Помощ при избора на неопрен

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: ИЗБОР НА КОСТЮМ (НЕОПРЕН)

Мнение от Vidrax »

Mite написа:Въпрос към колегата Видракс(а и не само към него)-нямам възможност да пробвам неопрена който съм си харесал а ще го поръчвам директно ама нещо не съм сигурен в размера висок съм 191 и тежа 92кг с нормално телосложение предполагам че съм за XXL на височина ама няма ли да ми е широк?
Извинявам се за закъснението. XXL няма да ти е широк, но е възможно да ти е къс в ръцете, но не толкова че да ти пречи. Да речем до кокалчето на ръката. Всяка една ръкавица ще покрие тази част. Същото се отнася и за краката, но чорапът ще затвори.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Mite
новобранец
новобранец

Re: Помощ при избора на неопрен

Мнение от Mite »

Благодаря ти за инфото. Купих го вече,на ръцете ми е добре,на краката ми идва малко късичък ама ще търся по-дълги чорапета :wink:
smart
новобранец
новобранец

Мнение от smart »

Здравейте, колеги имам нужда от помощ при избора на размер за неопрена.И аз се интересувам от модела на Видракс Неопрен NAVA EVOLUTION CAMUFLAGE 5 мм.За пръв път ще си купувам неопрен и нямам възможност да пробвам, предполагам че размера XXL ще ми стане,но не съм напълно сигурен.Висок съм 184 см 94кг.Благодаря предварително на всички отзовали се.
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Здравей колега ! Аз съм 186 см и 90 кг и ползвам този модел и размер дето си харесал.Взимай го гарантирам на 150% ,че ще ти стане . Дано съм ти бил полезен.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Аз също ползвам такъв, висок съм 176 и тежа 92 килограма. Моят е размер XL и ми е малко дълъг на крачолите но не ми пречи.
Пашата обича смелите.
smart
новобранец
новобранец

Мнение от smart »

Поръчах си го току що :D .Благодаря ви за инфото.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”