Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Модератор: sapuna
Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обядsvilen_sa6kov написа:Пуфин Про в Неделя не работи - почивен ден му е, а днес и аз видях,че е затворен ама то в тая виелица защо и да отваря човека, едва ли има някакъв смисъл.todor_197 написа:Колеги,вече няколко пъти в неделите преди обяд минавам(защото обикновенно само тогава имам време) покрай магазин Пуфин Про-все е затворен,дори и днес(четвъртък) минах от там към 15:30-същото положение.някой знае ли нещо по въпроса?Благодаря Ви!
Братле опитай като се оправи времето и ще го намериш Пламен там.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Да верно е лятото работеше, но през зимата явно няма работи. Най добре ако успееш да го видиш го попитай, защото сега може да реши и в Събота да не работи,поне в студовете де.todor_197 написа: ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обяд
Аз тия дни ще мина от там и ако успея да го питам ще пиша.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

добре колега!поздрави!svilen_sa6kov написа:Да верно е лятото работеше, но през зимата явно няма работи. Най добре ако успееш да го видиш го попитай, защото сега може да реши и в Събота да не работи,поне в студовете де.todor_197 написа: ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обяд
Аз тия дни ще мина от там и ако успея да го питам ще пиша.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колеги, накой да знае къде във Варна или на радиус 100 км около Варна може да се намерят артикули с марка Browning
, че нещо станах върл фен на тая марка напоследък. За Алфишермен направо им завиждам на Софиянци - кога ще пораснем и ние във Варна,че да си имаме такъв магазин/ много им завиждам
/,защото напоследък се отчайвам от магазините във Варна и повече от скромния им асортимент на предлагани стоки и защо не се разбира максимата, че търсенето определя предлагането, а не обратното
, ама да не задълбавам.
Да уточня - къде могат да сe видят и пипнат неща с марка Browning , а не къде мога да си поръчам да ми ги доставят, защото ако е така ще си ги поръчам директно от Фишерман да ми ги изпратят с куриер/ както и съм правил/ и цената е значително по -ниска дори и като си платя транспорта, но не е в това работата.

Да уточня - къде могат да сe видят и пипнат неща с марка Browning , а не къде мога да си поръчам да ми ги доставят, защото ако е така ще си ги поръчам директно от Фишерман да ми ги изпратят с куриер/ както и съм правил/ и цената е значително по -ниска дори и като си платя транспорта, но не е в това работата.
.

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги
.В магазин Фишерленд(с/у офиса на Планекс,до пицария Шрек) в момента има много добри отстъпки-за пръчки 30 или 35%,за макари 20%.
п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?

п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ето от тук: само,че не съм чувал за такъв с дължина 7 метра. Водят се 6.30 метра, но реално си е 6 метра.bat`venci написа: п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... New-Hunter - доставката над 50 лв ти е безплатна.
Във Варна го има в магазина до Зелените Камъни - магазин Дискус при Красьо, но цената ще е доста по-висока.
.

-
- ще става разбирач
Сърдечно благодаря за информациятаsvilen_sa6kov написа:Ето от тук: само,че не съм чувал за такъв с дължина 7 метра. Водят се 6.30 метра, но реално си е 6 метра.bat`venci написа: п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... New-Hunter - доставката над 50 лв ти е безплатна.
Във Варна го има в магазина до Зелените Камъни - магазин Дискус при Красьо, но цената ще е доста по-висока.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Моля, колега. Няма за какво да ми благодариш, нали затова е форума - да си помагаме.
Успех в покупката
Успех в покупката

.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
В "крисант" до полиграфията има цялата гама от тези:http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B.bat`venci написа:Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
Ако се не лъжа бяха и по евтини от при рибокото.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Калъфа е с дължина 1,70м,а на мен ми трябва за триколенни пръчки т.е.-трябва да се скъси на 1,40м.та молбата ми е ако някой от вас е скъсявал такъв калъф,да ми каже къде и кой му го е скъсявал,защото обикалях половината Варна по шивачи и обущари и никой не се наема да го скъсява.Благодаря Ви предварително!
Калъфа е с дължина 1,70м,а на мен ми трябва за триколенни пръчки т.е.-трябва да се скъси на 1,40м.та молбата ми е ако някой от вас е скъсявал такъв калъф,да ми каже къде и кой му го е скъсявал,защото обикалях половината Варна по шивачи и обущари и никой не се наема да го скъсява.Благодаря Ви предварително!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Не им се занимава, затова никой не се наема да ти го скъси.Плата е дебел и шивячите не искат да си прецакат иглите на машините и затова не искат да ти го вземат.todor_197 написа:Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Имаш два варианта-
-Хвани се и си го направи сам - не е трудно.Шевовете дори да ги направиш наръка/но задължително с доста здрав конец/ остават отвътре и не се виждат.
или
-Пробвай при някой майстор кожар - той ще се хване,но не знам къде има такива -намерих само този във Варна -МАЙСТОР-КОЖАР извършва поправки на всякакъв вид кожени облекла, мото от екипи, маркови облекла, бързо и професионално, ул. Странджа 2
Успех.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Сря Дек 22, 2010 8:56 pm, променено общо 1 път.
.

Мерси колега!Утре рано,рано отивам тамsvilen_sa6kov написа:Не им се занимава, затова никой не се наема да ти го скъси.todor_197 написа:Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Хвани се и си го направи сам - не е трудно.Шевовете дори да ги направиш наръка/но задължително с доста здрав конец/ остават отвътре и не се виждат.
Пробвай при някой майстор кожар - той ще се хване,но не знам къде има такива -намерих само този във Варна -МАЙСТОР-КОЖАР извършва поправки на всякакъв вид кожени облекла, мото от екипи, маркови облекла, бързо и професионално, ул. Странджа 2
Успех.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
svilen_sa6kov написа:Колеги, накой да знае къде във Варна или на радиус 100 км около Варна може да се намерят артикули с марка Browning![]()
Да уточня - къде могат да сe видят и пипнат неща с марка Browning , а не къде мога да си поръчам да ми ги доставят![]()

.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Колеги започнах да си правя плувки.Да сте вижда ли по нашите магазини килове и антени?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
berk0199 написа:Колеги знаете ли къде мога да намеря директен Vega Seraphic 7м във Варна че ходих на тоя магазин до басеина там 161 лва във саита е 120лв а пък искам да я поразклатя малко преди да я взема поздрави

Що не пишеш на VIDRAX и не попиташ какво става -хората са изключително коректни и точни и ще ти отговорят.Попитай на лично съобщение това което те интересува и ще те упътят и ще ти помогнат - гарантирам.
.