Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Мнение от pasator »

svilen_sa6kov написа:
todor_197 написа:Колеги,вече няколко пъти в неделите преди обяд минавам(защото обикновенно само тогава имам време) покрай магазин Пуфин Про-все е затворен,дори и днес(четвъртък) минах от там към 15:30-същото положение.някой знае ли нещо по въпроса?Благодаря Ви!
Пуфин Про в Неделя не работи - почивен ден му е, а днес и аз видях,че е затворен ама то в тая виелица защо и да отваря човека, едва ли има някакъв смисъл.
Братле опитай като се оправи времето и ще го намериш Пламен там.
ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обяд
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

todor_197 написа: ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обяд
Да верно е лятото работеше, но през зимата явно няма работи. Най добре ако успееш да го видиш го попитай, защото сега може да реши и в Събота да не работи,поне в студовете де.
Аз тия дни ще мина от там и ако успея да го питам ще пиша.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

svilen_sa6kov написа:
todor_197 написа: ами миналия месец работеше и в неделя колега-до обяд.последният път аз зси взех едни готови шаранджийски монтажи от съпругата на собственика именно в неделя преди обяд
Да верно е лятото работеше, но през зимата явно няма работи. Най добре ако успееш да го видиш го попитай, защото сега може да реши и в Събота да не работи,поне в студовете де.
Аз тия дни ще мина от там и ако успея да го питам ще пиша.
добре колега!поздрави!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Колеги, накой да знае къде във Варна или на радиус 100 км около Варна може да се намерят артикули с марка Browning :?: , че нещо станах върл фен на тая марка напоследък. За Алфишермен направо им завиждам на Софиянци - кога ще пораснем и ние във Варна,че да си имаме такъв магазин/ много им завиждам :lol: /,защото напоследък се отчайвам от магазините във Варна и повече от скромния им асортимент на предлагани стоки и защо не се разбира максимата, че търсенето определя предлагането, а не обратното :idea: , ама да не задълбавам.
Да уточня - къде могат да сe видят и пипнат неща с марка Browning , а не къде мога да си поръчам да ми ги доставят, защото ако е така ще си ги поръчам директно от Фишерман да ми ги изпратят с куриер/ както и съм правил/ и цената е значително по -ниска дори и като си платя транспорта, но не е в това работата.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Здравейте колеги :smt039.В магазин Фишерленд(с/у офиса на Планекс,до пицария Шрек) в момента има много добри отстъпки-за пръчки 30 или 35%,за макари 20%.
п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

bat`venci написа: п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
Ето от тук: само,че не съм чувал за такъв с дължина 7 метра. Водят се 6.30 метра, но реално си е 6 метра.
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... New-Hunter - доставката над 50 лв ти е безплатна.
Във Варна го има в магазина до Зелените Камъни - магазин Дискус при Красьо, но цената ще е доста по-висока.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

svilen_sa6kov написа:
bat`venci написа: п.п.Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
Ето от тук: само,че не съм чувал за такъв с дължина 7 метра. Водят се 6.30 метра, но реално си е 6 метра.
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... New-Hunter - доставката над 50 лв ти е безплатна.
Във Варна го има в магазина до Зелените Камъни - магазин Дискус при Красьо, но цената ще е доста по-висока.
Сърдечно благодаря за информацията :smt039.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Моля, колега. Няма за какво да ми благодариш, нали затова е форума - да си помагаме.
Успех в покупката :wink:
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

bat`venci написа:Искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си купя 7м.директен телескоп без водачи на Globe New Hunter?
В "крисант" до полиграфията има цялата гама от тези:http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... w-Hunter-B.
Ако се не лъжа бяха и по евтини от при рибокото.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Калъфа е с дължина 1,70м,а на мен ми трябва за триколенни пръчки т.е.-трябва да се скъси на 1,40м.та молбата ми е ако някой от вас е скъсявал такъв калъф,да ми каже къде и кой му го е скъсявал,защото обикалях половината Варна по шивачи и обущари и никой не се наема да го скъсява.Благодаря Ви предварително!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

todor_197 написа:Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Калъфа е с дължина 1,70м,а на мен ми трябва за триколенни пръчки т.е.-трябва да се скъси на 1,40м.та молбата ми е ако някой от вас е скъсявал такъв калъф,да ми каже къде и кой му го е скъсявал,защото обикалях половината Варна по шивачи и обущари и никой не се наема да го скъсява.Благодаря Ви предварително!
Не им се занимава, затова никой не се наема да ти го скъси.Плата е дебел и шивячите не искат да си прецакат иглите на машините и затова не искат да ти го вземат.
Имаш два варианта-
-Хвани се и си го направи сам - не е трудно.Шевовете дори да ги направиш наръка/но задължително с доста здрав конец/ остават отвътре и не се виждат.
или
-Пробвай при някой майстор кожар - той ще се хване,но не знам къде има такива -намерих само този във Варна -МАЙСТОР-КОЖАР извършва поправки на всякакъв вид кожени облекла, мото от екипи, маркови облекла, бързо и професионално, ул. Странджа 2
Успех.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Сря Дек 22, 2010 8:56 pm, променено общо 1 път.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

svilen_sa6kov написа:
todor_197 написа:Здравейте колеги!Ще ви помоля за малко помощ!Предната седмица си закупих ето този калъф http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2623
Не им се занимава, затова никой не се наема да ти го скъси.
Хвани се и си го направи сам - не е трудно.Шевовете дори да ги направиш наръка/но задължително с доста здрав конец/ остават отвътре и не се виждат.
Пробвай при някой майстор кожар - той ще се хване,но не знам къде има такива -намерих само този във Варна -МАЙСТОР-КОЖАР извършва поправки на всякакъв вид кожени облекла, мото от екипи, маркови облекла, бързо и професионално, ул. Странджа 2
Успех.
Мерси колега!Утре рано,рано отивам там
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

svilen_sa6kov написа:Колеги, накой да знае къде във Варна или на радиус 100 км около Варна може да се намерят артикули с марка Browning :?:
Да уточня - къде могат да сe видят и пипнат неща с марка Browning , а не къде мога да си поръчам да ми ги доставят :!:

:?: :?: :?: :arrow:
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Колеги започнах да си правя плувки.Да сте вижда ли по нашите магазини килове и антени?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

berk0199 написа:Колеги знаете ли къде мога да намеря директен Vega Seraphic 7м във Варна че ходих на тоя магазин до басеина там 161 лв :roll: а във саита е 120лв а пък искам да я поразклатя малко преди да я взема поздрави :wink:
:shock: :shock: :shock: Да не са се объркали нещо с тая цена, та нали това е фирмен магазин на Видракс. :?: :?: :?:
Що не пишеш на VIDRAX и не попиташ какво става -хората са изключително коректни и точни и ще ти отговорят.Попитай на лично съобщение това което те интересува и ще те упътят и ще ти помогнат - гарантирам.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”