Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
..прав си - водата е адски мътна и стрелбата е от близо ...TonyZ написа:Не са ли ви малко мощни харпуните че така ги разпаряте.
Иначе чудесен улов. Още много успехи през сезона.
...благодаря ...
...благодаря ти ...чети ето тук :dimardesy написа:... браво, Булти! Пусни някое репортажче надълго и нашироко за разтуха като ти остане време... Поздрави!
http://bulti.forumn.net/t33p105-topic#1194
Булти къде гмуркаш ? В района от нос Таласакра до вилно селище Червенка видимостта е до 7-8 метра, е разбира се на места е и по малка.
Митак там във форума кадето си писал за тия с караваните зад къмпинг Крайморие са едни пичове от сърфклуба в Бургас ,със сигурност ги познаваш.Изкараха един месец там ,следващия заминават на острова за още месец.Булти написа:...благодаря ти ...чети ето тук :dimardesy написа:... браво, Булти! Пусни някое репортажче надълго и нашироко за разтуха като ти остане време... Поздрави!
http://bulti.forumn.net/t33p105-topic#1194
...далеч ми идва за лодката там - аз пускам от Морската градина в Бургас и мотора ми е 2,3 коня ...ALTE написа:Булти къде гмуркаш ? В района от нос Таласакра до вилно селище Червенка видимостта е до 7-8 метра, е разбира се на места е и по малка.
- Kitenec
- новобранец
- Обратна връзка:
Айде и аз да се похваля с няколко снимки 
Малко тревопасни:

а тука и един зъбат изяде дървото

Малко тревопасни:
а тука и един зъбат изяде дървото

Цаца ама риба .... 

Браво !!!
Малко кофти снимката ама е снимана с телефон, днес 4 кефала и 5 платерини.
Пашата обича смелите.
Малко риба от днес. Имаше много риба но това ми стига ,а и трябва след това някой да я чисти а аз не си падам много по тази част 

- Прикачени файлове
-
- DSC06270-120711.jpg (187.33 KiB) Преглеждано 1051 пъти
Поздравления за кефалите Bareta ,още не съм имал среща с такава риба. 

- dimardesy
- новобранец
- Обратна връзка:
Булти, благодаря ти, следя и там репортажите, но по-рядко... винаги чета написаното от теб с интерес... ето малко улов и от мен... поздрави! Тези дни може да те посетя във фотото...
..........Ох котйооооооооооо .няма какво друго да кажа.Поздрави за слуката ,пожелавам на всички повече такива снимки

-
- разбира нещата
Динкооооо,мани ги тия "зъбатите"
Кажи как е "Омер-а",че живо се интересувам?
Серьозно-Благородно Ви завиждам за постиженията,аз търкалям количката с мънинкия,спя и ходя на работа,на другия ден-пак
Питането за часовника е серьозно
Сори за "лирическото отклонение"
Пп:Поздрави и успех

Серьозно-Благородно Ви завиждам за постиженията,аз търкалям количката с мънинкия,спя и ходя на работа,на другия ден-пак

Питането за часовника е серьозно
Сори за "лирическото отклонение"
Пп:Поздрави и успех
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- dimardesy
- новобранец
- Обратна връзка:
Часовникът е много добър според мен особено в отношението цена - качество, единствения недостатък е, че не отчита времето на раздишване, но това специално на мен не ми е необходимо на този етап и съм доволен, но не можах да му намеря протектор, казаха ми, че стъклото е сменяемо и няма проблем... поздрави!
И аз ползвам същия часовник и съм много доволен.Няма да згрешиш ако си го вземеш.