Състезание риболов с фидер - ІІ!

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Състезание риболов с фидер - ІІ!

Мнение от kvkz »

Толкова да ме е яд, че не съм дошъл да ви гледам. Направо ме кефите максимално. :smt041 :smt041 :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Браво за заснетия клип :!: абе за следващото състезание защо не предложим на някоя медия да ни отрзи ? Хоби ТВ нещо тъкова ? Мисля,че тъка ще се пуполиаризираме още повече и кампанията ни ще се разнесе още повече из цяла България :roll:
Изображение
Без риболов няма любов !
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ExTaZzY написа:Браво за заснетия клип :!: абе за следващото състезание защо не предложим на някоя медия да ни отрзи ? Хоби ТВ нещо тъкова ? Мисля,че тъка ще се пуполиаризираме още повече и кампанията ни ще се разнесе още повече из цяла България :roll:
:smt023 Що пък не!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

бравоо това е добра идея!!Аз и уважаеми господа от организационния комитет решихме единодушно да възложим тази не лека задача на теб "Еxtazy"!Надявам се да се справиш подобавашто..и да не поставяш под съмнение уменията си!!!

"УСПЕХ"
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз мисля,че играем в -напредвара за победа,а не в напредвара за слава.Който иска да идва да снима,но чак пък сами да ги каним.А и всичко се отразява в един от най-масовите форуми за риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Беше просто предложение идеята е приемлива за сега но няма да я осъществим без пъл;но съгласие мисля,че всеки има правото да изрази мнение съгласен или не ! Екип сме няма да се отцепваме сега и да има недоволни имах преди много време едно предложение да си направим тениски с надпис ако искате мога да попитам на едно място за тъкива само трябва да ми кажете колко човека искат и да решим какъв да е надписа върху тях мога да направя почти всички варианти на фотошоп и да ви пускам картинките който да се щамповат за сега имам предложение :
naRiba.com Team и отдолу никовете на всеки проявил желание :wink: казвайте мнението тук в темата !
Да видя за къква бройка иде реч и да говоря за евентуални отстъпки ....

Ето го примерния вариант
Изображение
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

ExTaZzY написа:Беше просто предложение идеята е приемлива за сега но няма да я осъществим без пъл;но съгласие мисля,че всеки има правото да изрази мнение съгласен или не ! Екип сме няма да се отцепваме сега и да има недоволни имах преди много време едно предложение да си направим тениски с надпис ако искате мога да попитам на едно място за тъкива само трябва да ми кажете колко човека искат и да решим какъв да е надписа върху тях мога да направя почти всички варианти на фотошоп и да ви пускам картинките който да се щамповат за сега имам предложение :
naRiba.com Team и отдолу никовете на всеки проявил желание :wink: казвайте мнението тук в темата !
Да видя за къква бройка иде реч и да говоря за евентуални отстъпки ....

Ето го примерния вариант
Изображение
Май всеки един сериозне от форума си има вече такава тениска ;))))
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Ами това което видях на повечето срещи са рекламни тениски на фирми с рибарски посбия не видях много с точно тъкива пък както казах това е бета вариант може да се направят много вариации само да са еднакви и да изглеждаме като отбор и едно цяло :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

даже ако искате другия път да се подредим по азбучен ред или по големина на веждите !!Камери Фанели Анцузи Четки за зъби да си напраим или ако искате може даже и календари,визитки
4u6kata
новобранец
новобранец

Мнение от 4u6kata »

и Аз тва мисля че не играем в театър а хоим за риба
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

butnik написа:Аз мисля,че играем в -напредвара за победа,а не в напредвара за слава.Който иска да идва да снима,но чак пък сами да ги каним.А и всичко се отразява в един от най-масовите форуми за риболов.

Доста правилно,няма нужда от комерсиалност!До колкото знам,състезанията,които организирате не са за слава,а за кеф и си е така.Ако някой иска да се види в някое издание да им пише на мейла или да пита Кърцата :lol: .
А по въпроса за тениските доста хора си имат такива,аз си имам една,ама на последната надпревара ми осветиха снимката. :lol: Всичко е в кръга на шегата,освен първите 2-ве изречения.:wink:
Когато решите,къде ще е следващата надпревара със сигурност ще има гости от "далечна" София :) Peace :smt109
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Все повече се убеждавам, че колегите риболовци са хора с ГОЛЕМИ ДУШИ. Шапка Ви свалям, много ми хареса репортажа и всичко!
Жалко, че не съм фидерист :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Пабло,ще се радваме на вашето присъствие,на миналото бяхте малко в изолация,но сега ще се постарая да сте до мен и да не можете да ми бягате.А пропо,как ти е името,че с това картелско прозвище трудно те приемам.
koki

Мнение от koki »

Привет,
Кога ще има ново състезание? :D :D :D
Поздрави!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Малко ваканция сме си дали,не сме го измислили още.Но за фидер по-добър вариант от бай Георги няма,поне засега.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”