Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Правила- Н. С. 6
Marco Polo написа:Хайде да ви кажа няколко думи...
Докато има срещи под името на сайта "NaRiba.com",
то тези срещи ще се правят според правилата на сайта.
Ако някой иска да си направи среща "Да се намотаме и нагърмиме" - нека я направи, това си е негово право.
Надявам се, че сте ме разбрали правилно, защото ако, не дай Боже, стане белята - после всичко ще рефлектира в сайта.

За МУЗИКАТА нищо лошо , ама за тази чалга

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Марко е прав, както има правила във Форума и всички ги спазваме, така и на срещите трябва да бъде.
Някой беше писал за лагерите и компаниите - повечето се познават не от вчера и са наясно с всеки от групата до къде и какви са му възможностите.
Та привантивно могат да се успокояват страстите, така според мен наистина може да се получат нещата.
Също съм ЗА правилата, все пак ТЕ ще бъдат за НАШЕТО спокойствие, не за филанкишията.
пп. Смятам да идвам със жената и щерката, но се двоумя след такъв ОТПОР за въвеждането на толкова елементарни МОРАЛНИ норми на поведение.
Някой беше писал за лагерите и компаниите - повечето се познават не от вчера и са наясно с всеки от групата до къде и какви са му възможностите.
Та привантивно могат да се успокояват страстите, така според мен наистина може да се получат нещата.
Също съм ЗА правилата, все пак ТЕ ще бъдат за НАШЕТО спокойствие, не за филанкишията.
пп. Смятам да идвам със жената и щерката, но се двоумя след такъв ОТПОР за въвеждането на толкова елементарни МОРАЛНИ норми на поведение.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Темата не е за спам и е доста сериозна!
Краси на първото клипче, където си пуснал чуй коментара на края.... за колегите, които са до водата...
и смисъла на тази толкова прочуствена песен...
п.п Смятам да пропусна завбъдеще пиянските срещи... никога няма да може да се водят нормално деца и да им спестим собствена ни простащина.... спортът и хобито би трябвало да учат на точно обратното!!!
Краси на първото клипче, където си пуснал чуй коментара на края.... за колегите, които са до водата...

п.п Смятам да пропусна завбъдеще пиянските срещи... никога няма да може да се водят нормално деца и да им спестим собствена ни простащина.... спортът и хобито би трябвало да учат на точно обратното!!!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Малко позачистих.Гласували са над 160човека,съгласни са да има правила около 30човека.Това не сериозно отношение ще принуди доста от колегите да не дойдат.Или други ще минат за час-два и ще ходят другаде. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ами замисли сеsnegk написа:Малко позачистих.Гласували са над 160човека,съгласни са да има правила около 30човека.Това не сериозно отношение ще принуди доста от колегите да не дийдат.Или други ще минат за час-два и ще ходят другаде.

-
- и господ не е толокова добър
Аз съм се замислил и измислил.Митев написа:Ами замисли сеsnegk написа:Малко позачистих.Гласували са над 160човека,съгласни са да има правила около 30човека.Това не сериозно отношение ще принуди доста от колегите да не дийдат.Или други ще минат за час-два и ще ходят другаде.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Много пък въобще няма да дойдат.........Marco Polo написа:Така като гледам - май ще се получи точно това...snegk написа:... други ще минат за час-два и ще ходят другаде.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Срещите "НаРиба.ком" или "НаАлко.ком" са?
Защо се протестира явно срещу нещо добро...
Къде е логиката и какъв е проблема всеки да си прекара спокойно и добре вместо само група хора?
Опитва се да се прокора идея, децата и жените да са на сопокойствие и отдих сред природата а група алкохолици ритат и ревът.... Ебати народа прост.... с извинение

Къде е логиката и какъв е проблема всеки да си прекара спокойно и добре вместо само група хора?
Опитва се да се прокора идея, децата и жените да са на сопокойствие и отдих сред природата а група алкохолици ритат и ревът.... Ебати народа прост.... с извинение

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Ачо, бил съм и с жената и трите децаAL KAPONE написа:Срещите "НаРиба.ком" или "НаАлко.ком" са?

