Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Мнение от GoriLLaz »

Ами пристгнахме към 8 вечерта и нямахме време да огледаме много много, иначе сутринта минаха граничарите и се разговорихме и те казаха за ръкава че било по-добре ама и двамата с приятелчето бяхме за първи път и така :) другия път може или в ръкава или отдругата страна видях че имаше 2-3 бивака..
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Днес след тунджа мръднахме и до шарково,на рибка на определени места дава доволно дребен костур имаше колеги с над десет кила.В селото се разминахме с ямболската ИАРА имаха и лодка сколесар. :shock:
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

каридата написа:Днес след тунджа мръднахме и до шарково,на рибка на определени места дава доволно дребен костур имаше колеги с над десет кила.В селото се разминахме с ямболската ИАРА имаха и лодка сколесар. :shock:
Да не са влизали да търсят мрежи?Или имаш в друго напредвид :?:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Предполагам че са влизали,тръгваха си.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Здравейте , някакви отзиви от уикенда няма ли за Шарково?
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

чувам за някакви амури но не знам дали е 100% вярно
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Тези приказки за амури, за сомове май станаха като легендата за стената на Шарково ... Досега не съм видял снимка с реално уловени сом или амур от Шарково. Не отричам (дано има, разбира се), но докато не ги видя на снимки, не бих повярвал.
В една друга тема се говореше за изваден хубав сом, уж щяха да се показват снимки, но така и потъна в забвение :(

Има тема от бакърите, които са направили чуден спининг http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=51574
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

mita4eto написа:Тези приказки за амури, за сомове....
Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебета :evil: по 1,5кг до 2,5кг. Зарибителния материал е пускан ако не се лъжа 2009г. от тук нататък всеки да смята тегло на риби. Миналата година сомчетата бяха по около 1кг. После ревем защо няма риба, няма и да има и това заслужаваме :!:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

ivelin_1976 написа:Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебета :evil: по 1,5кг до 2,5кг. Зарибителния материал е пускан ако не се лъжа 2009г. от тук нататък всеки да смята тегло на риби. Миналата година сомчетата бяха по около 1кг. После ревем защо няма риба, няма и да има и това заслужаваме :!:
Да Ивелине, знам че тогава правиха зарибяване (не съм видял с очите си, но четох на много места и от сериозни хора го чух също), колегата Снег миналото лято мисля беше пускал пост за Шарково и там той казваше, че е ловил амурчета, така че от няколко сериозни колеги го чувам това, дано наистина са направили стабилно зарибяване и що-годе да се позапази някоя риба.
От друга страна знам зимно време какво става там, куче влачи диря няма ... кой де що свари е вътре с мрежи и ток, та си много прав, че това заслужаваме ние... :(
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

mita4eto написа:
ivelin_1976 написа:Митаче, има риби, но снимки няма да видиш защото са бебета :evil: по 1,5кг до 2,5кг. Зарибителния материал е пускан ако не се лъжа 2009г. от тук нататък всеки да смята тегло на риби. Миналата година сомчетата бяха по около 1кг. После ревем защо няма риба, няма и да има и това заслужаваме :!:
Да Ивелине, знам че тогава правиха зарибяване (не съм видял с очите си, но четох на много места и от сериозни хора го чух също), колегата Снег миналото лято мисля беше пускал пост за Шарково и там той казваше, че е ловил амурчета, така че от няколко сериозни колеги го чувам това, дано наистина са направили стабилно зарибяване и що-годе да се позапази някоя риба.
От друга страна знам зимно време какво става там, куче влачи диря няма ... кой де що свари е вътре с мрежи и ток, та си много прав, че това заслужаваме ние... :(
Чак не ми се коментират такива теми,но миналата година се запознах с председатела на ловната дружинка на с.Малко Шарково,пихме по-бира,лакърдийка и приказки,та много изприказва човечеца,повече изстрадало,но имаше още малко надежда в него,а именно бяха тези сомчета,та човека до такава степен беше ентусиазиран в опазването на язовира,че имало самоинициатива от тяхното село съвместно с контролни органи да се вкара ,малко ред.Този язовир и неговите обитатели заслужават да живеят и растат,както всяка твар под небето наравно и с нас.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

dedeff написа: Чак не ми се коментират такива теми,но миналата година се запознах с председатела на ловната дружинка на с.Малко Шарково,пихме по-бира,лакърдийка и приказки,та много изприказва човечеца,повече изстрадало,но имаше още малко надежда в него,а именно бяха тези сомчета,та човека до такава степен беше ентусиазиран в опазването на язовира,че имало самоинициатива от тяхното село съвместно с контролни органи да се вкара ,малко ред.Този язовир и неговите обитатели заслужават да живеят и растат,както всяка твар под небето наравно и с нас.Поздрави.
МНОГО ми се иска местните хора наистина да милеят за язовира (не казвам, че не е така), защото май зимно време освен тях, само недобосъвестните се вяскат в региона. Ако хората, които живеят там се заемат да следят и съблюдават за нередности, ситуацията ще е поне малко по-различна, убеден съм.
Имам прекрасен пример пред себе си за язовир, стопанисван от местната ловна дружинка и ВСЕКИ жител на селото (без збачение дали е ловец или не) гледа на язовира като свое място и милее за него. Резултатите са повече от показателни ...
Аватар
pmzk-
новобранец
новобранец

Мнение от pmzk- »

Някой може ли да сподели някое хубаво място, където има сянка и да каже как точно се стига до него. Това от тази тема много ми хареса - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B2%D0%BE , но колегата не ми отговори на въпроса къде се намира.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Според мен това се намира вдясно от лудницата, но е на петдесетина метра от водата. Не се сещам за сенчесто място от което да ловиш. Всички дървета са далеч от язовира.
Последно промяна от f1team на Пон Сеп 12, 2011 9:40 pm, променено общо 1 път.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Колега няма и да ти отговори,при мен беше много пестелив от към инфо въпреки че знам горе долу каде е мястото.На последното ми лично пък хич не ме отрази,абе пичоиве поне като не искате да казвате давайте директно.Недомлъвки много мразя.Едно деректно НЕ ще свърши повече работа.При това ниво на водата имай в предвид че сянка на по малко от 30 метра няма да намериш.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
Аватар
pmzk-
новобранец
новобранец

Мнение от pmzk- »

На мен не ми трябва да хвърлям от сянката, но явно ще се хваща тен на стената, понеже на хубавите места, които знам не съм ходил отдавна и не помня пътищата... Утре отиваме, ще пиша после какво е станало. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”