Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Ами пристгнахме към 8 вечерта и нямахме време да огледаме много много, иначе сутринта минаха граничарите и се разговорихме и те казаха за ръкава че било по-добре ама и двамата с приятелчето бяхме за първи път и така
другия път може или в ръкава или отдругата страна видях че имаше 2-3 бивака..

- каридата
- учете се от него
Днес след тунджа мръднахме и до шарково,на рибка на определени места дава доволно дребен костур имаше колеги с над десет кила.В селото се разминахме с ямболската ИАРА имаха и лодка сколесар. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- Menkata
- фен клуб-скобар
Да не са влизали да търсят мрежи?Или имаш в друго напредвидкаридата написа:Днес след тунджа мръднахме и до шарково,на рибка на определени места дава доволно дребен костур имаше колеги с над десет кила.В селото се разминахме с ямболската ИАРА имаха и лодка сколесар.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- каридата
- учете се от него
Предполагам че са влизали,тръгваха си.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- ще става разбирач
Здравейте , някакви отзиви от уикенда няма ли за Шарково?
чувам за някакви амури но не знам дали е 100% вярно
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тези приказки за амури, за сомове май станаха като легендата за стената на Шарково ... Досега не съм видял снимка с реално уловени сом или амур от Шарково. Не отричам (дано има, разбира се), но докато не ги видя на снимки, не бих повярвал.
В една друга тема се говореше за изваден хубав сом, уж щяха да се показват снимки, но така и потъна в забвение
Има тема от бакърите, които са направили чуден спининг http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=51574
В една друга тема се говореше за изваден хубав сом, уж щяха да се показват снимки, но така и потъна в забвение

Има тема от бакърите, които са направили чуден спининг http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=51574
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivelin_1976
- разбира нещата
Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебетаmita4eto написа:Тези приказки за амури, за сомове....

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да Ивелине, знам че тогава правиха зарибяване (не съм видял с очите си, но четох на много места и от сериозни хора го чух също), колегата Снег миналото лято мисля беше пускал пост за Шарково и там той казваше, че е ловил амурчета, така че от няколко сериозни колеги го чувам това, дано наистина са направили стабилно зарибяване и що-годе да се позапази някоя риба.ivelin_1976 написа:Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебетапо 1,5кг до 2,5кг. Зарибителния материал е пускан ако не се лъжа 2009г. от тук нататък всеки да смята тегло на риби. Миналата година сомчетата бяха по около 1кг. После ревем защо няма риба, няма и да има и това заслужаваме
От друга страна знам зимно време какво става там, куче влачи диря няма ... кой де що свари е вътре с мрежи и ток, та си много прав, че това заслужаваме ние...

- dedeff
- разбира нещата
Чак не ми се коментират такива теми,но миналата година се запознах с председатела на ловната дружинка на с.Малко Шарково,пихме по-бира,лакърдийка и приказки,та много изприказва човечеца,повече изстрадало,но имаше още малко надежда в него,а именно бяха тези сомчета,та човека до такава степен беше ентусиазиран в опазването на язовира,че имало самоинициатива от тяхното село съвместно с контролни органи да се вкара ,малко ред.Този язовир и неговите обитатели заслужават да живеят и растат,както всяка твар под небето наравно и с нас.Поздрави.mita4eto написа:Да Ивелине, знам че тогава правиха зарибяване (не съм видял с очите си, но четох на много места и от сериозни хора го чух също), колегата Снег миналото лято мисля беше пускал пост за Шарково и там той казваше, че е ловил амурчета, така че от няколко сериозни колеги го чувам това, дано наистина са направили стабилно зарибяване и що-годе да се позапази някоя риба.ivelin_1976 написа:Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебетапо 1,5кг до 2,5кг. Зарибителния материал е пускан ако не се лъжа 2009г. от тук нататък всеки да смята тегло на риби. Миналата година сомчетата бяха по около 1кг. После ревем защо няма риба, няма и да има и това заслужаваме
От друга страна знам зимно време какво става там, куче влачи диря няма ... кой де що свари е вътре с мрежи и ток, та си много прав, че това заслужаваме ние...
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
МНОГО ми се иска местните хора наистина да милеят за язовира (не казвам, че не е така), защото май зимно време освен тях, само недобосъвестните се вяскат в региона. Ако хората, които живеят там се заемат да следят и съблюдават за нередности, ситуацията ще е поне малко по-различна, убеден съм.dedeff написа: Чак не ми се коментират такива теми,но миналата година се запознах с председатела на ловната дружинка на с.Малко Шарково,пихме по-бира,лакърдийка и приказки,та много изприказва човечеца,повече изстрадало,но имаше още малко надежда в него,а именно бяха тези сомчета,та човека до такава степен беше ентусиазиран в опазването на язовира,че имало самоинициатива от тяхното село съвместно с контролни органи да се вкара ,малко ред.Този язовир и неговите обитатели заслужават да живеят и растат,както всяка твар под небето наравно и с нас.Поздрави.
Имам прекрасен пример пред себе си за язовир, стопанисван от местната ловна дружинка и ВСЕКИ жител на селото (без збачение дали е ловец или не) гледа на язовира като свое място и милее за него. Резултатите са повече от показателни ...
Някой може ли да сподели някое хубаво място, където има сянка и да каже как точно се стига до него. Това от тази тема много ми хареса - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B2%D0%BE , но колегата не ми отговори на въпроса къде се намира.
Според мен това се намира вдясно от лудницата, но е на петдесетина метра от водата. Не се сещам за сенчесто място от което да ловиш. Всички дървета са далеч от язовира.
Последно промяна от f1team на Пон Сеп 12, 2011 9:40 pm, променено общо 1 път.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- каридата
- учете се от него
Колега няма и да ти отговори,при мен беше много пестелив от към инфо въпреки че знам горе долу каде е мястото.На последното ми лично пък хич не ме отрази,абе пичоиве поне като не искате да казвате давайте директно.Недомлъвки много мразя.Едно деректно НЕ ще свърши повече работа.При това ниво на водата имай в предвид че сянка на по малко от 30 метра няма да намериш.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

На мен не ми трябва да хвърлям от сянката, но явно ще се хваща тен на стената, понеже на хубавите места, които знам не съм ходил отдавна и не помня пътищата... Утре отиваме, ще пиша после какво е станало.