ЗА правилата!
Пия, но гледам да не се напивам /много малко "нося"/.
Ужасявам се от глупавите инциденти! Когато станат - тогава осъзнаваш, колко глупаво са възникнали.
Мразя скандалите. Уважавам нормалните желания на останалите.
Може и да дойда, защото Кроки/Любо се погрижи на последната при Езерово
всичко да е наред /за което пак благодаря/. Ако се лови и риба - прекрасно.
В този ред на мисли:
АМИ, ПРОСТО НАПИШЕТЕ КЪДЕ, КОГА И КАК ЩЕ БЪДЕ И ТОЛКОЗ!
Пия, но гледам да не се напивам /много малко "нося"/.
Ужасявам се от глупавите инциденти! Когато станат - тогава осъзнаваш, колко глупаво са възникнали.
Мразя скандалите. Уважавам нормалните желания на останалите.
Може и да дойда, защото Кроки/Любо се погрижи на последната при Езерово
всичко да е наред /за което пак благодаря/. Ако се лови и риба - прекрасно.
В този ред на мисли:
АМИ, ПРОСТО НАПИШЕТЕ КЪДЕ, КОГА И КАК ЩЕ БЪДЕ И ТОЛКОЗ!
"Щастие за всички, щастие даром!"
-
- кандидат преподавател
ПРАВИЛА - В ПРОЕКТ:
1.ЗАБРАНЯВА СЕ УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ СРЕЩИ
2.СМЕХЪТ МАЙТАПЕНЕТО И БЪЗИКАНЕТО
3.ГОВОРЕНЕТО НА ВИСОК ГЛАС КАТО/кълве..кълвееее/
4.СЛУШАНЕТО НА ВСЯКВА МУЗИКА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОГРЕБАЛНАТА
5.ДВИЖЕНИЕТО В ЛАГЕРА СЛЕД 22.00часа.
Разрешава се:
1.УПОТРЕБАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА В УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА.
Щом на някои така им харесва аз също пропускам тази среща.
1.ЗАБРАНЯВА СЕ УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ СРЕЩИ
2.СМЕХЪТ МАЙТАПЕНЕТО И БЪЗИКАНЕТО
3.ГОВОРЕНЕТО НА ВИСОК ГЛАС КАТО/кълве..кълвееее/
4.СЛУШАНЕТО НА ВСЯКВА МУЗИКА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОГРЕБАЛНАТА
5.ДВИЖЕНИЕТО В ЛАГЕРА СЛЕД 22.00часа.
Разрешава се:
1.УПОТРЕБАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА В УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА.
Щом на някои така им харесва аз също пропускам тази среща.

-
- ще става разбирач
Не виждам какво лошо има в употребата на алкохол и веселието на националните срещи.Това че някой се е напил и карал кола между палатките е съвсем друго нещо което аз също не одобрявам.Но някой хора да се мъчат да наложат да няма музика до рано сутринта, веселие, и банкет ,не виждам смисъл в това .Че все едно да отида на риба и вечерта да не удара някоя ракиика.Да се наложи правило за нешофиране между палатките без причина и това е.

Определено имам чуство за хумор,
но май няма да идвам на НС.
Не ме устройва големи хора да се държат толкова несериозно.
Това не радва никой.
Защото AL KAPONE е абсолютно прав.
но май няма да идвам на НС.
Не ме устройва големи хора да се държат толкова несериозно.
Това не радва никой.
Защото AL KAPONE е абсолютно прав.

"Щастие за всички, щастие даром!"
- krokibg
- учете се от него
Краси,защо изкривявате сега нещата и пишете неща които никой не е искал да налага ??? Наистина сте големи хора и не ви отива.Кой забранява музиката,пеенето и пиенето питам аз !!! Това че неискаме да се шофира около палатките,да не се стреля с оръжие и още две-три дреболий,това лошо ли е според ВАС.Аиде спрете се с интригите и който иска да идва,който не,да си стои в къщи,много важно,егати и дечковците,плачете като девойки

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!