Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2012

Мнение от burg »

Привет на морските колеги!
Утре тръгвам към Арапя и ще съм благодарен ,ако някой сподели какво е положението в района или перспективните места около Царево .
Какво е положението на Караагач- чух че по ТВ са давали за натравяне на рибата по реката?
Предварително, благодаря на отзовалите се ! :smt023 :smt023 :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Е положението е зле от към риба.В морето има дребен чернокоп,и ще ти налита на бомбардата.С лодка по добреИзображение Това е от днес морето.Реката Караагач преди часИзображение От днес морето я затвори.Риболовци няма нито един,защото няма и игра на кефал.Плажа където ти мислиш да ходишИзображение Изображение Е тука некъде по скалите е играта,може и по навътре с лодка.Успех и да покажеш репортаж от риболова :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

burg написа: какво е положението в района или перспективните места около Царево .
:smt023 :smt023 :drinkers:
Адаш аз съм на Синеморец, помпих с чепарета от скалите ама много вълна и вятър и се отказах.
На 06.09. ще правят турнир на река Велека по случай празника, аз ще се пробвам, ако искаш ела да се видим може и да половим.
Даваи на лични да не цапаме на колегите темата.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

lusienn написа:......Успех и да покажеш репортаж от риболова :arrow:
Благодаря за бързият отговор ! Ще се пробвам и на двата фронта и ще пиша !

Адаш, с теб ще се свържем на лични!
Успех на всички!
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

farfuec написа:
Todorin написа:Привет на всички. Малко със закъснение но по добре късно отколкото никога. И така в събота на 01.09 с едно приятелче решихме да открием сезона и в 06. 30 вече бяхме заметнали бомбардите на Шабла на паметника. До 07.30 само дребен чернокоп но след това дойде и нашата риба. Резултатът до 13 часа, когато вълните ни изгониха е за мен 19 заргана и две платерини :P . И аверчето хвана толкова така че колеги стягайте се - започна се. 8) :lol: . Да наистина дребния чернокоп е навсякъде но той до десеттина дни ще нарастне и ще изчезне в дълбините и тогава се надявам да се активира още повече нашата риба :wink: .
ААААА, не хванах толкова(бил си ме с една платерина) :lol:

Оскубахте всичките човки и си тръгнахте! а ние с колегата взехме само две заргани и една платерина!
Аватар
stelios
новобранец
новобранец

Мнение от stelios »

днес до созопол-4 заргана среден размер,около 15 чернокопчета пак средни и 1 платерина,всичко на бомбарда,на слука на всички.Всичко това от 8.00-13.00
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Таяв година още нямам сефте на заргана.
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Аз пък имам 2 на Кранево преди да излязат чернокопите(браснарски ножчета).Един тарикат ми се хвали,че на мрежите им който са пускали навътре с лодка към Крапец извадили 3 кофи от латекс със заргана,ама нямаше снимки.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Точно инфо и от мен за активноста на заргана в Поморие.Първо от 6.30-7.30 на лимонадения само бабакитчета и трева :oops:Второ място от7.40-8.30 на кръста под Американеца освен бръснарчетата видях да вадят и някоя добра илария но това не беше наща риба.Трето място моряшкия-въобще не опънах сопата мн.вятър и много калабалък.....Понеже не се отказвам лесно реших да направя проба и на вълноломчето зад училището от 9-11 взех 4 заргана,5 средни бабакитчета и мн.такива малки.утре на поправителен !
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

Днес сутринта на завода за лодки след Царево, от 06.30 до 7.00 две риби с прилични размери ,но след това духна яко от север и риболова стана невъзможен, иначе ламаринките си взимаха нон-стоп
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Днес на Кранево от 14.00 до 16.00 нищо освен ламаринки
crazy89
новобранец
новобранец

Мнение от crazy89 »

Днес на вълнолома Зарган 1 бр. и много чернокопчета имаше и други рибари които взеха по 1-2 заргани но слаба работа.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес на завода за лодки 6 дребни писалки и един мазен дракон.На връщане спряхме на Черноморец и там се взимаше тук таме по някоя рибка но червея вече беше свършил.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Ако 1 риба за 6 часа се брои за "там се взимаше тук таме по някоя рибка"... Аз лично се изнервих, а дребните чернокопчета са безброй...
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Привет!Днес на Тюленово сутринта от 6.30 до 10.30- 8-9 зарганки и 2иларии 2ма човека.Всичката риба на бавно потъваща.Видях и изкарани риби на плаваща около нас.Инъче проби със всякакви поплавъци правихме, но без резултат.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”