гледам няма места вече.
Пак казвам,ако някое приятелче от форума реши да дойде,ще му отстъпя моето място.Цецо,теб непременно те искам да присъстваш
Да се надяваме,че на другото съзтезание,нещата ще бъдат по-ясно изразени и няма да има недоразумения. 

TICA FAN
Sony, който е написал, че иска да участвува е записан! Не знам и не мога да знам кой и пред кого е изявявал желания!Kamata и Petar_Sabev също изявиха желание да дойдат,но като гледам няма места вече. Пак казвам,ако някое приятелче от форума реши да дойде,ще му отстъпя моето място.Цецо,теб непременно те искам да присъстваш Да се надяваме,че на другото съзтезание,нещата ще бъдат по-ясно изразени и няма да има недоразумения
Специално Цецо, нямаше да пише, че се отказва, ако беше прочел, че съм го записал преди това заедно с още един човек!
И още за неясното - два пъти питаш дали можеш да ловиш на дъно!!! Вчера ти отговорих, че не може и ти цитирах първия пост на Ицо в тази тема. Днес пак питаш

Самоче ако и ти четеше,щеше да видиш,че Цецо е написъл,че ще дойде не с 1 ами с 2-ма човека + него стават трима.И ти се извинявам случайно ако съм те засегнал за безбройните запитвания за дъното.Утре ще гледам да не питам.
Айде поздрави.

TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неможе ли да посмалим секторите за да настаним колегите от форума ? все пак не си заслужават тея метри по 5 м сектора мисля,че са достатъчни....

Без риболов няма любов !
SONY: Самоче ако и ти четеше,щеше да видиш,че Цецо е написъл,че ще дойде не с 1 ами с 2-ма човека + него стават трима.И ти се извинявам случайно ако съм те засегнал за безбройните запитвания за дъното.Утре ще гледам да не питам. Айде поздрави.
Записах го + 1, преди да обявя, че няма повече места!Написано е това: Paublo_Eskobar: Понеже следя темата постоянно и реших и аз да дойда с още едно приятелче в неделята!Ще вземем и ние кебапи и биричка,а и гледам стената е големичка ще половим и риба на директен или мач.
Едно приятелче е един човек, мисля

Всичко е възможно! Лошото е, че няма как до последния момент да се прави организация! Темата е пусната на 25 април от Ицо! Днес е седми майExTaZzY :
Неможе ли да посмалим секторите за да настаним колегите от форума? все пак не си заслужават тея метри по 5 м сектора мисля,че са достатъчни....

Утре ще се купува всичко и за скарата. В събота трябва да се мери и определят местата! Да записваме до неделя на обяд ли?!
Освен това, ако някой много държи на срещата може да дойде и да помага и участвува и извън състезателната част!
Ясно е, че пълно щастие няма! Хайде

Ако някой пък вече не издържа и много иска да се състезава, ще му отстъпя моето място

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз се радвам че се запознавам с много знаещи и приятни хора на тези сбирки не хвърлям ядове,че немога да хвама колкото за челно класиране не съм за бирата и кебабчетата важното е да има забава и да има майтапи
поне след състезанието се надявам някой от челните позиции да изрази своя поглед над най уловистия за водоема метод и захранки 

Без риболов няма любов !