Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Мнение от gogolisec »

Е как кой! Тя тая, дето ще бъде евнтуално измислена, със сигурност няма да е по-малка по габарити в сгънато положение! Пък и няма да си сам - първата и последната вечери могат да се състоят и под обикновена шатра, а като дойде тарапаната, тогава ще се разпъва общата с повече участници! И обратното - като понамалее броя на присъстващите, се събира от тези, дето са останали и се продължава купона под обикновена, дето се разпъва и събира лесно и бързо. При всички положения няма да стане САМО с общата! Поне 2-3 от стандартните трябва да са на лице винаги, а и както се спомена по-горе да има възможност да се добавят към общата и да няма сърдити колеги "на поляната" :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа::D :lol: :lol: Да бе,а кой ще я пренася и зглобява.После иска и разглобяване.Кура пак ще е за мен :lol: :lol: :lol: Хем ще я разнасям,хем трябва да я вдигам а после и да я прибирам.след няколко дневен запой,ще ми излезнат ракийте през задника :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Бат Любо ,ша ма извиняваш ,ама не съм съгласен много с теб.
При тази палатка има колове,които само се поставят на подходящите места и се опъва платнището.
А,при тръбната конструкция доста от времето се губи само за сглобяването й.
Вярно е ,че не е искрящо бяла и лъскава,ама вместо да умуваме като некакви гениални инженери/а,ние сме си директни къркачи/,досега да си бехме решили дилемата,която ни кара да пишем цели романи !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Аз мислех и на Езерово да я докарам/вземам я без проблем/,ама не можах да организирам асеновградската група,демек някой да помогне с товаренето.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: Ами аз нямам нищо против да се вземе и каквото трябва да дам ще го дам но тази палатка си намерете начин да я карате.аз искам да карам нещо което може да се разглоби по на метър и да се сложи в чувалче което да не ми взема много място.Тази палатка за която говорите ще иска постоянно да има камион за прекарването.Аз знам за какво става въпроси съм помагал при вдигането на същата на една свадба.Айде холум,ккойто иска да си я кара.Каквото решите това ще бъде :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Бат Любо ,ако разбием централните колове на снадки /4 кола на по 2 снадки/,единствения проблем е 3 по-яки мъже да метнат платнището у превозното средство.
И аз искам това дето ти предложи-леко,малко,съвременно и красиво,но съм се научил на песимизъм и затова предлагам този вариант като спасителен пояс за идея,която ще стане реалност само срещу солидна сума !
Наздраве ..... :drinkers:
п.п....не споря за плюсове и минуси-просто съм роден в България
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бойко,и аз съм се родил тук за съжаление :lol: :lol: :lol: Само като си помисля после колко яки мъже ще трябва да качват и платнището отгоре,направо ми се стъжнява :lol: :lol: :lol: Иначе си е голяма и грозна както сам каза и на всичкото отгоре,няма отваряне ат страни а само от двата края.Живеем в 21век и като на видят да я разпъваме ще се чудят за риба ли сме или свадба ще правим.Не че няма кой да оженим,ама кво ни е направило момчето дето ще го нарочим за младоженец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Наистина на външен вид си е от "въшкарниците" на живковизма.
И аз не я харесвам и затова си мълчах досега.
Иначе се отваря и от четирите страни и става прохладно,но и аз не искам такова мероприятие от типа на НС да е съпроводено с такава визия !
Тогава да се приготвим за кампания,в която да съберем достатъчно средства за нещо по-хубаво,нещо,което заслужаваме ,и което ще ни радва занапред-тръбна конструкция,ново покривало и естествено инициали :!:
Със здраве и наздраве :D
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Аз пак си мисля - на модули.
И не по висока или широка от стандартните,
само по дълга и здрава.
Просто е.
По-горе, скицата след кръглата!
Ама вие си знаете.
"Щастие за всички, щастие даром!"
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бат Бойко,мене ме вълнева точно това,да е с тръбно скеле,дае на височината на тези фалшивите дето се продават,да е новичка и здрава.Все едно мие кой ще намери материала и нямам никакви намерения да го купувам аз за да няма после намеци.Искам да имам материала при мен и да викна човек да започне да реже и заварява !!!Искам да направя дългите колони телескопични за да влизат едно във друго и да е компактна за товарене и пренасяна а от там и за зглобяване.Брезента е толкова тежък и ватре не е толкова уютно.Все едно сме в казармата в тази палатка за свадби.Найстина ще се опулят хората като започнем да я вдигаме :lol: :lol: :lol:

Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ще стане :!: :!: :!:
Бягам да работя.........
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Бат Бойко, кажи все пак цената на тази палатка.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

А какво ще кажете ,палатката да е модулна и да бъде /разхвърляна/ по региони/като сега действащите шатри но по-голями/.И съответно тръгвайки за поредната сбирка,всеки регион си прави сметка за предвижване и установяване според броя на участниците.По този начин се разпределя и ангажираността за транспортиране , разпъване и съответно събиране на "съоръжението".Така по предварително уговорен брой хора ще знаем какво място ще предвидим за разпъване и евентуално допълнително място за доразпъване на новодошли.А както ще е на модули ,за следващата среща ще може да се закупи/направи/поредният модул ,ако има нови желаещи .
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Много добро предложение!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

bkd написа:А какво ще кажете ,палатката да е модулна и да бъде /разхвърляна/ по региони/като сега действащите шатри но по-голями/.И съответно тръгвайки за поредната сбирка,всеки регион си прави сметка за предвижване и установяване според броя на участниците.По този начин се разпределя и ангажираността за транспортиране , разпъване и съответно събиране на "съоръжението".Така по предварително уговорен брой хора ще знаем какво място ще предвидим за разпъване и евентуално допълнително място за доразпъване на новодошли.А както ще е на модули ,за следващата среща ще може да се закупи/направи/поредният модул ,ако има нови желаещи .
Според мен това е направо невъзможно.
Става като уравнение с много неизвестни-преди,по време и след срещата !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Четох, четох, смях се и още ще се смея! Абе хора ние на рибарска-форумджийска среща ли ще ходим или на СИМПОЗИУМ. Каде отива екзотиката :wink: :roll: Говорим че ДЕДО ГОСПОД дава 3дни живот за 1излет, ама излет. :wink: Все някой ще трябва да опъва каиша за да е добре на други. Можеби след една или повече срещи тези модули ще са или малко или излишни.

Аз си мисля че по старуму си е по-скАутски. Защото ако не всички, то повечето ще се налага, да са съпричастни в строежа на лагера.

Не налагам нищо. Това е само мнението ми.

Ред и дисциплина съгласен съм, трябва да има!!!!!!

Но общото и кучетата него харесват и настава ..........................
За сега това от мен :P
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”