Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Мнение от krokibg »

Кака,провали ни банкетната деиност дето се заформяше :lol: :lol: :lol: Иначе,благодаря ти за теста,ще има почерпка :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Мисля си обаче че тая твоита вода,няма да е като водата на Павката в Панега :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Мисля си обаче че тая твоита вода,няма да е като водата на Павката в Панега
Любо ,човека е написал ''карстова'' така че верно не-е. :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бай Сотене,гарантирам ти че на Дунава и на Марица водата съдържа цялата Менделеева таблица ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

steaven , ти отговори ли на въпроса с колко Дайви си ловил преди да продължаваш да пишеш по темата ? То верно че си е твоя ама ...

Стойне , относно Страдика . Има един образ от Варна къдет според мене до сега е дал най-верното обозначение а то е че Страдик идва от "страдание" :wink: :lol: :lol: :lol:

Кроки , как да обясня че лично съм проверил не едно Шимано и ефекта е еднакъв - до размер 2500 кат го потопиш в ква да е вода увпоследствие затега като люто . Друг е въпроса че точно японските Страдик и Биомастер даже и в размер 3000 почват да боксуват яката . Тва е проверено ВЕРВАЙ МИ :lol: :lol: :lol: Само миналата година съм закупил за колеги достатъчно броя макари и от двете марки та ... Е наистина страшно съм се кефел га казваш на некой да не си взима баш тва нещо то той си го земе щот ви`ш ли ква марка има :lol: Инак до тук само ти си призна че си фен на марката и затова ползваш само нея , то и за тва си те обичам ама отвреме на време си голема заядлица . Чакам те в събота на Панега със Стелата :D

Адашче , после щи гледам клиповете ама за начало виждам че ползваш "картофа" за шнорхел :smt044 :smt044 :smt044
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ей,ква пача си,не падаш на гръб,като котките си,само по корем :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа:Стойне , относно Страдика . Има един образ от Варна къдет според мене до сега е дал най-верното обозначение а то е че Страдик идва от "страдание"

Така е Павле,рибите страдат,щото макарето е Страдик,и немат шанс за измъкване.Добре че сме ора ,та ги пускаме на свобода-как се казваше,кеч-релииз,бали кво беше, точно кво означава. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стойне , държа да те поправя начи ! Кеч и релийз се практикува в Карпа и Акулата , ниЙ практикуваме от време на време кеч и резийл колкото за душевноуспокоение :D

steavenе , да ти приказвам как протича примерно средностатичен тест - Дайва / Шимано :wink: Сядаме с адаша ( сестрата ) у една кръчма на Тунджа под Елхово . Пийеме , ядеме , па пийеме , па ядеме и накрая вадиме макарите :lol: Злати пък услужливо вади от багажника една пудовка с цел тестер некъф р`иаш ли . Значи с какво разполагаме - един брой Дайва СОЛ 2500 оборудвана с брейд ИГК на 14 либри , от другата страна имаме Шимано Техниум 4000 с некъф Спайдър около 40 либри . Тест едно - как държат брейдовете . Значи връзва адаша за брейда пудовката и почва да навива с макарата . Извод ИГКто на 14 либри се къса съвсем малко преди Спайдъра на 40 либри . Обобщаващият извод - ИГК 14 либри държи колкото Спайдър 36 либри примерно . Оттам натам теста продължава - изпробва се макс драг на двете макари . Да не съ впускам в подробности но крайният резултат е че Дайва СОЛ 2500 държи апсолютно точно толкова колкото Шимано Техниум 4000 и тъй :idea: Ся ако кажеш че не ти прави фпечатление размера на макарите :roll: Оттам натам следва взаимно подаряване - аз на него , той на мен на съответните примамки . Подаръци на Зеленото , на Злати и на кой още се сетиш по масата и пиенепродължение до усирване :oops: :oops: :oops: Баси на другият ден на състезанието докат извадим впилият се навътре в кълбето по шпулата брейд ми съ утели воло ама се размота и тъй :D

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Пявле майна,взе да се хващаш с всеки на бас и на края трябва цял камион макари да взимаш за да си испълниш баса :roll: :lol: :lol: :lol: Сопри са,таман само аз съм на клона, да не натежи като качиш още един двама :lol: :lol: :lol:

Ето ти две снимки,да видиш къде и как се ползват Шиманата.Има пясък колкото искаш и вода също.Само дето на това място е плитко и не съм до кръста във водата.

Изображение

Изображение
Последно промяна от krokibg на Нед Яну 31, 2010 7:57 pm, променено общо 1 път.

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

:D :D :D
Верно казва Адашчето - така беше.
Случайно имам документален материал от въпросната вечер. :wink:
КИНО-ПРЕМИЕРА

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HE5tU8anH1Y&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HE5tU8anH1Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Marco Polo написа: Ядец! С подаръците се разминах, за разлика от песнопението на следващата вечер... :evil:
Иначе - така си беше...
Марко,недей да лъжеш :wink: Цело Ноу-Хау са ти подарили :lol: :lol: :lol:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павка,стига си се мятал кат кюфте на скара бе, и да са правиш на луд Изображение ИзображениеПърво,да беше взел едно Шимано на 2500 и то от най ниския клас,шеше да издържи точно колкото и Дайвата Изображение Теста за които говориш,нищо не значи,просто и аз не разбрах,на къде заби сега.То остана и Сола да е кенеф и щеше да е егати и Дайвата.Търсиш под вола теле,ама нема Изображение

Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Еее,вие се изтрепахте да спорите коя марка е по-добрата.Айде аз да ви поскажа Шимано е по-добрата.

п.п.Сега Павел Иванов,ще ме попита ловил ли съм с Дайва ? Отговор- Не съм ловил но съм пипал Дайва и не ми хареса.Та затова Шимано е истината,Дайвите са за дребна риба както се писа по-назад в темата.А опитите с мътната вода това е истината Дайвата дали е толкова издръжлива някой дали има такава смелост както sestrata да,потопи Дайва в такава вода?
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Любе немаше да издържи , вервай ми :wink:

Магарко , траем си :lol: То лапето се старае да го направят мордератор на твое место и за тва капацитетства на уево и десно с цел да го оценът ама нещо се неоценен си остава :smt044 :smt044 :smt044

Павел Иванов
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Марко,вие двамата с Павел добре оплювате Шиманата ама я пусните една Дайва във същият разтвор.Ей,така за спорта.
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Сънчо не мина ли :roll:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”