Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Re: САФРИД - 2010
Сафрида е тук, просто водата е много студена.mrhunday написа:Днес тръгнахме с колата на комбинирана,разходка плюс намерения за риболов по северното черноморие.Каварна,Зеленка,Калиакра,Камен бряг,камъните Дерена,Мартина,и паметника Шабла...От Калакра се виждаха 2-3 лодки,които само обикаляха,явно не са намерили нищо...на Зеленка някакъв човек пробваше за сафрид,но беше хванал само един гюмюш.На Дерена и Мартина нямаше никой,и ние не сме пробвали,защото времето беше много неприятно със силен вятър.Това е от мен...къде е тоя сафрид не знам.
gogobogo написа:Вчера и днес имаше по 15 лодки в Несебърския залив.Но какво има не се знае
Попчета на чоконта хващат нищо повече, говорил съм с тях, след малко отивам пак да пробвам!

колеги през почивните дни няма ли някои са похвали с нещо около бургас 

Сафрид,най вероятно след 10 юни.Дано не съм прав.
Вчера бях на проба, само Меджит
, иначе на мрежи вадят, Но на мрежи
, надявам се до няколко дни да почне сезона!

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на японското в момента вземат на час по сафрид на клатене.има 2 души,които стоят от сутринта и са с по 5-6 риби но размера е много добър като между сафридите излизат чат-пат и хамсии.същото е и на западно пристанище на 24КМ.там са 3-ма от които единия с 2 хаймани(замята навътре и е там от 11 часа) а другите двама клатят с директни телескопи и имат по 4-5 риби(пак хаймани) от обяд.още 2-3 дни да задържи такава изрудска жега ,каквато е сега и ще избие сериозно 

Качествени чепарета Borkata

Май само в Несебър е яко дърво щом хващат в Б-с пък аз хващам само някакъв меджит 

Тази вечер купих от пазара в Балчик много едър сафрид. Дай Боже скоро да започне и на чепарето да се закача!
днес на курикя и маслен нос сафрид никакъв
Вчера взели някоя и друга риба на Японското,а днес как е?
Днеска в Несебър на кея първо една яхта ми скъка въдицата, после една лодка остатака отр влакното, но само меджит имаше
сафрид Капо

Днес на зеленото фарче на директен вадеха сафрид (или по точно граца) !!!! За 10те минути който стоях извадиха към 4 сафридеца бяха околко 15 човека имаше и 2 момчета на плувка чух че и те хванали нещо

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на японското в момента са около 15 човека ама сафрид общо взето няма.тук-там някой беше извадил по 1-2 сафрида.всичко живо клати с дългите гьостерици само един човек хвърляше навътре.аз май станах като говорител на японския кей

Качествени чепарета Borkata

много благодаря за инфото относно Японското
- ivalpetkov
- разбира нещата
вчера купих от велека много хубав черноморски сафрид....имаше много и навсякъде по магазините-явно е мрежарски щом не взимат колегите от брега