Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание риболов с фидер - ІІ!
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
Re: Състезание риболов с фидер - ІІ!
Толкова да ме е яд, че не съм дошъл да ви гледам. Направо ме кефите максимално.

От риба се връщам на риба ми се ходи.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво за заснетия клип
абе за следващото състезание защо не предложим на някоя медия да ни отрзи ? Хоби ТВ нещо тъкова ? Мисля,че тъка ще се пуполиаризираме още повече и кампанията ни ще се разнесе още повече из цяла България 

Без риболов няма любов !
ExTaZzY написа:Браво за заснетия клипабе за следващото състезание защо не предложим на някоя медия да ни отрзи ? Хоби ТВ нещо тъкова ? Мисля,че тъка ще се пуполиаризираме още повече и кампанията ни ще се разнесе още повече из цяла България

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
бравоо това е добра идея!!Аз и уважаеми господа от организационния комитет решихме единодушно да възложим тази не лека задача на теб "Еxtazy"!Надявам се да се справиш подобавашто..и да не поставяш под съмнение уменията си!!!
"УСПЕХ"
"УСПЕХ"
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз мисля,че играем в -напредвара за победа,а не в напредвара за слава.Който иска да идва да снима,но чак пък сами да ги каним.А и всичко се отразява в един от най-масовите форуми за риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Беше просто предложение идеята е приемлива за сега но няма да я осъществим без пъл;но съгласие мисля,че всеки има правото да изрази мнение съгласен или не ! Екип сме няма да се отцепваме сега и да има недоволни имах преди много време едно предложение да си направим тениски с надпис ако искате мога да попитам на едно място за тъкива само трябва да ми кажете колко човека искат и да решим какъв да е надписа върху тях мога да направя почти всички варианти на фотошоп и да ви пускам картинките който да се щамповат за сега имам предложение :
naRiba.com Team и отдолу никовете на всеки проявил желание
казвайте мнението тук в темата !
Да видя за къква бройка иде реч и да говоря за евентуални отстъпки ....
Ето го примерния вариант

naRiba.com Team и отдолу никовете на всеки проявил желание

Ето го примерния вариант

Без риболов няма любов !
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май всеки един сериозне от форума си има вече такава тенискаExTaZzY написа:Беше просто предложение идеята е приемлива за сега но няма да я осъществим без пъл;но съгласие мисля,че всеки има правото да изрази мнение съгласен или не ! Екип сме няма да се отцепваме сега и да има недоволни имах преди много време едно предложение да си направим тениски с надпис ако искате мога да попитам на едно място за тъкива само трябва да ми кажете колко човека искат и да решим какъв да е надписа върху тях мога да направя почти всички варианти на фотошоп и да ви пускам картинките който да се щамповат за сега имам предложение :
naRiba.com Team и отдолу никовете на всеки проявил желаниеказвайте мнението тук в темата !
Ето го примерния вариант

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами това което видях на повечето срещи са рекламни тениски на фирми с рибарски посбия не видях много с точно тъкива пък както казах това е бета вариант може да се направят много вариации само да са еднакви и да изглеждаме като отбор и едно цяло 

Без риболов няма любов !
даже ако искате другия път да се подредим по азбучен ред или по големина на веждите !!Камери Фанели Анцузи Четки за зъби да си напраим или ако искате може даже и календари,визитки
и Аз тва мисля че не играем в театър а хоим за риба
- Paublo_Eskobar
- Модератор
butnik написа:Аз мисля,че играем в -напредвара за победа,а не в напредвара за слава.Който иска да идва да снима,но чак пък сами да ги каним.А и всичко се отразява в един от най-масовите форуми за риболов.
Доста правилно,няма нужда от комерсиалност!До колкото знам,състезанията,които организирате не са за слава,а за кеф и си е така.Ако някой иска да се види в някое издание да им пише на мейла или да пита Кърцата

А по въпроса за тениските доста хора си имат такива,аз си имам една,ама на последната надпревара ми осветиха снимката.

Когато решите,къде ще е следващата надпревара със сигурност ще има гости от "далечна" София

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Все повече се убеждавам, че колегите риболовци са хора с ГОЛЕМИ ДУШИ. Шапка Ви свалям, много ми хареса репортажа и всичко!
Жалко, че не съм фидерист
Жалко, че не съм фидерист

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пабло,ще се радваме на вашето присъствие,на миналото бяхте малко в изолация,но сега ще се постарая да сте до мен и да не можете да ми бягате.А пропо,как ти е името,че с това картелско прозвище трудно те приемам.
Привет,
Кога ще има ново състезание?
Поздрави!
Кога ще има ново състезание?

Поздрави!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малко ваканция сме си дали,не сме го измислили още.Но за фидер по-добър вариант от бай Георги няма,поне засега.